Povezane vesti
"Kao tinejdžerka slušala sam Ganse sa kaseta" Prva dama pozdravila članove legendarnog benda: "Neizmerno mi je zadovoljstvo"…
Alo 19.07.2025
Prva dama Tamara Vučić, oglasila se na svom Instagram nalogu na kojem je podelila snimke i utiske sa koncerta legendarne grupe "Guns N' Roses" Supruga predsednika Srbije, poželela je dobrodišlicu članovima benda i istakla da joj je bilo neizmerno… »
"Snovi se ostvaruju": Tamara Vučić na koncertu Guns n’ Roses-a, objavila fotografije sa članovima benda
Mondo 19.07.2025
Legendarna grupa Guns N' Roses sinoć je u okviru svoje turneje održala koncert u beogradskom parku Ušće. Tamara Vučić se nakon koncerta oglasila na svom zvaničnom Instagram nalogu gde je objavila fotografije sa frontmenom grupe Ekselom Rouzom i… »
Tamara Vučić na koncertu Guns n’ Roses-a: Pojavila se u farmerkama i crnom prsluku, objavila i susret sa članovima benda
Blic 19.07.2025
Legendarna grupa Guns N' Roses održala je sinoć sjajan koncert u beogradskom parku Ušće, u okviru svoje turneje. Tamara Vučić se oglasila na zvaničnom Instagram nalogu gde je objavila fotografije sa frontmenom grupe Akselom Rouz i gitaristom grupe… »
Prva dama Srbije slikala se sa popularnim gansima u kežual izdanju uživala na koncertu, pogledajte kako se provela: Ostvarila…
Kurir 19.07.2025
Prva dama Srbije, supruga predsednika Aleksandra Vučića, Tamara, objavila je fotografije sa članovima popularnog američkog benda Guns N' Roses, koji je sinoć održao koncert u Beogradu. Ona se fotografisala sa pevačem Akselom Rouzom i gitaristom benda… »
Vesti dana »

"Hranili ste krokodila koji će da vas pojede": Poslanici završili zasedanje, nastavak u sredu: "Mi glas iz naroda" greškom glasali za rezoluciju o genocidu u Srebrenici (foto, video)
Blic pre 42 minutajoš 63 povezane

Nova.rs: Sankcije NIS-u stupaju na snagu 9. oktobra u šest sati ujutru
Nova ekonomija pre 4 satijoš 26 povezanih

"Nemam snage..." Šerif Konjević skrhan od tuge zbog smrti Halida Bešlića, ne može ni da govori od tuge
Kurir pre 3 satajoš 50 povezanih

Težak dan na poslu: Novak se oglasio posle pobede na Mastersu
Euronews pre 17 minutajoš 47 povezanih