Povezane vesti

Godine učinile svoje: Lebron DŽejms završava karijeru?!

Godine učinile svoje: Lebron DŽejms završava karijeru?!

Večernje novosti pre 22 dana
Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Lebron Džejms, uskoro bi mogao da završi karijeru, piše ESPN. Foto: Profimedia Kako prenosi novinar ESPN-a Dejv Mekmenamin, naredna sezona mogla bi da bude oproštajna za 40-godišnjeg superstara Los Anđeles… »
Superstar Lejkersa kači patike o klin: Kraj karijere za Lebrona Džejmsa?!

Superstar Lejkersa kači patike o klin: Kraj karijere za Lebrona Džejmsa?!

Dnevnik pre 22 dana
Lebron Džejms bi uskoro mogao da završi karijeru, piše ESPN. Kako prenosi novinar ESPN-a Dejv Mekmenamin, naredna sezona mogla bi da bude oproštajna za 40-godišnjeg superstara Los Anđeles Lejkersa. "Mislim da moramo početi da razmišljamo o tome da bi ovo… »
Kraj je jako blizu! Lebron džejms ide u penziju? Poznati novinar otkrio detalje koji su rastužili navijače širom sveta…

Kraj je jako blizu! Lebron džejms ide u penziju? Poznati novinar otkrio detalje koji su rastužili navijače širom sveta…

Kurir pre 22 dana
Prema informacijama koje je izneo ESPN-ov novinar Dejv Mekmenamin, legendarni as koji trenutno nosi dres Los Anđeles Lejkersa razmatra mogućnost da naredna NBA sezona, u kojoj puni 40 godina, bude njegova poslednja. "Mislim da moramo početi da… »
Kraj karijere za Lebrona Džejmsa?!

Kraj karijere za Lebrona Džejmsa?!

B92 pre 22 dana
Lebron Džejms bi uskoro mogao da završi karijeru, piše ESPN. Kako prenosi novinar ESPN-a Dejv Mekmenamin, naredna sezona mogla bi da bude oproštajna za 40-godišnjeg superstara Los Anđeles Lejkersa. "Mislim da moramo početi da razmišljamo o tome da bi ovo… »

Vesti dana »