Povezane vesti

"Čekala sam ovo 37 godina" Zgodna žena našeg pevača napravila pometnju: Oglasila se sa ovog egzotičnog mesta

"Čekala sam ovo 37 godina" Zgodna žena našeg pevača napravila pometnju: Oglasila se sa ovog egzotičnog mesta

Telegraf pre 3 dana
Pevač Peđa Jovanović ima veoma turbulentan život, a nedavno se pomirio sa ženom Anom koja ga je dva puta ostavljala. Par je ponovo u skladnom i srećnom odnosu a a Ana važi za fatalnu brinetu koja često svojim provokativnim objavama napravi pravu pometnju… »
"Ovo sam čekala 37 godina" Žena našeg pevača ne može da veruje šta ju je snašlo usred Afrike

"Ovo sam čekala 37 godina" Žena našeg pevača ne može da veruje šta ju je snašlo usred Afrike

Alo pre 3 dana
Trenutno je u Africi i doživela nezaboravno iskustvo. Pevač Peđa Jovanović ima veoma turbulentan život, a nedavno se pomirio sa ženom Anom koja ga je dva puta ostavljala. Peđa Jovanović je nedavno otkrio da je ponovo srećan sa suprugom Anom koja važi za… »
"Ovo sam čekala 37 godina": Zgodna žena našeg pevača ne može da sakrije sreću, evo šta joj se dešava: "jedan je život…

"Ovo sam čekala 37 godina": Zgodna žena našeg pevača ne može da sakrije sreću, evo šta joj se dešava: "jedan je život…

Blic pre 3 dana
Pevač Peđa Jovanović ima veoma turbulentan život, a nedavno se pomirio sa ženom Anom koja ga je dva puta ostavljala. Peđa Jovanović je nedavno otkrio da je ponovo srećan sa suprugom Anom koja važi za fatalnu brinetu i svojim provokativnim fotografijama… »

Vesti dana »