Povezane vesti
"Živeo sam od 1 evra dnevno": Hrvat sa slike otišao u Irsku, postao beskućnik pa OVAKO preokrenuo sve
Telegraf 11.07.2025
Alen Bobinac, mladić sa malog hrvatskogostrva, dokaz je da život može da se promeni za 180 stepeni. Sa samo koferom i šatorom, bez novca i krova nad glavom, 2015. godine stigao je u Dablin. Danas, Alen nosi dve master diplome i prestižnu nagradu… »
Živeo sam od 1 evra dnevno: Hrvat otišao trbuhom za kruhom, postao beskućnik, pa sve preokrenuo
Alo 11.07.2025
Alen Bobinac, mladić sa malog hrvatskogostrva, dokaz je da život može da se promeni za 180 stepeni. Sa samo koferom i šatorom, bez novca i krova nad glavom, 2015. godine stigao je u Dablin. Danas, Alen nosi dve master diplome i prestižnu nagradu… »
Bio beskućnik, a onda je diplomirao na čak dva master programa! Neverovatna priča Alena Bobinca: "Živeo sam od 1 evra dnevno"…
Blic 11.07.2025
Alen Bobinac, mladić sa malog hrvatskog ostrva, dokaz je da život može da se promeni za 180 stepeni. Sa samo koferom i šatorom, bez novca i krova nad glavom, 2015. godine stigao je u Dablin. Danas, Alen nosi dve master diplome i prestižnu nagradu… »
Vesti dana »
Ispred Predsedništva skup solidarnosti medijskih udruženja sa napadnutim novinarima
Nova pre 8 minutajoš 12 povezanih
„Došli su da nas ponize“: Rektor sa terase poručio posle upada UKP – „Ne mogu da uzmu istinu“ Rektor Vladan Đokić
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 17 povezanih
Pao ruski avion, ima mrtvih! Drama iznad Krima: Izgubljen kontakt sa letelicom, sumnja se da je ovo uzrok katastrofe
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih
Katar: jedna od tri krstareće rakete iz Irana pogodila tanker sa naftom
Politika pre 3 minutajoš 20 povezanih