Povezane vesti
''Ja sam iz Perua, živim u Americi, ali svakog leta dolazimo u Srbiju'' Srpska snajka objavom o hrani zapalila region -…
Alo 15.07.2025
Majra Puđa, Peruanka udata za Srbina, godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama, ali svakog leta dolazi u Srbiju, u kako sama kaže – svoju “drugu kuću”. Njeni snimci na TikToku postali su viralni upravo zbog iskrenog oduševljenja srpskom hranom i… »
Peruanka se udala za Srbina, živi u Americi ali obožava Srbiju "Moja omiljena stvar u Srbiji je hrana, obožavam što sam ovde"…
Dnevnik 15.07.2025
Peruanka Majra se udala za Srbina i svakog leta dolazi u Srbiju, a sada je i javno otkrila šta ju je najviše oborilo s nogu kod nas: "Vratite ovo u Ameriku" Peruanka Majra Puđa udata za Srbina, koja već godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama… »
Peruanka Majra se udala za Srbina i svakog leta dolazi u Srbiju, a sada je i javno otkrila šta ju je najviše oborilo s nogu…
Blic 15.07.2025
Peruanka Majra Puđa udata za Srbina, koja već godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama postala je viralna na TikToku zbog svoje iskrene oduševljenosti – ni manje ni više nego srpskom hranom. Iako dolazi iz zemlje bogate tradicijom i ukusima… »
Vesti dana »

Vučić: Turska isporuka dronova-samoubica Kosovu brutalno kršenje Povelje UN i Rezolucije 1244
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih

Sednica Narodne skupštine – poslanici o izborima, legalizaciji objekata, izvršiteljima, Ekspu 2027
RTS pre 1 satjoš 54 povezane

"Gospodin u svakom potezu, u svakoj izgovorenoj i napisanoj rečenici" Glumac i njegov izdavač o Šotri kad se ugase kamere
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih