Повезане вести

Матић: Улогу фаворита препуштамо ТСЦ-у

Матић: Улогу фаворита препуштамо ТСЦ-у

Спортски журнал 18.07.2025
Говорећи о свом бившем клубу, на чијој је клупи седео пре доласка у Ниш, Матић је оценио да су и ТСЦ и Раднички значајно променили тимове у односу на прошлу сезону. Тренер фудбалера Радничког из Ниша Славко Матић уочи утакмице… »
Матић пред ТСЦ: "Прво коло, па тешко"

Матић пред ТСЦ: "Прво коло, па тешко"

Б92 18.07.2025
Тренер Радничког из Ниша Славко Матић уочи утакмице првог кола Супер лиге Србије против ТСЦ-а истакао је да улогу фаворита препушта ривалу, али да његов тим иде на победу и верује у добар резултат. "У претходном периоду смо… »
Матић пред ТСЦ: Препуштамо им улогу фаворита

Матић пред ТСЦ: Препуштамо им улогу фаворита

Курир 18.07.2025
"У претходном периоду смо радили јако добро и задовољан сам приступом и дисциплином играча. ТСЦ је квалитетан противник, са добрим појединцима, и ми им препуштамо улогу фаворита. Ипак, верујем у ове момке и мислим да можемо да… »
"Много тренирамо, немамо времена за свађу": Милосављевић и Матић најавили дуел ТСЦ - Раднички, и то овако (видео)

"Много тренирамо, немамо времена за свађу": Милосављевић и Матић најавили дуел ТСЦ - Раднички, и то овако (видео)

Вечерње новости 18.07.2025
Фудбалски клуб Раднички гостоваће екипи ТСЦ-а у првом колу Суперлиге Србије. Шеф стручног штаба Радничког Славко Матић препустио је улогу фаворита противнику, али и најавио велику борбу. ФОТО: А. Илић - Радили смо у овом… »

Вести дана »