Povezane vesti

"Izgubili su razum i ubili se, tela su i dalje u cevima": Ruski vojnik o Putinovoj akciji u Kursku: "Čuo sam vriske, puzali…

"Izgubili su razum i ubili se, tela su i dalje u cevima": Ruski vojnik o Putinovoj akciji u Kursku: "Čuo sam vriske, puzali…

Blic pre 24 dana
Telegram kanal Severni je 7. jula objavio 11-minutni video pod nazivom "Cev", posvećen ruskoj vojnoj operaciji u Kurskoj oblasti, poznatoj i kao "Tok". U martu su se ruski vojnici kroz neaktivni gasovod Urengoj–Pomari–Užgorod probili kroz ukrajinsku… »
"Izgubili smo razum, tela su još u cevima" Ruski vojnik o užasu operacije u Kursku: "‘Čuo sam vriske, puzali smo pored mrtvih"…

"Izgubili smo razum, tela su još u cevima" Ruski vojnik o užasu operacije u Kursku: "‘Čuo sam vriske, puzali smo pored mrtvih"…

Alo pre 24 dana
Stravična priča ruskog vojnika o operaciji „Cev“ u Kurskoj oblasti otkriva užase koje su prošli – mrtva tela saboraca zarobljena u gasovodu, nedostatak hrane, vode i kiseonika, te samoubistva zbog stresa. Pogledajte šta se stvarno desilo iza kulisa. Na… »

Vesti dana »