Повезане вести
"Одбацили су ме као кера..." Стефановић ударио по породици, па стао у заштиту Сање Грујић: "Волела ме је више од њих!"
Курир 18.07.2025
Марко Стефановић имао је прилике да погледа видео своје подршке. Тада је чуо речи његове девојке Сање Грујић које је имала да му поручи - Не знам шта да кажем. Видећемо шта ће да буде. Двосмислена је сада с овим. Полако, чекам… »
"Одбацили су ме као кера" Стефановић ударио по породици, па стао у заштиту Сање Грујић: "Волела ме је више од њих!"
Ало 18.07.2025
Погодиле су га речи његове девојке. Марко Стефановић имао је прилике да погледа видео своје подршке. Тада је чуо речи његове девојке Сање Грујић које је имала да му поручи. - Не знам шта да кажем. Видећемо шта ће да буде… »
Вести дана »

Трамп и Меланија стигли у Велику Британију: Нема црвеног тепиха, а ево ко их је дочекао: Хеликоптером отишли до резистенције у центру града (фото)
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

Огласио се ФСС после вести да је преминуо Дејан Миловановић: Оставио је дубок траг у дресу националних селекција
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Одбио да се тестира на дрогу па добио дебелу казну: Младић из Котора осуђен на 21 дан затвора и забрањено му управљање возилом четири месеца
Курир пре 2 сатајош 1 повезана

Мацут са делегацијом Кине: Јачање партнерства кроз економске пројекте и политичку сарадњу
Данас пре 9 сатијош 1 повезана