Povezane vesti

"Bio je svestan da sam u drugom stanju i nikad nije imao milosti" Pevačica o teškim trenucima sa partnerom koji ju je ostavio…

"Bio je svestan da sam u drugom stanju i nikad nije imao milosti" Pevačica o teškim trenucima sa partnerom koji ju je ostavio…

Kurir pre 1 dan
Pevačicu Dadu Mešaljić je muž prevario sa koleginicom dok je bila trudna, nakon čega je ona odlučila da ga ostavi i sama odgaja ćerku. Pevačica i nekadašnja takmičarka " Zvezda Granda", Dada Mešaljić (28) progovorila je o teškom životnom periodu kroz… »
"Govorio je da mu se gadim i ja i nerođeno dete": Pevačicu (28) bivši suprug prevario sa koleginicom, prošla kroz pakao

"Govorio je da mu se gadim i ja i nerođeno dete": Pevačicu (28) bivši suprug prevario sa koleginicom, prošla kroz pakao

Blic pre 1 dan
Pevačica i nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda", Dada Mešaljić (28) progovorila je o teškom životnom periodu kroz koji je prošla sa bivšim suprugom. Pevačicu Dadu Mešaljić je muž prevario sa koleginicom dok je bila trudna, nakon čega je ona odlučila da… »
"Htela sam da se ubijem" Pevačicu suprug trudnu prevario, pa vređao nerođeno dete: "Nisam videla drugi izlaz"

"Htela sam da se ubijem" Pevačicu suprug trudnu prevario, pa vređao nerođeno dete: "Nisam videla drugi izlaz"

Alo pre 1 dan
Tada joj je govorio da mu se gade i ona i nerođeno dete. Dada Mešaljić popularnost je stekla u "Zvezdama Granda", a nakon takmičenja prošla je kroz težak period kada ju je suprug prevario nakon nekoliko meseci braka, a u tom trenutku bila je u drugom… »
"Govorio mi je da mu se gadim i ja i nerođeno dete" Pevačica se guši u suzama, suprug ju je trudnu prevario sa koleginicom!

"Govorio mi je da mu se gadim i ja i nerođeno dete" Pevačica se guši u suzama, suprug ju je trudnu prevario sa koleginicom!

Alo pre 1 dan
Tek sada je smogla snage da sve otkrije javno. Dada Mešaljić popularnost je stekla u "Zvezdama Granda", a nakon takmičenja prošla je kroz težak period kada ju je suprug prevario nakon nekoliko meseci braka, a u tom trenutku bila je u drugom stanju… »

Vesti dana »