Povezane vesti
Matić: Ulogu favorita prepuštamo TSC-u
Sportski žurnal pre 21 dana
Govoreći o svom bivšem klubu, na čijoj je klupi sedeo pre dolaska u Niš, Matić je ocenio da su i TSC i Radnički značajno promenili timove u odnosu na prošlu sezonu. Trener fudbalera Radničkog iz Niša Slavko Matić uoči utakmice prvog kola Super lige… »
Matić pred TSC: "Prvo kolo, pa teško"
B92 pre 20 dana
Trener Radničkog iz Niša Slavko Matić uoči utakmice prvog kola Super lige Srbije protiv TSC-a istakao je da ulogu favorita prepušta rivalu, ali da njegov tim ide na pobedu i veruje u dobar rezultat. "U prethodnom periodu smo radili jako dobro i… »
Matić pred TSC: Prepuštamo im ulogu favorita
Kurir pre 20 dana
"U prethodnom periodu smo radili jako dobro i zadovoljan sam pristupom i disciplinom igrača. TSC je kvalitetan protivnik, sa dobrim pojedincima, i mi im prepuštamo ulogu favorita. Ipak, verujem u ove momke i mislim da možemo da dođemo do pozitivnog… »
"Mnogo treniramo, nemamo vremena za svađu": Milosavljević i Matić najavili duel TSC - Radnički, i to ovako (video)
Večernje novosti pre 21 dana
Fudbalski klub Radnički gostovaće ekipi TSC-a u prvom kolu Superlige Srbije. Šef stručnog štaba Radničkog Slavko Matić prepustio je ulogu favorita protivniku, ali i najavio veliku borbu. FOTO: A. Ilić - Radili smo u ovom proteklom periodu jako dobro… »
Vesti dana »

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Beta pre 1 satjoš 31 povezana

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 2 satajoš 24 povezane

Pogođena zgrada u Harkovu, povređene dve osobe; Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope
RTS pre 2 minutajoš 40 povezanih

Velika eskalacija: Izrael ide u potpunu kontrolu nad gradom Gazom, Netanjahuov kabinet odobrio kontroverzni plan
Blic pre 3 satajoš 41 povezana