Povezane vesti
Ukrajinka više ne ćuti Odbrusila Anđeli na prozivke da je pustila jezik, pa je posvađala sa Karićem! (video)
Alo 16.07.2025
Kratko i jasno! U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditeljka je pročitala naredno pitanje za Anđelu Đuričić. - Rekla si Gastozu za Sofi da je pustila jezik, na šta si mislila? - glasilo je pitanje. - Za mene je ona folirant od februara, to… »
"Sponzorušo, mrtva si za mene" Gastoz dokrajčio Anđelu, uputio joj teške reči: "Bolesnici mi nisu potrebni"
Alo 16.07.2025
Ističe da je više ne želi u svojoj blizini. U Eliti je u toku emisija "Pitanja starih učesnika", a naredno pitaje bilo je upućeno Anđeli Đuričić. - Anđela, pobeda u Eliti ili ljubav sa Gastozom? - upitao je Đole. - S nama je gotovo. On je taj koji je… »
Vesti dana »
Godinu dana od napada na studente FDU: “I dalje niko nije odgovarao”
Vesti online pre 59 minutajoš 32 povezane
Kijev i Vašington se složili: Evo gde će se održati mirovni pregovori o okončanju rata u Ukrajini? Sastaće se uskoro!
Kurir pre 9 minutajoš 32 povezane
Princ Filip Karađorđević bio u Areni i gledao Partizan u Evroligi, posebnu pohvalu imao za navijače!
Telegraf pre 23 minutajoš 28 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Glas Zaječara pre 1 satjoš 19 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 24 povezane