Povezane vesti
"Tražili su mi intimne odnose ili da se vežem ugovorom i otplaćujem": Pevačica zaprepastila izjavom, pa muža ostavila zbog…
Blic pre 20 dana
Pevačica Jadranka Kalinić (48), bivša takmičarka "Nikad nije kasno", šokirala je javnost kada je jednom prilikom otkrila da je tokom svoje karijere često dobijala nepristojne ponude, a nedavno se udala nakon što je stavila tačku na dugogodišnji brak… »
"Tražili su mi intimne odnose ili da se vežem ugovorom i otplaćujem" Pevačica javno otkrila sve detalje, oni nude nepristojne…
Alo pre 20 dana
Ističe da nikada nije poklekla pritisku. Jadranka Kalinić, takmičarka "Nikad nije kasno", otkrila je da je tokom svoje karijere često dobijala nepristojne ponude. - Nisam uopšte htela da idem tim putem da mi neko pomaže, da me neko gura. Bilo je takvih… »
Vesti dana »

BLOG Neverovatne scene u Skupštini Zaječara: Vlast uvela nabildovane momke sa fantomkama na sednicu. Ispred zgrade policija hapsi građane
Nova pre 2 satajoš 31 povezana

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima i raketama, sa višestrukim žrtvama na istoku i jugu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 29 povezanih

Pogled na Beograd iz Starog dvora: Polukružno preko Terazija, Trg Nikole Pašića "nova razglednica grada", signalizaciju u Drajzerovoj i Bulevaru vojvode Mišića kao u Kneza Miloša
Ekapija pre 5 satijoš 26 povezanih

Ion Iliescu, prvi postkomunistički lider Rumunije, preminuo u 96. godini
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana