Повезане вести

Године учиниле своје: Леброн Џејмс завршава каријеру?!

Године учиниле своје: Леброн Џејмс завршава каријеру?!

Вечерње новости 18.07.2025
Један од најбољих кошаркаша свих времена, Леброн Џејмс, ускоро би могао да заврши каријеру, пише ЕСПН. Фото: Профимедиа Како преноси новинар ЕСПН-а Дејв Мекменамин, наредна сезона могла би да буде опроштајна за 40-годишњег… »
Суперстар Лејкерса качи патике о клин: Крај каријере за Леброна Џејмса?!

Суперстар Лејкерса качи патике о клин: Крај каријере за Леброна Џејмса?!

Дневник 18.07.2025
Леброн Џејмс би ускоро могао да заврши каријеру, пише ЕСПН. Како преноси новинар ЕСПН-а Дејв Мекменамин, наредна сезона могла би да буде опроштајна за 40-годишњег суперстара Лос Анђелес Лејкерса. "Мислим да морамо почети да… »
Крај је јако близу! Леброн џејмс иде у пензију? Познати новинар открио детаље који су растужили навијаче широм света…

Крај је јако близу! Леброн џејмс иде у пензију? Познати новинар открио детаље који су растужили навијаче широм света…

Курир 18.07.2025
Према информацијама које је изнео ЕСПН-ов новинар Дејв Мекменамин, легендарни ас који тренутно носи дрес Лос Анђелес Лејкерса разматра могућност да наредна НБА сезона, у којој пуни 40 година, буде његова последња. "Мислим да… »
Крај каријере за Леброна Џејмса?!

Крај каријере за Леброна Џејмса?!

Б92 18.07.2025
Леброн Џејмс би ускоро могао да заврши каријеру, пише ЕСПН. Како преноси новинар ЕСПН-а Дејв Мекменамин, наредна сезона могла би да буде опроштајна за 40-годишњег суперстара Лос Анђелес Лејкерса. "Мислим да морамо почети да… »

Вести дана »