Povezane vesti

Zaradio 100.000 evra, a ništa ne radi: Hit priča učesnika "Nikad nije kasno", stanove menjao k'o čarape

Zaradio 100.000 evra, a ništa ne radi: Hit priča učesnika "Nikad nije kasno", stanove menjao k'o čarape

Mondo pre 24 dana
Pevač iz Smedereva Boris Mašić, poznat po svom talentu i specifičnom pristupu životu, tvrdi da je ključ uspeha brzo razmišljanje i malo sreće. "Neverovatno sam snažan čovek, mogu auto da prevrnem, to mi je urođeno i tata mi je bio džudista. I ronjenje… »
Pevač ništa nije radio, a zaradio 100.000 evra Šokirao priznanjem kako je uzimao velike pare, pa priznao da je neradnik!

Pevač ništa nije radio, a zaradio 100.000 evra Šokirao priznanjem kako je uzimao velike pare, pa priznao da je neradnik!

Alo pre 23 dana
Učesnik "Nikad nije kasno" otkro je finansijski savet, otkrio kako je zaradio ogromne pare na vrlo lak način. Pevač i bivši takmičar "Nikad nije kasno", Boris Mašić, Ispričao je da svaki svoj talenat dobro i naplatio. Do 57. godine, koliko ima, trenirao… »
Pevač ne radi ništa, a zarađuje: 100.000 evra Proslavio se, pa sad odlučio da se povuče sa estade: "Menjao sam stanove kao…

Pevač ne radi ništa, a zarađuje: 100.000 evra Proslavio se, pa sad odlučio da se povuče sa estade: "Menjao sam stanove kao…

Blic pre 23 dana
Boris Mašić, bivši takmičar emisije "Nikad nije kasno", otkrio je kako je tokom života uspeo da zaradi stotine hiljada evra, a da, kako sam kaže, "ništa nije radio". Ovaj pevač iz Smedereva, poznat po svom talentu i specifičnom pristupu životu, tvrdi da… »

Vesti dana »