Povezane vesti

Tragedija u domu bivše zadrugarke: Napustila Elitu 8 i saznala bolnu vest: "Još sam u stanju šoka"

Tragedija u domu bivše zadrugarke: Napustila Elitu 8 i saznala bolnu vest: "Još sam u stanju šoka"

Blic pre 22 dana
Sanja Grujić, nakon što je napustila "Zadrugu 8 Elitu", saznala je da joj je umro ujak. Naime, sinoć je voditeljka " Zadruge 8 Elite" Ana Radulović razgovarala sa Sanjom Grujić i Stefanom Kordom. Najpre je Korda komentarisao svoje učešće u rijalitiju. -… »
Tragedija u domu bivše zadrugarke! Sanja Grujić napustila Elitu 8 i saznala tužnu vest: Još sam u stanju šoka

Tragedija u domu bivše zadrugarke! Sanja Grujić napustila Elitu 8 i saznala tužnu vest: Još sam u stanju šoka

Kurir pre 22 dana
Sanja Grujić, nakon što je napustila " Elitu", saznala je da joj je umro ujak. Naime, voditeljka Ana Radulović razgovarala sa Sanjom Grujić i Stefanom Kordom. Najpre je Korda komentarisao svoje učešće u rijalitiju. - Iskreno da ti kažem da se osećam… »
Tragedija u domu zadrugarke Izašla pred finale, pa saznala za smrtni slučaj

Tragedija u domu zadrugarke Izašla pred finale, pa saznala za smrtni slučaj

Alo pre 22 dana
Sanja Grujić takođe je napustila takmičenje pred superfinale, a sada je progovorila o tragediji koja je potresla njenu porodicu. Voditeljka "Elite" večeras je u studiju u Šimanovcima razgovarala sa Sanjom Grujić i Stefanom Kordom. Prvo je pitala Stefana… »
Tragedija u domu zadrugarke: Na Pinku saopštili o smrtnom slučaju, vest sledila sve

Tragedija u domu zadrugarke: Na Pinku saopštili o smrtnom slučaju, vest sledila sve

Telegraf pre 22 dana
Voditeljka "Elite" Ana Radulović večeras je u studiju u Šimanovcima razgovarala sa Sanjom Grujić i Stefanom Kordom. Prvo je pitala Stefana Kordu kako se oseća nakon što je ispao iz finala "Elite 8". - Iskreno da ti kažem da se osećam okej. Nije mi… »

Vesti dana »