Povezane vesti
Tragedija u domu bivše zadrugarke: Napustila Elitu 8 i saznala bolnu vest: "Još sam u stanju šoka"
Blic pre 21 dana
Sanja Grujić, nakon što je napustila "Zadrugu 8 Elitu", saznala je da joj je umro ujak. Naime, sinoć je voditeljka " Zadruge 8 Elite" Ana Radulović razgovarala sa Sanjom Grujić i Stefanom Kordom. Najpre je Korda komentarisao svoje učešće u rijalitiju. -… »
Tragedija u domu bivše zadrugarke! Sanja Grujić napustila Elitu 8 i saznala tužnu vest: Još sam u stanju šoka
Kurir pre 21 dana
Sanja Grujić, nakon što je napustila " Elitu", saznala je da joj je umro ujak. Naime, voditeljka Ana Radulović razgovarala sa Sanjom Grujić i Stefanom Kordom. Najpre je Korda komentarisao svoje učešće u rijalitiju. - Iskreno da ti kažem da se osećam… »
Tragedija u domu zadrugarke Izašla pred finale, pa saznala za smrtni slučaj
Alo pre 21 dana
Sanja Grujić takođe je napustila takmičenje pred superfinale, a sada je progovorila o tragediji koja je potresla njenu porodicu. Voditeljka "Elite" večeras je u studiju u Šimanovcima razgovarala sa Sanjom Grujić i Stefanom Kordom. Prvo je pitala Stefana… »
Tragedija u domu zadrugarke: Na Pinku saopštili o smrtnom slučaju, vest sledila sve
Telegraf pre 21 dana
Voditeljka "Elite" Ana Radulović večeras je u studiju u Šimanovcima razgovarala sa Sanjom Grujić i Stefanom Kordom. Prvo je pitala Stefana Kordu kako se oseća nakon što je ispao iz finala "Elite 8". - Iskreno da ti kažem da se osećam okej. Nije mi… »
Vesti dana »

Protestne šetnje u Beogradu, Nišu, Leskovcu i Čačku, koncert na raskrsnici u Šapcu
RTS pre 18 minutajoš 23 povezane

UN: Izraelski plan da preuzme kontrolu nad gradom Gaza opasna eskalacija
N1 Info pre 2 satajoš 38 povezanih

Tramp najavio sastanak s Putinom Na „stolu“ povratak i razmena teritorija između Rusije i Ukrajine: „Teško je! Sukob bi mogao da preraste u svetski rat, ako SAD ne bi intervenisale“
Dnevnik pre 23 minutajoš 47 povezanih

Jermenija i Azerbejdžan potpisali mirovnu deklaraciju uz posredstvo Trampa
Večernje novosti pre 53 minutajoš 29 povezanih

Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
RTS pre 4 satijoš 34 povezane