Povezane vesti
Tramp razočaran razgovorom sa Putinom
Vesti online 07.07.2025
Američki predsednik Donald Tramp „veoma je razočaran“ svojim telefonskim razgovorom sa ruskim liderom Vladimirom Putinom. „Bio sam veoma razočaran razgovorom sa predsednikom Putinom. Bio sam veoma razočaran“, rekao je Tramp novinarima u Beloj kući… »
Tramp razočaran razgovorom sa Putinom
Politika 07.07.2025
Američki predsednik Donald Tramp „veoma je razočaran“ svojim telefonskim razgovorom sa ruskim liderom Vladimirom Putinom, prenosi Sputnjik. „Bio sam veoma razočaran razgovorom sa predsednikom Putinom. Bio sam veoma razočaran“, rekao je Tramp novinarima u… »
"Veoma sam razočaran" Tramp nije zadovoljan razgovorom sa Putinom
Večernje novosti 07.07.2025
AMERIČKI predsednik Donald Tramp „veoma je razočaran“ svojim telefonskim razgovorom sa ruskim liderom Vladimirom Putinom. Foto Tanjug/AP/Ludovic Marin - Bio sam veoma razočaran razgovorom sa predsednikom Putinom. Bio sam veoma razočaran - rekao je Tramp… »
Vesti dana »

Na dnevnom redu 47 tačaka: Sutra prva sednica jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije
NIN pre 13 minutajoš 35 povezanih

Kamion posle sudara s autom udario u portal iznad puta pa probio zaštitnu ogradu Težak karambol na auto-putu Beograd - Novi Sad
Alo pre 53 minutajoš 33 povezane

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 2 satajoš 43 povezane

Izrael deportovao još 171 člana flote, među njima i Ognjen Marković
Vreme pre 27 minutajoš 24 povezane