Povezane vesti

Vasilije Micić konačno rekao "da": Ni Olimpijakos, ni Real, a ni Fener

Vasilije Micić konačno rekao "da": Ni Olimpijakos, ni Real, a ni Fener

Mondo pre 21 dana
Novi dan i novi preokret u sagi oko Vasilija Micića! U utorak su se pojavile informacije da je srpski plejmejker blizu potpisa za Real Madrid, ali izgleda da Hapoel iz Tel Aviva nema nameru da se odrekne nekadašnjeg MVP-ja Evrolige. Kako javlja… »
Nije samo 18 miliona evra: Vasa Micić od gazde Hapoela dobio papir koji nigde drugde ne bi

Nije samo 18 miliona evra: Vasa Micić od gazde Hapoela dobio papir koji nigde drugde ne bi

Mondo pre 21 dana
Srpski košarkaš Vasilije Micić odabrao je Hapoel iz Tel Aviva. Mesecima je trajala saga oko njegovog novog kluba, situacija se više puta iskomplikovala, ali je na kraju bogati gazda izraelskog kluba Ofer Janaj uspeo u svojoj misiji - doveo je jednog od… »
"Kuća je tamo gde ti je srce, moj prijatelju": Evan Furnije isprozivao Vasu Micića?

"Kuća je tamo gde ti je srce, moj prijatelju": Evan Furnije isprozivao Vasu Micića?

Mondo pre 21 dana
Srpski plejmejker Vasilije Micić dogovorio je saradnju sa Hapoelom iz Tel Aviva čiji će dres nositi u naredne tri godine. Tako smo dočekali kraj sage u kojoj su učestvovali i evropski velikani poput Real Madrida, Olimpijakosa, Fenerbahlčea. Na kraju… »
"Impresioniran sam": Oglasio se Vasa Micić i otkrio zašto je izabrao Hapoel

"Impresioniran sam": Oglasio se Vasa Micić i otkrio zašto je izabrao Hapoel

Mondo pre 21 dana
Srpski košarkaš Vasilije Micić novi je igrač Hapoela iz Tel Aviva, a sada je objasnio zašto je doneo tu odluku. Odbio je ponude Real Madrida, Olimpijakosa, Fenerbahčea jer je impresioniran projektom izraelskog kluba. "Veoma sam uzbuđen što ću se… »
"Zbog toga su pregovori stali": Janaj otkrio kako je Micić stigao u Hapoel, jedna poruka je sve promenila

"Zbog toga su pregovori stali": Janaj otkrio kako je Micić stigao u Hapoel, jedna poruka je sve promenila

Mondo pre 21 dana
Posle dugo čekanja, pretpostavki gde bi Vasilije Micić mogao da nastavi karijeru, saga je konačno završena. Od samog početka među prvim klubovima koji su se zanimali za Srbina bio je Hapoel iz Tel Aviva i baš tamo plejmejker iz Kraljeva će nastaviti… »
"Vasilije Micić je naš": Sad je stvarno gotovo, dobio je najveći ugovor u Evroligi

"Vasilije Micić je naš": Sad je stvarno gotovo, dobio je najveći ugovor u Evroligi

Mondo pre 21 dana
Srpski košarkaš Vasilije Micić konačno je izabrao novi klub. Nakon nekoliko meseci spekulacija, povezivanja sa desetinama klubova, Micić je rekao "da" Hapoelu iz Tel Aviva, novom članu Evrolige koji mu je nudio i najviše novca, tako da će postati… »
Iz Olimpijakosa se već oglasili zbog Micića, a šta će sad?

Iz Olimpijakosa se već oglasili zbog Micića, a šta će sad?

Sportske.net pre 21 dana
Košarkaški klub Olimpijakos bio je blizu dogovora sa Vasilijem Micićem, ali to se nije obistinilo i srpski plej je zadužio opremu Hapoela iz Tel Aviva. "Kuća je tamo gde je srce, moj prijatelju", već se oglasio Evan Furnije na "X" nakon što je potvrđen… »
Janaj: Dali smo Miciću i deonice, svi su ponudili isti novac

Janaj: Dali smo Miciću i deonice, svi su ponudili isti novac

Sport klub pre 20 dana
Saga oko Vasilija Micića je završena, a Hapoel iz Tel Aviva je dobio trku. Bilo je zaista mnogo zaniteresovanih klubova da dovede bivšeg igrača Efesa, Crvene zvezde, Šarlota i drugih NBA timova, ali je na kraju izraelski evroligaš uspeo da izađe kao… »
Nije sve u parama: Vasilije Micić imao jako dobar razlog da potpiše za Hapoel iz Tel Aviva

Nije sve u parama: Vasilije Micić imao jako dobar razlog da potpiše za Hapoel iz Tel Aviva

Večernje novosti pre 20 dana
Vasilije Micić je i zvanično postao novi košarkaš Hapoela iz Tel Aviva. Nakon brojnih spekulacija srpski košarkaš je odlučio da potpiše ugovor sa izraelskim klubom koji će naredne sezone igrati u Evroligi. Zanimljiv je i razlog zbog čega se plejmejker… »
Navijači Zvezde izvređali Vasu Micića

Navijači Zvezde izvređali Vasu Micića

Sport klub pre 21 dana
Vasa Micić je od danas najplaćeniji košarkaš Evrope. Hapeol iz Tel Aviva ga je učinio "brojem jedan" kada je zarada u pitanju. Sjajna ponuda vredna 14 miliona evra za tri sezone odredila je Vasin pravac posle dve sezone lutanja u NBA ligi, međutim… »
Kako je rat "spojio" Vasu i Hapoel - Janaj otkrio Micićevu dirljivu poruku

Kako je rat "spojio" Vasu i Hapoel - Janaj otkrio Micićevu dirljivu poruku

Sportske.net pre 21 dana
Srpski košarkaš Vasilije Micić okončao je letnju sagu po pitanju njegovog budućeg kluba pošto je potpisao ugovor sa Hapoelom iz Tel Aviva, a vlasnik osvajača Evrokupa Ofer Janaj otkrio je kako se tekli klubovi za zvanično drugim najplaćenijim igračem u… »
Vasilije Micić se javio iz Pionira i poslao poruku navijačima: Pogledajte šta im je poručio

Vasilije Micić se javio iz Pionira i poslao poruku navijačima: Pogledajte šta im je poručio

Telegraf pre 21 dana
Srpski reprezentativac, Vasilije Micić, javio se video snimkom koji je objavljen na zvanilnoj stranici Hapoela iz Tel Aviva i tako se javio navijačima izraelskog kluba. Snimak je napravljen u hali "Aleksandar Nikolić" poznatoj u narodu kao Pionir, a u… »
Vlasnik Hapoela otkrio: "Pregovori sa Micićem su stali, iranske rakete su pale, a njegov potez promenio sve"

Vlasnik Hapoela otkrio: "Pregovori sa Micićem su stali, iranske rakete su pale, a njegov potez promenio sve"

Telegraf pre 21 dana
Nakon toliko vremena čekanja da se sazna gde će karijeru nastaviti Vasilije Micić dobili smo i odgovor - svoj talenat seli u dres Hapoela iz Tel Aviva, a na tu temu oglasio se Ofer Janaj, vlasnik tog tima. Otkrio je kako su pregovori tekli, kao i da su… »
Micić se oglasio: „Visoka očekivanja – jedva čekam“

Micić se oglasio: „Visoka očekivanja – jedva čekam“

Sputnik pre 21 dana
Vasilije Micić, srpski reprezentativac, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa Hapoelom iz Tel Aviva „težak“ 18 miliona evra, dok je na stolu imao ponude, Olimpijakosa, Real Madrida, i brojnih drugih klubova, izjavio je da je veoma uzbuđen zbog izbora… »
Poznati turski insajder otkrio koliko je para Zvezda ponudila Dušanu Tadiću: Cifra će vas šokirati!

Poznati turski insajder otkrio koliko je para Zvezda ponudila Dušanu Tadiću: Cifra će vas šokirati!

Telegraf pre 21 dana
Dugo je Crvena zvezda pokušavala da ovog leta dovede jedno od najvećih imena srpskog fudbala u svoje redove, ali je Dušan Tadić na kraju prelomio i odlučio da se ne vraća u domaću ligu. Bivši kapiten reprezentacije Srbije odlučio je da ovog leta napusti… »
Micić: Impresioniran sam projektom, ambicijama; Itudis: Želja da se vrati, igra Evroligu i povede Hapoel u nove visine...

Micić: Impresioniran sam projektom, ambicijama; Itudis: Želja da se vrati, igra Evroligu i povede Hapoel u nove visine...

Sportski žurnal pre 21 dana
Hvala menadžeru Igoru Krespu na profesionalizmu i posvećenosti. Napred Hapoel – kazao je vlasnik Hapoela Ofer Janaj. Vasilije Micić (31) potpisao je trogodišnji ugovor sa Hapoelom iz Tel Aviva. - Uzbuđen sam dolaskom u Hapoel, što ću biti deo istorijske… »
Šta se krije iza kulisa? Micić osim visoke plate dobio nešto što mu niko ne bi mogao dati!

Šta se krije iza kulisa? Micić osim visoke plate dobio nešto što mu niko ne bi mogao dati!

Sportske.net pre 21 dana
Vest dana u evropskoj košarci je potpis Vasilija Micića za Hapoel iz Tel Aviva. Trogodišnji ugovor i plata od 14.000.000 evra je ono što je srpski plejmejker dobio od Ofera Janaja, ali to nije sve. Jedan od presudnih faktora, osim finansija i visokih… »
Vasa Micić ima novi klub

Vasa Micić ima novi klub

Vesti online pre 21 dana
Vasilije Micić, srpski košarkaš, zvanično je novi igrač Hapoela, potvrdio je klub iz Tel Aviva. Posle brojnih nagađanja saga oko povratka Vasilija Micića u Evropu je gotova. Nedeljama se govorilo o ponudama za srpskog reprezentativca koje su stizale od… »
Oglasio se Micić: "Idemo, Hapoel"

Oglasio se Micić: "Idemo, Hapoel"

Sportske.net pre 21 dana
Srpski reprezentativac Vasilije Micić danas je potpisao za Hapoel Tel Aviv, vratio se u evropsku košarku, a debitant u Evroligi ga je učinio najplaćenijim igračem elitnom takmičenja. Na taj način je stavljena tačka na pravu sagu, tokom koje se Micić… »
Oglasio se i Vasilije Micić, imao je šta da kaže o Hapoelu: Daću sve od sebe za tim i neverovatne navijače

Oglasio se i Vasilije Micić, imao je šta da kaže o Hapoelu: Daću sve od sebe za tim i neverovatne navijače

Euronews pre 21 dana
Srpski košarkaš Vasilije Micić rekao je da je veoma uzbuđen što se pridružio Hapoelu iz Tel Aviva. Ranije danas Hapoel je saopštio da je Micić (31) potpisao za debitanta u Evroligi. "Košarkaški klub Hapoel iz Tel Aviva sa zadovoljstvom objavljuje… »
Vasilije Micić postao košarkaš Hapoela iz Tel Aviva: Izraelci spremili brdo para za Srbina

Vasilije Micić postao košarkaš Hapoela iz Tel Aviva: Izraelci spremili brdo para za Srbina

Euronews pre 21 dana
Srpski košarkaš Vasilije Micić novi je član Hapoela, potvrdio je danas klub iz Tel Aviva, čime je najzad završena jedna od najdužih i najneizvesnijih transfer saga ovog leta. Izraelci su bacili "udicu" reprezentativcu naše zemlje i pre nego što je… »
Micić se oglasio nakon potpisa za novi klub: Jedva čekam da počnem, daću sve od sebe za tim i neverovatne navijače

Micić se oglasio nakon potpisa za novi klub: Jedva čekam da počnem, daću sve od sebe za tim i neverovatne navijače

Dnevnik pre 21 dana
Srpski košarkaš Vasilije Micić postao je novi član Hapoela iz Tel Aviva. Hapoel je saopštio da je Micić (31) potpisao za debitanta u Evroligi. – Košarkaški klub Hapoel iz Tel Aviva sa zadovoljstvom objavljuje potpisivanje ugovora sa bivšim šampionom… »
Vasilije Micić: Bio sam impresioniran projektom koji Hapoel gradi

Vasilije Micić: Bio sam impresioniran projektom koji Hapoel gradi

Danas pre 21 dana
Košarkaška vest koja je obeležila današnji dan je svakako dolazak Vasilija Micića u redove Hapoel Tel Aviva. U saopštenju kluba za javnost, Micić je izrazio svoje oduševljenje ovim novim poglavljem u karijeri. – Veoma sam uzbuđen što sam se pridružio… »
Micić: Impresionirao me je projekat Hapoela, Itudis važan faktor

Micić: Impresionirao me je projekat Hapoela, Itudis važan faktor

Sport klub pre 21 dana
Srpski košarkaš Vasilije Micić izjavio je da jedva čeka da se pridruži novim saigračima - nedugo nakon što je zvanično obelodanjeno da je potpisao ugovor sa Hapoelom iz Tel Aviva. Izraelski tim koji će od ove sezone igrati Evroligu potpisao je sa Micićem… »
Crveno-belima propao Micić, sada jure bivšeg saigrača Nikole Jokića i Bogdana Bogdanovića iz NBA lige?!

Crveno-belima propao Micić, sada jure bivšeg saigrača Nikole Jokića i Bogdana Bogdanovića iz NBA lige?!

Telegraf pre 21 dana
Olimpijakos je ovog leta želeo u svoje redove da dovede Vasilija Micića, međutim, srpski plejmejker je otišao put Hapoela iz Tel Aviva. Samim tim, crveno-beli se okreću drugim rešenjima, a jedno od njih je i Bons Hiland. Već neko vreme se pominje da bi… »
Micić zvanično u Hapoelu: Vasa je najplaćeniji igrač Evrolige

Micić zvanično u Hapoelu: Vasa je najplaćeniji igrač Evrolige

Sport klub pre 21 dana
Saga oko Vasilija Micića je gotova. Mnogi evroligaši izrazili su interesovanje, neki su bili prilično blizu potpisa, ali je Hapoel Tel Aviv klub koji će u buduće imati srpskog plejmejkera u svom sastavu. Ovu informaciju prvi je preneo Eurohoops u sredu… »
Može li ovaj Hapoel da osvoji Evroligu?

Može li ovaj Hapoel da osvoji Evroligu?

Sportske.net pre 21 dana
Košarkaški klub Hapoel iz Tel Aviva danas je zatvorio najveće pojačanje ovog leta i čoveka kojeg je želelo pola Evrope - Vasilija Micića. Mnogo se pisalo i spekulisalo, sada je konačno gotovo. Micić je stigao u redove ekipe Dimitrisa Itudisa i biće reč o… »
Srpski košarkaš Vasilije Micić potpisao za Hapoel iz Tel Aviva

Srpski košarkaš Vasilije Micić potpisao za Hapoel iz Tel Aviva

RTV pre 21 dana
TEL AVIV - Srpski košarkaš Vasilije Micić potpisao je za Hapoel iz Tel Aviva, saopštio je danas debitant u Evroligi. Hapoel je u objavi na društvenoj mreži "X" napisao "Nema više glasina" i objavio video zapis u kom potvrđuje da je Micić novi član… »
Kraj sage oko vasilija Micića: Srpski plejmejker ponovo u Evroligi, seli se u Tel Aviv

Kraj sage oko vasilija Micića: Srpski plejmejker ponovo u Evroligi, seli se u Tel Aviv

Dnevnik pre 21 dana
Srpski košarkaš Vasilije Micić potpisao je za Hapoel iz Tel Aviva, saopštio je debitant u Evroligi. Hapoel je u objavi na društvenoj mreži Iks napisao „Nema više glasina“ i objavio video zapis u kom potvrđuje da je Micić novi član aktuelnog osvajača… »
"Impresionirao me projekat..." Vasilije Micić nakon potpisa za Hapoel iz Tel Aviva

"Impresionirao me projekat..." Vasilije Micić nakon potpisa za Hapoel iz Tel Aviva

Večernje novosti pre 21 dana
Srpski košarkaš, Vasilije Micić, izneo je svoje utiske nakon potpisa za Hapoel iz Tel Aviva. FOTO: Tanjug/AP - Uzbuđen sam što dolazim u Hapoel i što ću biti deo ove istorijske sezone – debitantske u Evroligi. Impresionirao me projekat koji klub gradi… »
Micić objasnio zašto je došao u Hapoel: "Sviđa mi se projekat i budućnost! Ne mogu da dočekam Tel Aviv"

Micić objasnio zašto je došao u Hapoel: "Sviđa mi se projekat i budućnost! Ne mogu da dočekam Tel Aviv"

Telegraf pre 21 dana
Posle dugo peripetije, posle mnogo nagađanja, gotova je najveća transfer saga ovog leta - Vasilije Micić je potpisao ugovor sa ekipom Hapoela iz Tel Aviva. On je tako postao i najplaćeniji igrač u istoriji Evrolige. Predstavljen je Vasilije Micić od… »
Micić novi košarkaš Hapoel Tel Aviva

Micić novi košarkaš Hapoel Tel Aviva

Radio sto plus pre 21 dana
Micić (31), visok 1,96 metara, postao je zvezda Evrolige tokom petogodišnjeg boravka u Efesu, s kojim je osvojio titule 2021. i 2022. godine, a oba puta je proglašen MVP-jem fajnal fora. Srpski reprezentativac tri puta je biran u najbolji tim Evrolige, a… »
Gotovo je – Micić zvanično u Hapoelu

Gotovo je – Micić zvanično u Hapoelu

Sputnik pre 21 dana
Vasilije Micić, srpski košarkaš, zvanično je novi igrač Hapoela, potvrdio je klub iz Tel Aviva. Posle brojnih nagađanja saga oko povratka Vasilija Micića u Evropu je gotova. Nedeljama se govorilo o ponudama za srpskog reprezentativca koje su stizale od… »
Preokret: Ništa od Reala, Vasa Micić potpisao jedan od najvećih ugovora u istoriji Evrolige

Preokret: Ništa od Reala, Vasa Micić potpisao jedan od najvećih ugovora u istoriji Evrolige

Danas pre 21 dana
Srpski košarkaš Vasilije Micić novi je igrač Hapoel Tel Aviva, preneo je danas izraelski klub. Micić je, prema navodima Eurohoopsa, potpisao trogodišnji ugovor prema kojem će postati jedan od najplaćenijih košarkaša u istoriji Evrolige. Prethodnih dana… »
Zvanično! Vasilije Micić novi košarkaš Hapoel Tel Aviva

Zvanično! Vasilije Micić novi košarkaš Hapoel Tel Aviva

Srpski košarkaš Vasilije Micić novi je igrač Hapoel Tel Aviva, preneo je danas izraelski klub. FOTO: AP Micić (31), visok 1,96 metara, postao je zvezda Evrolige tokom petogodišnjeg boravka u Efesu, s kojim je osvojio titule 2021. i 2022. godine, a oba… »
Hapoel predstavio Vasilija Micića: "Nema više nagađanja"

Hapoel predstavio Vasilija Micića: "Nema više nagađanja"

Telegraf pre 21 dana
I gotova je najveća transfer saga ovog leta - Vasilije Micić ima novi klub u Evropi. Srpski plejmejker je postao novi košarkaš ekipe Hapoela iz Tel Aviva, koja ga je ponosno predstavila uz veoma interesantan video snimak. Predugo traje priča oko Vasilija… »
Da li je Evan Furnije prozvao Vasilija Micića zbog Hapoela i novca? "Moj prijatelju..."

Da li je Evan Furnije prozvao Vasilija Micića zbog Hapoela i novca? "Moj prijatelju..."

Telegraf pre 21 dana
Gotova je najveća košarkaška transfer saga ovog leta - Vasilije Micić ima novi klub i on je postao novi košarkaš Hapoela iz Tel Aviva, s kojim je potpisan najveći ugovor u istoriji Evrolige! Samim tim, nekima je ovo i zasmetalo. Poslednjih dana se ekipa… »
Eurohoops javlja da je gotovo - Micić u Hapoelu, biće najplaćeniji u istoriji Evrolige

Eurohoops javlja da je gotovo - Micić u Hapoelu, biće najplaćeniji u istoriji Evrolige

Sportske.net pre 21 dana
Srpski plejmejker Vasilije Micić na kraju će završiti u Hapoelu iz Tel Aviva, piše "Eurohoops". Ovaj renomirani košarkaški list ovog jutra donosi najneočekivaniju informaciju koja se kosi sa jučerašnjim. Tada su insajderi potpuno otpisali Hapoel i u prvi… »
Kakav preokret! Vasilije Micić izabrao: Evo gde će Srbin nastaviti karijeru

Kakav preokret! Vasilije Micić izabrao: Evo gde će Srbin nastaviti karijeru

Vasilije Micić ima novi klub, tako tvrdi poznati košarkaški portal Eurohoops. FOTO: Tanjug/AP Prema njihovim informacijama, Micić će naredne tri sezone igrati za Hapoel iz Tel Aviva i postaće jedan od najplaćenijih košarkaša u istoriji Evrolige… »
Saga "Micić" se bliži kraju! Poznati novinar potvrdio: "Vasilije je odabrao... Oblači crveno-beli dres"

Saga "Micić" se bliži kraju! Poznati novinar potvrdio: "Vasilije je odabrao... Oblači crveno-beli dres"

Telegraf pre 21 dana
Leto praktično samo što je počelo da se zakuvava, a preti i to da se završi jedna od najvećih transfer saga koje evropska košarka pamti u poslednje vreme, a možda i duže od toga. Vasilije Micić je odabrao, bar tako kaže Aris Barkas sa portala "… »

Vesti dana »