Povezane vesti
Godine učinile svoje: Lebron DŽejms završava karijeru?!
Večernje novosti pre 22 dana
Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Lebron Džejms, uskoro bi mogao da završi karijeru, piše ESPN. Foto: Profimedia Kako prenosi novinar ESPN-a Dejv Mekmenamin, naredna sezona mogla bi da bude oproštajna za 40-godišnjeg superstara Los Anđeles… »
Superstar Lejkersa kači patike o klin: Kraj karijere za Lebrona Džejmsa?!
Dnevnik pre 22 dana
Lebron Džejms bi uskoro mogao da završi karijeru, piše ESPN. Kako prenosi novinar ESPN-a Dejv Mekmenamin, naredna sezona mogla bi da bude oproštajna za 40-godišnjeg superstara Los Anđeles Lejkersa. "Mislim da moramo početi da razmišljamo o tome da bi ovo… »
Kraj je jako blizu! Lebron džejms ide u penziju? Poznati novinar otkrio detalje koji su rastužili navijače širom sveta…
Kurir pre 22 dana
Prema informacijama koje je izneo ESPN-ov novinar Dejv Mekmenamin, legendarni as koji trenutno nosi dres Los Anđeles Lejkersa razmatra mogućnost da naredna NBA sezona, u kojoj puni 40 godina, bude njegova poslednja. "Mislim da moramo početi da… »
Kraj karijere za Lebrona Džejmsa?!
B92 pre 22 dana
Lebron Džejms bi uskoro mogao da završi karijeru, piše ESPN. Kako prenosi novinar ESPN-a Dejv Mekmenamin, naredna sezona mogla bi da bude oproštajna za 40-godišnjeg superstara Los Anđeles Lejkersa. "Mislim da moramo početi da razmišljamo o tome da bi ovo… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 5 satijoš 26 povezanih

Evo koliko je karata prodato za Zvezda - Leh: Poljake čeka pakao i krcata Marakana
Telegraf pre 29 minutajoš 27 povezanih

"Kad Tramp ovo čuje, biće gneva..." Zna se šta je Zelenski sad uradio, kakvu odluku je saopštio!
Alo pre 24 minutajoš 134 povezane

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 21 povezana