Повезане вести

Маја Маринковић спремна за Елиту 9: Пред улазак открила све о односу са Александром Николић, па најавила шоу

Маја Маринковић спремна за Елиту 9: Пред улазак открила све о односу са Александром Николић, па најавила шоу

Телеграф 13.07.2025
Велику прашину подигла је информација да се у Елиту 9 враћа добро познато лице свима. Старлета Маја Маринковић потписала је пре нелокило дана уговор у згради Пинка, а реч је о учешћу у ријалитију "Елита 9". Она је сада је открила… »
Маја Маринковић раскрстила с алекс Јасно ставила до знања шта можемо очекивати у Елити 9: "Ја сам све, али нисам фолирант!"…

Маја Маринковић раскрстила с алекс Јасно ставила до знања шта можемо очекивати у Елити 9: "Ја сам све, али нисам фолирант!"…

Ало 13.07.2025
Осим тога, волела би да ове сезоне не улази у емотивне односе. Маја Маринковић потписала је уговор за "Елиту 9", а сада је открила шта од ње можемо очекивати у ријалитију. Како је навела, волела би да ове сезоне буде слободна. -… »
"Ја сам све, али не и фолирант": Маја Маринковић пред улазак у "Елиту 9" искрено о Александри Николић

"Ја сам све, али не и фолирант": Маја Маринковић пред улазак у "Елиту 9" искрено о Александри Николић

Блиц 13.07.2025
Маја Маринковић потписала је уговор за "Елиту 9", а сада је открила шта од ње можемо очекивати у ријалитију. Маја је рекла да би волела да ове сезоне буде слободна. - Волела бих да овога пута будем слободна јер сам тако најјача… »

Вести дана »