Povezane vesti
"Tražili su mi intimne odnose ili da se vežem ugovorom i otplaćujem": Pevačica zaprepastila izjavom, pa muža ostavila zbog…
Blic 16.07.2025
Pevačica Jadranka Kalinić (48), bivša takmičarka "Nikad nije kasno", šokirala je javnost kada je jednom prilikom otkrila da je tokom svoje karijere često dobijala nepristojne ponude, a nedavno se udala nakon što je stavila tačku na dugogodišnji brak… »
"Tražili su mi intimne odnose ili da se vežem ugovorom i otplaćujem" Pevačica javno otkrila sve detalje, oni nude nepristojne…
Alo 16.07.2025
Ističe da nikada nije poklekla pritisku. Jadranka Kalinić, takmičarka "Nikad nije kasno", otkrila je da je tokom svoje karijere često dobijala nepristojne ponude. - Nisam uopšte htela da idem tim putem da mi neko pomaže, da me neko gura. Bilo je takvih… »
Vesti dana »

Novosađani ispred Železničke stanice i na više lokacija tišinom obeležili 11 meseci od tragedije
Beta pre 24 minutajoš 49 povezanih

Računi za struju rastu: Šta sve utiče na cenu i kako će najsiromašniji "preživeti" još jedno poskupljenje?
N1 Info pre 49 minutajoš 37 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 70 povezanih

Obustavljen rad američke vlade - bez dogovora republikanaca i demokrata o budžetu
BBC News pre 2 satajoš 41 povezana