Повезане вести
Украјинка више не ћути Одбрусила Анђели на прозивке да је пустила језик, па је посвађала са Карићем! (видео)
Ало 16.07.2025
Кратко и јасно! У току је емисија ''Питања гледалаца'', а водитељка је прочитала наредно питање за Анђелу Ђуричић. - Рекла си Гастозу за Софи да је пустила језик, на шта си мислила? - гласило је питање. - За мене је она… »
"Спонзорушо, мртва си за мене" Гастоз докрајчио Анђелу, упутио јој тешке речи: "Болесници ми нису потребни"
Ало 16.07.2025
Истиче да је више не жели у својој близини. У Елити је у току емисија "Питања старих учесника", а наредно питаје било је упућено Анђели Ђуричић. - Анђела, победа у Елити или љубав са Гастозом? - упитао је Ђоле. - С нама је… »
Вести дана »
Вучић: Надам се да ће у презимање НИС-а бити укључени и Мађари и Уједињени Арапски Емирати
РТВ пре 1 сатјош 37 повезаних
Миливојевић: Измене правосудних закона стављају ван снаге уставне промене које је иницирао СНС
Н1 Инфо пре 31 минутајош 53 повезане
Сви председникови саветници: Ко је све помагао Вучићу „споља“, од Гузенбауера до „криминалца у бекству“ Ајнхорна
Данас пре 16 сатијош 2 повезане
Ана Бекута певала из комбија: Чачани бесни због 40.000 € из буџета усред снежног колапса (ВИДЕО)
Луфтика пре 1 сатјош 43 повезане