Povezane vesti
Ćerka naše pevačice pobegla od kuće: Posle samo nekoliko meseci zabavljanja rešila da se uda
Mondo pre 22 dana
Bivša takmičarka "Nikad nije kasno", Nikolina Popović (42) otkrila je da je njena ćerka pobegla od kuće jer je želela da se uda. "Plakala sam danima. Šalim se, ali bilo je i toga. Nisu hteli to odmah da nam kažu, već su smislili. Tako da je moja ćerka… »
Ćerka naše pevačice pobegla od kuće: "Bile smo u kontaktu, a onda je odlučila..."
Alo pre 21 dana
Odveo ju je na rođendan i nije je vratio kući. Pevačica Nikolina Popović (42), bivša takmičarka "Nikad nije kasno", otkrila je da je njena ćerka pobegla od kuće jer je želela da se uda. - Plakala sam danima. Šalim se, ali bilo je i toga. Nisu hteli to… »
Ćerka naše pevačice pobegla od kuće: "Bile smo u kontaktu, posle nekoliko meseci je odlučila..."
Telegraf pre 21 dana
Pevačica Nikolina Popović (42), bivša takmičarka "Nikad nije kasno", otkrila je da je njena ćerka pobegla od kuće jer je želela da se uda. - Plakala sam danima. Šalim se, ali bilo je i toga. Nisu hteli to odmah da nam kažu, već su smislili. Tako da je… »
Pevačicina ćerka pobegla od kuće: "Posle nekoliko meseci zabavljanja odlučila je da se uda"
Blic pre 21 dana
Pevačica Nikolina Popović (42), bivša takmičarka "Nikad nije kasno", otkrila je da je njena ćerka pobegla od kuće jer je želela da se uda. - Plakala sam danima. Šalim se, ali bilo je i toga. Nisu hteli to odmah da nam kažu, već su smislili. Tako da je… »
Vesti dana »

Najveća kriza od dejtona: Šta će se sada dešavati sa Dodikom i da li će zaista u zatvor: "Ovo je kao da je neko bacio bombu na ustav BiH"
Blic pre 6 minutajoš 2 povezane

Ujutro oblačno, posle podne sunčano, najviša temperatura oko 30 stepeni
RTV pre 6 satijoš 4 povezane