Povezane vesti
Tragedija u domu bivše zadrugarke: Napustila Elitu 8 i saznala bolnu vest: "Još sam u stanju šoka"
Blic pre 22 dana
Sanja Grujić, nakon što je napustila "Zadrugu 8 Elitu", saznala je da joj je umro ujak. Naime, sinoć je voditeljka " Zadruge 8 Elite" Ana Radulović razgovarala sa Sanjom Grujić i Stefanom Kordom. Najpre je Korda komentarisao svoje učešće u rijalitiju. -… »
Tragedija u domu bivše zadrugarke! Sanja Grujić napustila Elitu 8 i saznala tužnu vest: Još sam u stanju šoka
Kurir pre 22 dana
Sanja Grujić, nakon što je napustila " Elitu", saznala je da joj je umro ujak. Naime, voditeljka Ana Radulović razgovarala sa Sanjom Grujić i Stefanom Kordom. Najpre je Korda komentarisao svoje učešće u rijalitiju. - Iskreno da ti kažem da se osećam… »
Tragedija u domu zadrugarke Izašla pred finale, pa saznala za smrtni slučaj
Alo pre 22 dana
Sanja Grujić takođe je napustila takmičenje pred superfinale, a sada je progovorila o tragediji koja je potresla njenu porodicu. Voditeljka "Elite" večeras je u studiju u Šimanovcima razgovarala sa Sanjom Grujić i Stefanom Kordom. Prvo je pitala Stefana… »
Tragedija u domu zadrugarke: Na Pinku saopštili o smrtnom slučaju, vest sledila sve
Telegraf pre 22 dana
Voditeljka "Elite" Ana Radulović večeras je u studiju u Šimanovcima razgovarala sa Sanjom Grujić i Stefanom Kordom. Prvo je pitala Stefana Kordu kako se oseća nakon što je ispao iz finala "Elite 8". - Iskreno da ti kažem da se osećam okej. Nije mi… »
Vesti dana »

Crvena Zvezda - TSC: Derbi kola na Marakani! Poznati sastavi - debituju novajlije
Kurir pre 35 minutajoš 36 povezanih

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

BLOG Tramp i Putin dogovorili sastanak, Rusija pozvala predsednika SAD u Moskvu, Zelenski besan: „Ne damo zemlju!“
Nova pre 0 minutajoš 146 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 6 satijoš 21 povezana