Povezane vesti
Ova država je dobila prvu predsednicu u svojoj istoriji "Svesna sam da je zadatak koji sam preuzela težak"
Alo 06.07.2025
Svesna sam da je zadatak koji sam preuzela težak, a još je veći zbog toga što sam prva žena na ovom mestu - izjavila je Gerling-Sajmons. Parlament Surinama izabrao je u nedelju doktorku i dugogodišnju poslanicu Dženifer Gerling-Sajmons za novu… »
Istorijski trenutak za surinam: Gerling-Sajmons postala prva predsednica
Večernje novosti 06.07.2025
PARLAMENT Surinama izabrao je u nedelju doktorku i dugogodišnju poslanicu Dženifer Gerling-Sajmons za novu predsednicu države, čime je postala prva žena na toj funkciji u istoriji ove južnoameričke zemlje. Foto: Printscreen Gerling-Sajmons (71), liderka… »
Vesti dana »
Zvezda vodila 12 razlike, pa "ispustila" pobedu: Crveno-beli poraženi od Panatinaikosa u Atini
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 47 povezanih
Cena nafte skače iz sata u sat zbog rata na Bliskom istoku: Tržište uzdrmano, evo kakve mogu biti posledice
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih
(Foto) Uhapšen Smederevac (57) zbog sumnje da je sagradio objekat na državnom zemljištu i pravio mlečne proizvode
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 64 povezane
Ko su deca Čaka Norisa? Zbog vanbračne ćerke mu se rasturio brak, upoznao je kad je imala 26 godina
Kurir pre 5 satijoš 62 povezane
Ofarbani igrači Partizana šokirali Zvezdu u derbiju: Svi došli sa plavim kosama i deklasirali je u njenoj kući
Mondo pre 21 minutajoš 25 povezanih