Povezane vesti
Pao ruski helikopter: Svi su mrtvi
Alo 16.07.2025
Pet osoba poginulo je u padu helikoptera Mi-8 u Habrovskom kraju na ruskom krajnjem istoku i u toj nesreći nema preživelih, saopštilo je danas rusko Ministarstvo za vanredne situacije. U saopštenju se navodi da je olupina Mi-8 pronađena u blizini rta… »
Srušio se ruski helikopter Mi-8: Poginulo pet osoba
Večernje novosti 16.07.2025
PET osoba poginulo je u padu helikoptera Mi-8 u Habrovskom kraju na ruskom krajnjem istoku i u toj nesreći nema preživelih, saopštilo je danas rusko Ministarstvo za vanredne situacije. Foto: EPA Pet osoba poginulo je u padu helikoptera Mi-8 u Habrovskom… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

"Dan autentične organizacije za porodice talaca" Počasni konzul Srbije u Izraelu na dvogodišnjicu Hamasovog napada - izneo i poslednje informacije o Alonu Ohelu
Kurir pre 22 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 47 minutajoš 53 povezane

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih