Повезане вести
"Живео сам од 1 евра дневно": Хрват са слике отишао у Ирску, постао бескућник па ОВАКО преокренуо све
Телеграф 11.07.2025
Ален Бобинац, младић са малог хрватскогострва, доказ је да живот може да се промени за 180 степени. Са само кофером и шатором, без новца и крова над главом, 2015. године стигао је у Даблин. Данас, Ален носи две мастер дипломе и… »
Живео сам од 1 евра дневно: Хрват отишао трбухом за крухом, постао бескућник, па све преокренуо
Ало 11.07.2025
Ален Бобинац, младић са малог хрватскогострва, доказ је да живот може да се промени за 180 степени. Са само кофером и шатором, без новца и крова над главом, 2015. године стигао је у Даблин. Данас, Ален носи две мастер дипломе и… »
Био бескућник, а онда је дипломирао на чак два мастер програма! Невероватна прича Алена Бобинца: "Живео сам од 1 евра дневно"…
Блиц 11.07.2025
Ален Бобинац, младић са малог хрватског острва, доказ је да живот може да се промени за 180 степени. Са само кофером и шатором, без новца и крова над главом, 2015. године стигао је у Даблин. Данас, Ален носи две мастер дипломе и… »
Вести дана »

Партизанова деца закаснила на допунску наставу: Црвена звезда победила поново у Хумској!
Хот спорт пре 55 минутајош 82 повезане

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане

Сања Вујић за РТС: Још се нису слегли утисци, моја мама заплакала од радости
РТС пре 1 сатјош 23 повезане

Звезда головима Елшника и Радоњића славила у Хумској (фото, видео)
Спортски журнал пре 15 минутајош 62 повезане

Офсајд или не: Гробари бесни због ситуације код другог гола Црвене звезде
Курир пре 5 минутајош 21 повезана