Povezane vesti
"Hteli su da prodaju kravu da provedem noć sa njima" Starleta šokirala izjavom o nepristojnim ponudama
Telegraf pre 1 dan
Stanija Dobrojević otkako se pojavila na javnoj sceni intrigira javnost golišavim fotkama, zbog kojih je, kako sama kaže i dobijala nepristojne ponude. - Nudili su mi 10.000 evra za intimne odnose. Jedni su mi pisali da bi prodali kravu da provedem noć… »
"Nudili su mi 10.000 evra za intimne odnose" Naša najpoznatija starleta šokirala priznanjem, otkrila sve o ponudama koje dobija…
Alo pre 1 dan
Svojevremeno je priznala da je dobila novčanu ponudu za intimne odnose koju je bez razmišljanja odbila. Otkako se pojavila na javnoj sceni Stanija Dobrojević intrigira javnost svojim eksplicitnim fotkama, zbog kojih je, kako sama kaže dobijala i… »
"Nudili su mi 10.000 evra za intimne odnose": Preselila se u Ameriku da zaradi novac, nije se zaustavila dok nije zaradila…
Blic pre 1 dan
Starleta Stanija Dobrojević jednom prilikom je otkrila da su joj nudili 10.000 evra za intimne odnose. Stanija Dobrojević otkako se pojavila na javnoj sceni intrigira javnost golišavim fotkama, zbog kojih je, kako sama kaže i dobijala nepristojne ponude… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme: Smena velikih vrućina i jakih pljuskova sa grmljavinom
Vreme pre 1 satjoš 11 povezanih

AMSS: Pojačan saobraćaj, na putničkom terminalu graničnog prelaza Preševo čeka se oko sat
N1 Info pre 52 minutajoš 5 povezanih

Trump najavio carine od 30 odsto EU i Meksiku - pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 5 povezanih