Povezane vesti

Upis srednjoškolaca: U novosadskim školama 232 slobodna mesta (AUDIO)

Upis srednjoškolaca: U novosadskim školama 232 slobodna mesta (AUDIO)

RTV pre 26 dana
NOVI SAD - Nakon što su položili završni ispit budući srednjoškolci danas i sutra mogu da podnesu prijave za upis u srednjim školama. U prvom krugu po školama i obrazovnim profilima raspoređeno je 57 hiljada 628 učenika što čini oko 84 odsto od ukupnog… »
Upis u srednje škole danas i sutra: U prvom krugu raspoređeno više od 57.000 učenika

Upis u srednje škole danas i sutra: U prvom krugu raspoređeno više od 57.000 učenika

Pressek pre 27 dana
Upis učenika u srednje škole obavljaće se danas i sutra, a u prvom krugu raspoređeno je 57.628 učenika, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Upis će se obavljati onlajn preko portala „Moja srednja škola” od danas u 8 sati do sutra do 15 sati ili… »
Upis učenika u srednje škole danas i sutra, u prvom krugu raspoređeno 57.628

Naissus info pre 27 dana
Upis će se obavljati na dva načina: elektronskim putem preko portala “Moja srednja škola”, od danas u osam časova do sutra do 15 časova i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i baletske škole) danas i sutra od osam do 15… »
Danas i sutra Upis u srednje škole Pogledajte gde ima slobodnih mesta

Danas i sutra Upis u srednje škole Pogledajte gde ima slobodnih mesta

Dnevnik pre 27 dana
Upis učenika u srednje škole obavlja se obavljadanas i sutra i u prvom krugu raspoređeno je 57.628 učenika, saopštilo je Minstarstvo prosvete Upis će se obavljati na dva načina: elektronskim putem preko portala “Moja srednja škola”, od danas u 8 časova… »
Danas počinje upis u srednje škole

Danas počinje upis u srednje škole

Glas Zaječara pre 27 dana
Upis učenika u srednje škole planiran je za 7. i 8. jul, a u prvom krugu raspoređeno je 57.628 učenika, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Budući srednjoškolci školu mogu da upišu elektronskim putem preko portala Moja srednja škola ili neposredno u… »

Euronews pre 27 dana
Upis učenika u srednje škole obavljaće se danas i sutra, a u prvom krugu raspoređeno je 57.628 učenika, saopštilo je Minstarstvo prosvete. Upis će se obavljati na dva načina: elektronskim putem preko portala "Moja srednja škola", od danas u osam časova… »
Upis učenika u srednje škole danas i sutra, u prvom krugu raspoređeno 57.628 budućih srednjoškolaca

Upis učenika u srednje škole danas i sutra, u prvom krugu raspoređeno 57.628 budućih srednjoškolaca

RTV pre 27 dana
BEOGRAD - Upis učenika u srednje škole obavljaće se danas i sutra, a u prvom krugu raspoređeno je 57.628 učenika, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Upis će se obavljati na dva načina: elektronskim putem preko portala "Moja srednja škola", od danas u 8… »
Važno obaveštenje za učenike, rok ističe sutra u 15 časova! Oglasilo se Ministarstvo prosvete

Važno obaveštenje za učenike, rok ističe sutra u 15 časova! Oglasilo se Ministarstvo prosvete

Alo pre 27 dana
Upis učenika u srednje škole obavljaće se danas i sutra, a u prvom krugu raspoređeno je 57.628 učenika, saopštilo je Minstarstvo prosvete. Upis će se obavljati na dva načina: elektronskim putem preko portala "Moja srednja škola", od danas u 8 časova do… »
Upis u srednje škole danas i sutra, u prvom krugu raspoređeno više od 57.000 učenika

Upis u srednje škole danas i sutra, u prvom krugu raspoređeno više od 57.000 učenika

Radio 021 pre 27 dana
Upis učenika u srednje škole obavljaće se danas i sutra, a u prvom krugu raspoređeno je 57.628 učenika, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Upis će se obavljati onlajn preko portala "Moja srednja škola" od danas u 8 časova do sutra do 15 časova ili… »

Vesti dana »