Povezane vesti
Dao 100 miliona da ga dovede u Mančester, ali ga ne želi u Leverkuzenu: "On mi je kao sin"
B92 pre 20 dana
Trener Bajera iz Leverkuzena Erik ten Hag rekao je da mu je fudbaler Antoni "kao sin", ali da za sada ne planira da ga dovede u nemački klub. Antoni je igrač Mančester junajteda, a prošlu polusezonu odigrao je na pozajmici u Betisu. Ten Hag je prethodno… »
Ten Hag: Antoni mi je kao sin
Sportski žurnal pre 21 dana
- Ovog trenutka nismo zainteresovani za njega, ali videćemo šta će se dogoditi u budućnosti - dodao je holandski trener. Trener Bajera iz Leverkuzena Erik ten Hag rekao je da mu je fudbaler Antoni "kao sin", ali da za sada ne planira da ga dovede u… »
"Antoni mi je kao sin"! Erik Ten Hag o dolasku Brazilca u Leverkuzen
Večernje novosti pre 21 dana
Trener Bajera iz Leverkuzena Erik ten Hag rekao je da mu je fudbaler Antoni "kao sin", ali da za sada ne planira da ga dovede u nemački klub. Foto: Profimedia Antoni je igrač Mančester junajteda, a prošlu polusezonu odigrao je na pozajmici u Betisu. Ten… »
Trener Leverkuzena Ten Hag: Antoni mi je kao sin
Radio sto plus pre 21 dana
Antoni je igrač Mančester junajteda, a prošlu polusezonu odigrao je na pozajmici u Betisu. Ten Hag je prethodno doveo Antonija u Ajaks iz Sao Pala 2020. godine, a zatim 2022. godine u Mančester junajted. “On je kvalitetan, dva puta sam ga doveo. On mi je… »
Vesti dana »

Izvori Danasa tvrde: Izbori 28. decembra! Vučić sam rekao da će biti pre roka
Nova pre 13 minutajoš 24 povezane

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više, uz crveno upozorenje za nedelju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane

Uživo razorni udar pogodio punkt plaćenika iz zemalja NATO u Odesi gore i nebo i zemlja, uništeno veliko skladište sa oružjem (foto/video)
Alo pre 8 minutajoš 39 povezanih

Mediji: Palestina pozvala Trampa da interveniše zbog planova Izraela
Sputnik pre 2 satajoš 40 povezanih

Predstavnik Rusije u Savetu bezbednsoti UN: Krivično gonjenje Dodika preti stabilnosti BiH
Radio sto plus pre 43 minutajoš 19 povezanih