Povezane vesti
Pevačica se sa majkom potukla oko nasledstva, uzela nož i nasrnula ja na nju! Otac joj se ubio
Telegraf 18.07.2025
Pevačica Dunja Ilić imala je velikih problema s porocima, ali i u odnosu sa roditeljima nije bilo ništa bolje. Jednom prilikom ugrizla je majku kada su se prepirale oko nasledstva, a njen otac je digao ruku na sebe. - Advokat mi je rekao da mami i bratu… »
Pevačica se potukla sa majkom zbog nasledstva Uzela je nož i zaletela se na nju, a onda je nastao haos!
Alo 18.07.2025
Jednom prilikom ugrizla je majku kada su se prepirale zbog nasledstva, a njen otac je digao ruku na sebe. Pevačica Dunja Ilić imala je velikih problema s porocima, ali i u odnosu sa roditeljima nije bilo ništa bolje. Jednom prilikom ugrizla je majku kada… »
Vesti dana »
Izabrano osam od devet članova Saveta REM-a, kandidat manjinskih zajednica bez dovoljno glasova
Beta pre 46 minutajoš 58 povezanih
Hrka: Ne odustajem od štrajka glađu, ostajem ispred Skupštine Srbije do kraja
Beta pre 1 minutjoš 87 povezanih
Obradović pred Monako otkrio ono što najviše zanima svakog navijača crvene zvezde: "Ako ne ovu, verovatno će sledeću utakmicu biti u sastavu"
Kurir pre 50 minutajoš 34 povezane
Filip Kostić nikad otvoreniji: „Za mene je dres reprezentacije uvek bio nešto posebno!“
Hot sport pre 1 satjoš 37 povezanih
Uhapšen nemački državljanin kod Sombora: Pokušao da pređe granicu u "mercedesu" punom oružja!
Kurir pre 1 minutjoš 24 povezane