Povezane vesti
"Čekala sam ovo 37 godina" Zgodna žena našeg pevača napravila pometnju: Oglasila se sa ovog egzotičnog mesta
Telegraf pre 24 dana
Pevač Peđa Jovanović ima veoma turbulentan život, a nedavno se pomirio sa ženom Anom koja ga je dva puta ostavljala. Par je ponovo u skladnom i srećnom odnosu a a Ana važi za fatalnu brinetu koja često svojim provokativnim objavama napravi pravu pometnju… »
"Ovo sam čekala 37 godina" Žena našeg pevača ne može da veruje šta ju je snašlo usred Afrike
Alo pre 24 dana
Trenutno je u Africi i doživela nezaboravno iskustvo. Pevač Peđa Jovanović ima veoma turbulentan život, a nedavno se pomirio sa ženom Anom koja ga je dva puta ostavljala. Peđa Jovanović je nedavno otkrio da je ponovo srećan sa suprugom Anom koja važi za… »
"Ovo sam čekala 37 godina": Zgodna žena našeg pevača ne može da sakrije sreću, evo šta joj se dešava: "jedan je život…
Blic pre 24 dana
Pevač Peđa Jovanović ima veoma turbulentan život, a nedavno se pomirio sa ženom Anom koja ga je dva puta ostavljala. Peđa Jovanović je nedavno otkrio da je ponovo srećan sa suprugom Anom koja važi za fatalnu brinetu i svojim provokativnim fotografijama… »
Vesti dana »

Određen pritvor Goranu Vesiću, Tomislavu Momiroviću i za još 11 osumnjičenih
Sputnik pre 43 minutajoš 64 povezane

Tri decenije od „Oluje“: Večeras obeležavanje najvećeg egzodusa u Evropi posle Drugog svetskog rata
Sputnik pre 43 minutajoš 37 povezanih

Pojačana kontrola brzine: MUP od 4. do 10. avgusta sprovodi međunarodnu akciju
In medija pre 1 satjoš 26 povezanih

Stiže nevreme: RHMZ upozorava na vremenske nepogode danas i sutra, na snazi narandžasti meteo-alarm
NIN pre 2 satajoš 41 povezana

Erupcija vulkana Krašeninikov iz svemira — prvi put u istoriji zabeležena aktivnost
Kosmički glasnik pre 3 minutajoš 23 povezane