Povezane vesti
U bujnoj tropskoj bašti svaki dan je bilo sve manje cveća Žena postavila kameru i - našla se u čudu
Alo 08.07.2025
Žena sa Floride otkrila je kako joj nestaje cveće iz bašte. Video koji je snimila objavila je na TikToku prikupivpši veliki broj lajkova. “Danas sam saznala zašto mi nestaje cveće”, napisala je ispod objavljenog snimka. Dok kamera polako zumira, u kadru… »
Žena primetila da joj cveće misteriozno nestaje iz bašte: Uključila je kameru i imala šta da vidi, evo krivca
Telegraf 08.07.2025
Izazvala smeh i simpatije. Nakon što je primetila da joj hibiskus misteriozno nestaje iz bašte žiteljka Floride je odlučila da uključi kameru i tako otkrije šta se zapravo dešava. Ono što je zabeležila postalo je hit na TikToku, a njen snimak je u… »
Vesti dana »
RHMZ: U Novom Sadu danas prijatno, nakon tropske srede pljuskovi i pad temperature
Moj Novi Sad pre 11 minutajoš 25 povezanih
SPC: Kovčeg sa telom novoprestavljenog generala Mladića u crkvi Svetog Luke, služi se liturgija
Beta pre 6 minutajoš 23 povezane
Počele prijave za pomoć države od: 6.000 dinara! Ovo je detaljan vodič: Evo ko dobija novac bez ikakve prijave (foto)
Blic pre 31 minutajoš 21 povezana
Prvi put od Drugog svetskog rata: Ubedljiva pobeda ekstremno desničarske AfD na regionalnim izborima u Nemačkoj
Danas pre 6 minutajoš 15 povezanih
Hitna pomoć: Dve saobaćajne nezgode u Beogradu tokom noći, bez teže povređenih
Beta pre 26 minutajoš 14 povezanih