Povezane vesti
''Ja sam iz Perua, živim u Americi, ali svakog leta dolazimo u Srbiju'' Srpska snajka objavom o hrani zapalila region -…
Alo 15.07.2025
Majra Puđa, Peruanka udata za Srbina, godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama, ali svakog leta dolazi u Srbiju, u kako sama kaže – svoju “drugu kuću”. Njeni snimci na TikToku postali su viralni upravo zbog iskrenog oduševljenja srpskom hranom i… »
Peruanka Majra se udala za Srbina i svakog leta dolazi u Srbiju, a sada je i javno otkrila šta ju je najviše oborilo s nogu…
Blic 15.07.2025
Peruanka Majra Puđa udata za Srbina, koja već godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama postala je viralna na TikToku zbog svoje iskrene oduševljenosti – ni manje ni više nego srpskom hranom. Iako dolazi iz zemlje bogate tradicijom i ukusima… »
Vesti dana »
Biciklistička tura „Čuvari Ustava“ u organizaciji Studentske liste završena u Kragujevcu
RTK pre 22 minutajoš 27 povezanih
Više od pola miliona glasača u biračkom spisku Srbije sa adresom bez imena ulice i broja
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 10 povezanih
Amerika i Kina SAD postigle konsenzus od osam tačaka: Strateški i stabilan odnos dve zemlje, razvoj trgovine, AI, saradnja u borbi protiv droga...
Kurir pre 4 satijoš 32 povezane
Novi optimizam o smrti Milana Panića i dočeku koji je u Zrenjaninu imao Miloševićev protivkandidat
Danas pre 10 satijoš 36 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Danas pre 5 satijoš 27 povezanih