Povezane vesti
Letovanje iz pakla Oglasila se Kristina Spalević, preseo joj odmor, otkrila nove detalje drame
Alo 09.07.2025
Ovakav odmor nisu zamišljali. Kristijan Golubović i Kristina Spalević su otišli na odmor, a dok im se sam put do Italije pretvorio u pakao, sada supruga pobednika rijalitija "Farmeri" ima nove probleme. Kristina i Kristijan su naišli na nekoliko prepreka… »
Kristina doživela novu nezgodu na letovanju: Otišla sa Kristijanom i decom u Italiju, pa se javila sa novim problemom: "Ovo je…
Blic 09.07.2025
Kristijan Golubović i Kristina Spalević su otišli na odmor, a dok im se sam put do Italije pretvorio u pakao, sada supruga pobednika Zadruge 8 ima nove probleme. Kristina i Kristijan su naišli na nekoliko prepreka dok nisu stigli u hotel, a sada se… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTS pre 10 minutajoš 58 povezanih

Građani Leskovca lepljenjem umrlica odali poštu za 16 žrtava iz Novog Sada
Jugmedia pre 39 minutajoš 48 povezanih

„Da li treba da se plašimo? Ne! Da li ćemo se povući! Nećemo! Oglasila se Sandra Božić: Još je veći poraz što napad dolazi od strane žene
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih

Duarte: Košti sam dao gol kao igrač Gimaraeša (foto, video)
Sportski žurnal pre 34 minutajoš 38 povezanih

Pevačica i njen muž milioner slave 1. rođendan sinu: Samo za dekoraciju dala 500.000 dinara, raskoš na sve strane
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane