Povezane vesti
Maja Marinković spremna za Elitu 9: Pred ulazak otkrila sve o odnosu sa Aleksandrom Nikolić, pa najavila šou
Telegraf 13.07.2025
Veliku prašinu podigla je informacija da se u Elitu 9 vraća dobro poznato lice svima. Starleta Maja Marinković potpisala je pre nelokilo dana ugovor u zgradi Pinka, a reč je o učešću u rijalitiju "Elita 9". Ona je sada je otkrila šta od nje gledaoci mogu… »
Maja Marinković raskrstila s aleks Jasno stavila do znanja šta možemo očekivati u Eliti 9: "Ja sam sve, ali nisam folirant!"…
Alo 13.07.2025
Osim toga, volela bi da ove sezone ne ulazi u emotivne odnose. Maja Marinković potpisala je ugovor za "Elitu 9", a sada je otkrila šta od nje možemo očekivati u rijalitiju. Kako je navela, volela bi da ove sezone bude slobodna. - Volela bih da ovoga puta… »
Vesti dana »
Kandidati Studentske liste održali govore u Kragujevcu: Pozdravljeni povicima i aplauzima
Ritam grada Kg pre 26 minutajoš 24 povezane
RSE: Pola miliona građana Srbije bez adrese u biračkom spisku
Radio sto plus pre 9 satijoš 10 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Radio 021 pre 41 minutajoš 27 povezanih
Preminuo Milan Panić: Dan kada su mu vrata Gradske kuće bila zatvorena, a Zeleno zvono širom otvoreno Preminuo Milan Panić
Volim Zrenjanin pre 56 minutajoš 36 povezanih