Povezane vesti
Maja Marinković spremna za Elitu 9: Pred ulazak otkrila sve o odnosu sa Aleksandrom Nikolić, pa najavila šou
Telegraf pre 23 dana
Veliku prašinu podigla je informacija da se u Elitu 9 vraća dobro poznato lice svima. Starleta Maja Marinković potpisala je pre nelokilo dana ugovor u zgradi Pinka, a reč je o učešću u rijalitiju "Elita 9". Ona je sada je otkrila šta od nje gledaoci mogu… »
Maja Marinković raskrstila s aleks Jasno stavila do znanja šta možemo očekivati u Eliti 9: "Ja sam sve, ali nisam folirant!"…
Alo pre 23 dana
Osim toga, volela bi da ove sezone ne ulazi u emotivne odnose. Maja Marinković potpisala je ugovor za "Elitu 9", a sada je otkrila šta od nje možemo očekivati u rijalitiju. Kako je navela, volela bi da ove sezone bude slobodna. - Volela bih da ovoga puta… »
"Ja sam sve, ali ne i folirant": Maja Marinković pred ulazak u "Elitu 9" iskreno o Aleksandri Nikolić
Blic pre 23 dana
Maja Marinković potpisala je ugovor za "Elitu 9", a sada je otkrila šta od nje možemo očekivati u rijalitiju. Maja je rekla da bi volela da ove sezone bude slobodna. - Volela bih da ovoga puta budem slobodna jer sam tako najjača. Želela bih da budem neka… »
Vesti dana »

„Odsviran mu je kraj“: Reakcija Zukana Heleza na oduzimanje mandata Dodiku
Danas pre 5 minutajoš 28 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane

Diplomirala ekonomiju, deceu ne šalje u školu bez telohranitelja: Ona je Gorica, ćerka Milorada Dodika
Telegraf pre 1 satjoš 104 povezane

Zaplenjeno 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšena dva muškarca iz Ćićevca
RTS pre 3 satajoš 25 povezanih