Povezane vesti
"Čekala sam ovo 37 godina" Zgodna žena našeg pevača napravila pometnju: Oglasila se sa ovog egzotičnog mesta
Telegraf pre 3 dana
Pevač Peđa Jovanović ima veoma turbulentan život, a nedavno se pomirio sa ženom Anom koja ga je dva puta ostavljala. Par je ponovo u skladnom i srećnom odnosu a a Ana važi za fatalnu brinetu koja često svojim provokativnim objavama napravi pravu pometnju… »
"Ovo sam čekala 37 godina" Žena našeg pevača ne može da veruje šta ju je snašlo usred Afrike
Alo pre 3 dana
Trenutno je u Africi i doživela nezaboravno iskustvo. Pevač Peđa Jovanović ima veoma turbulentan život, a nedavno se pomirio sa ženom Anom koja ga je dva puta ostavljala. Peđa Jovanović je nedavno otkrio da je ponovo srećan sa suprugom Anom koja važi za… »
"Ovo sam čekala 37 godina": Zgodna žena našeg pevača ne može da sakrije sreću, evo šta joj se dešava: "jedan je život…
Blic pre 3 dana
Pevač Peđa Jovanović ima veoma turbulentan život, a nedavno se pomirio sa ženom Anom koja ga je dva puta ostavljala. Peđa Jovanović je nedavno otkrio da je ponovo srećan sa suprugom Anom koja važi za fatalnu brinetu i svojim provokativnim fotografijama… »
Vesti dana »

Srbiji ujutro umereno oblačno, tokom dana pretežno sunčano i toplo, do 36 stepeni
Beta pre 5 satijoš 4 povezane

„Putin napravio grešku, samo gledajte u narednim danima“: Rute sutra kod Trampa, čeka se „velika izjava“
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Milan Miličević podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika Srpske demokratske stranke
Danas pre 11 satijoš 1 povezana