Povezane vesti

Maja Marinković spremna za Elitu 9: Pred ulazak otkrila sve o odnosu sa Aleksandrom Nikolić, pa najavila šou

Maja Marinković spremna za Elitu 9: Pred ulazak otkrila sve o odnosu sa Aleksandrom Nikolić, pa najavila šou

Telegraf pre 23 dana
Veliku prašinu podigla je informacija da se u Elitu 9 vraća dobro poznato lice svima. Starleta Maja Marinković potpisala je pre nelokilo dana ugovor u zgradi Pinka, a reč je o učešću u rijalitiju "Elita 9". Ona je sada je otkrila šta od nje gledaoci mogu… »
Maja Marinković raskrstila s aleks Jasno stavila do znanja šta možemo očekivati u Eliti 9: "Ja sam sve, ali nisam folirant!"…

Maja Marinković raskrstila s aleks Jasno stavila do znanja šta možemo očekivati u Eliti 9: "Ja sam sve, ali nisam folirant!"…

Alo pre 23 dana
Osim toga, volela bi da ove sezone ne ulazi u emotivne odnose. Maja Marinković potpisala je ugovor za "Elitu 9", a sada je otkrila šta od nje možemo očekivati u rijalitiju. Kako je navela, volela bi da ove sezone bude slobodna. - Volela bih da ovoga puta… »
"Ja sam sve, ali ne i folirant": Maja Marinković pred ulazak u "Elitu 9" iskreno o Aleksandri Nikolić

"Ja sam sve, ali ne i folirant": Maja Marinković pred ulazak u "Elitu 9" iskreno o Aleksandri Nikolić

Blic pre 23 dana
Maja Marinković potpisala je ugovor za "Elitu 9", a sada je otkrila šta od nje možemo očekivati u rijalitiju. Maja je rekla da bi volela da ove sezone bude slobodna. - Volela bih da ovoga puta budem slobodna jer sam tako najjača. Želela bih da budem neka… »

Vesti dana »