Povezane vesti
Dao 100 miliona da ga dovede u Mančester, ali ga ne želi u Leverkuzenu: "On mi je kao sin"
B92 18.07.2025
Trener Bajera iz Leverkuzena Erik ten Hag rekao je da mu je fudbaler Antoni "kao sin", ali da za sada ne planira da ga dovede u nemački klub. Antoni je igrač Mančester junajteda, a prošlu polusezonu odigrao je na pozajmici u Betisu. Ten Hag je prethodno… »
Ten Hag: Antoni mi je kao sin
Sportski žurnal 18.07.2025
- Ovog trenutka nismo zainteresovani za njega, ali videćemo šta će se dogoditi u budućnosti - dodao je holandski trener. Trener Bajera iz Leverkuzena Erik ten Hag rekao je da mu je fudbaler Antoni "kao sin", ali da za sada ne planira da ga dovede u… »
"Antoni mi je kao sin"! Erik Ten Hag o dolasku Brazilca u Leverkuzen
Večernje novosti 18.07.2025
Trener Bajera iz Leverkuzena Erik ten Hag rekao je da mu je fudbaler Antoni "kao sin", ali da za sada ne planira da ga dovede u nemački klub. Foto: Profimedia Antoni je igrač Mančester junajteda, a prošlu polusezonu odigrao je na pozajmici u Betisu. Ten… »
Trener Leverkuzena Ten Hag: Antoni mi je kao sin
Radio sto plus 18.07.2025
Antoni je igrač Mančester junajteda, a prošlu polusezonu odigrao je na pozajmici u Betisu. Ten Hag je prethodno doveo Antonija u Ajaks iz Sao Pala 2020. godine, a zatim 2022. godine u Mančester junajted. “On je kvalitetan, dva puta sam ga doveo. On mi je… »
Vesti dana »
"Nešto u ovoj nesreći je veoma, veoma čudno" Šokantna izjava ministra saobraćaja Španije nakon stravičnog sudara vozova (foto)
Kurir pre 14 minutajoš 61 povezana
Policija poziva na opreznu vožnju zbog početka školske godine
Jug press pre 19 minutajoš 28 povezanih
Tramp norveškom premijeru: Više ne osećam obavezu da mislim isključivo na mir
N1 Info pre 49 minutajoš 49 povezanih
(Foto) Međedović uspešan, Đere izgubio od Vavrinke u prvom kolu Australijan opena
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 33 povezane