Povezane vesti
"Plakala sam, nova devojka dolazi sa mojom ćerkom": Srpkinja zavela fudbalera, njegova bivša žena sve otkrila: "Bila sam…
Blic 13.07.2025
Blogerka Zorana Jovanović Zorannah verena je za sportistu Eloja Ruma, koji je iza sebe ima brak sa Lisom sa kojom je dobio ćerku Lalu. Zorannah je istakla da je u odličnim odnosima sa bivšom ženom svog verenika, kao i da ju je njegova ćerka prihvatila… »
"Kada sam upoznala zoranu plakala sam" Bivša žena verenika Zorane Jovanović otkrila u kakvom je odnosu sa blogerkom!
Alo 13.07.2025
Jovanovićeva je nedavno na svom Instagramu objavila fotografiju iz njihovog doma. Dok je blogerka sređivala sobu za njihovu mezimicu, Lisa ju je usnimila. Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, već neko vreme uživa u ljubavi sa holandskim… »
Vesti dana »
Campbell: SAD će uzeti 'najmanje lošu' opciju u sukobu s Iranom
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 44 povezane
15 putnika u zdravstvenim ustanovama posle iskakanja tramvaja na Dorćolu: GSP sumnja na neprilagođenu brzinu
Nedeljnik pre 24 satajoš 113 povezane
Prosečna plata u Leskovcu, Prokuplju i Vranju za 60 hiljada manja od zarade u Beogradu
Južne vesti pre 9 satijoš 33 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 10 satijoš 10 povezanih
Rolan Garos, 2. dan: Hamad saznao rivala, dva heroja se oprostila
Sport klub pre 24 satajoš 37 povezanih