Повезане вести

Трагедија у дому бивше задругарке: Напустила Елиту 8 и сазнала болну вест: "Још сам у стању шока"

Трагедија у дому бивше задругарке: Напустила Елиту 8 и сазнала болну вест: "Још сам у стању шока"

Блиц 18.07.2025
Сања Грујић, након што је напустила "Задругу 8 Елиту", сазнала је да јој је умро ујак. Наиме, синоћ је водитељка " Задруге 8 Елите" Ана Радуловић разговарала са Сањом Грујић и Стефаном Кордом. Најпре је Корда коментарисао… »
Трагедија у дому бивше задругарке! Сања Грујић напустила Елиту 8 и сазнала тужну вест: Још сам у стању шока

Трагедија у дому бивше задругарке! Сања Грујић напустила Елиту 8 и сазнала тужну вест: Још сам у стању шока

Курир 18.07.2025
Сања Грујић, након што је напустила " Елиту", сазнала је да јој је умро ујак. Наиме, водитељка Ана Радуловић разговарала са Сањом Грујић и Стефаном Кордом. Најпре је Корда коментарисао своје учешће у ријалитију. - Искрено да… »
Трагедија у дому задругарке Изашла пред финале, па сазнала за смртни случај

Трагедија у дому задругарке Изашла пред финале, па сазнала за смртни случај

Ало 18.07.2025
Сања Грујић такође је напустила такмичење пред суперфинале, а сада је проговорила о трагедији која је потресла њену породицу. Водитељка "Елите" вечерас је у студију у Шимановцима разговарала са Сањом Грујић и Стефаном… »
Трагедија у дому задругарке: На Пинку саопштили о смртном случају, вест следила све

Трагедија у дому задругарке: На Пинку саопштили о смртном случају, вест следила све

Телеграф 18.07.2025
Водитељка "Елите" Ана Радуловић вечерас је у студију у Шимановцима разговарала са Сањом Грујић и Стефаном Кордом. Прво је питала Стефана Корду како се осећа након што је испао из финала "Елите 8". - Искрено да ти кажем да се… »

Вести дана »