Povezane vesti
"Mrzim Ivana Marinkovića" Potresna ispovest Jelene Ilić nakon izlaska iz Elite: "Uništio mi je šest godina života"
Alo pre 25 dana
Ilićeva nakon napuštanja rijalitija otvorila dušu. Jelena Ilić je u prethodnoj sezoni, tačnije u Eliti 7, javno prevarila svog tadašnjeg supruga Ivana Marinkovića sa Urošem Rajačićem. Ilićeva je imala veoma burne odnose, a nakon izlaska iz rijalitija… »
"Mrzim Ivana Marinkovića, on mi je najveća greška, uništio mi je 6 godina": Velika ispovest Jelene Ilić nakon izlaska iz…
Blic pre 26 dana
Jelena Ilić prethodne sezone, tačnije u "Eliti 7" javno je prevarila svog tadašnjeg supruga Ivana Marinkovića sa Urošem Rajačićem. Jelena je imala veoma burne odnose, a nakon izlaska iz rijalitija progovorila je o svemu. Kako si nakon izlaska, da li si… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za ponedeljak, 4. avgust: Danas sveže i oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 5 satijoš 3 povezane

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

U Čileu pronađena tela četvorice rudara koji su bili zarobljeni u urušenom rudniku
Danas pre 9 satijoš 3 povezane