Povezane vesti
"Odbacili su me kao kera..." Stefanović udario po porodici, pa stao u zaštitu Sanje Grujić: "Volela me je više od njih!"
Kurir 18.07.2025
Marko Stefanović imao je prilike da pogleda video svoje podrške. Tada je čuo reči njegove devojke Sanje Grujić koje je imala da mu poruči - Ne znam šta da kažem. Videćemo šta će da bude. Dvosmislena je sada s ovim. Polako, čekam da izađem. - Mislim da od… »
"Odbacili su me kao kera" Stefanović udario po porodici, pa stao u zaštitu Sanje Grujić: "Volela me je više od njih!"
Alo 18.07.2025
Pogodile su ga reči njegove devojke. Marko Stefanović imao je prilike da pogleda video svoje podrške. Tada je čuo reči njegove devojke Sanje Grujić koje je imala da mu poruči. - Ne znam šta da kažem. Videćemo šta će da bude. Dvosmislena je sada s ovim… »
Vesti dana »
Dva razloga iz kojih bi utakmice Argentine protiv Austrije i Jordana mogle da postanu najvažnije u istoriji fudbala
Nova pre 12 minutajoš 16 povezanih
Lionel Mesi je neuništiv! Argentinac ispisao istoriju Svetskog prvenstva protiv Alžira
Večernje novosti pre 47 minutajoš 13 povezanih
Treći dan male mature, osmaci polažu test iz jednog od pet izabranih predmeta
RTV pre 2 satajoš 2 povezane
Norveška na krilima Holana srušila Irak - Holan nije mogao do rekorda, ali će po jednom debi ipak večno pamtiti
Nova pre 4 satijoš 7 povezanih