Povezane vesti
"Bio je svestan da sam u drugom stanju i nikad nije imao milosti" Pevačica o teškim trenucima sa partnerom koji ju je ostavio…
Kurir pre 27 dana
Pevačicu Dadu Mešaljić je muž prevario sa koleginicom dok je bila trudna, nakon čega je ona odlučila da ga ostavi i sama odgaja ćerku. Pevačica i nekadašnja takmičarka " Zvezda Granda", Dada Mešaljić (28) progovorila je o teškom životnom periodu kroz… »
"Govorio je da mu se gadim i ja i nerođeno dete": Pevačicu (28) bivši suprug prevario sa koleginicom, prošla kroz pakao
Blic pre 27 dana
Pevačica i nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda", Dada Mešaljić (28) progovorila je o teškom životnom periodu kroz koji je prošla sa bivšim suprugom. Pevačicu Dadu Mešaljić je muž prevario sa koleginicom dok je bila trudna, nakon čega je ona odlučila da… »
"Htela sam da se ubijem" Pevačicu suprug trudnu prevario, pa vređao nerođeno dete: "Nisam videla drugi izlaz"
Alo pre 27 dana
Tada joj je govorio da mu se gade i ona i nerođeno dete. Dada Mešaljić popularnost je stekla u "Zvezdama Granda", a nakon takmičenja prošla je kroz težak period kada ju je suprug prevario nakon nekoliko meseci braka, a u tom trenutku bila je u drugom… »
"Govorio mi je da mu se gadim i ja i nerođeno dete" Pevačica se guši u suzama, suprug ju je trudnu prevario sa koleginicom!
Alo pre 27 dana
Tek sada je smogla snage da sve otkrije javno. Dada Mešaljić popularnost je stekla u "Zvezdama Granda", a nakon takmičenja prošla je kroz težak period kada ju je suprug prevario nakon nekoliko meseci braka, a u tom trenutku bila je u drugom stanju… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 6 satijoš 4 povezane

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 6 satijoš 1 povezana

“Ovo je samo početak”: Luka Dončić potpisao novi ugovor – 165 miliona dolara za tri sezone
Danas pre 10 satijoš 1 povezana