Povezane vesti
"Kao tinejdžerka slušala sam Ganse sa kaseta" Prva dama pozdravila članove legendarnog benda: "Neizmerno mi je zadovoljstvo"…
Alo 19.07.2025
Prva dama Tamara Vučić, oglasila se na svom Instagram nalogu na kojem je podelila snimke i utiske sa koncerta legendarne grupe "Guns N' Roses" Supruga predsednika Srbije, poželela je dobrodišlicu članovima benda i istakla da joj je bilo neizmerno… »
"Snovi se ostvaruju": Tamara Vučić na koncertu Guns n’ Roses-a, objavila fotografije sa članovima benda
Mondo 19.07.2025
Legendarna grupa Guns N' Roses sinoć je u okviru svoje turneje održala koncert u beogradskom parku Ušće. Tamara Vučić se nakon koncerta oglasila na svom zvaničnom Instagram nalogu gde je objavila fotografije sa frontmenom grupe Ekselom Rouzom i… »
Tamara Vučić na koncertu Guns n’ Roses-a: Pojavila se u farmerkama i crnom prsluku, objavila i susret sa članovima benda
Blic 19.07.2025
Legendarna grupa Guns N' Roses održala je sinoć sjajan koncert u beogradskom parku Ušće, u okviru svoje turneje. Tamara Vučić se oglasila na zvaničnom Instagram nalogu gde je objavila fotografije sa frontmenom grupe Akselom Rouz i gitaristom grupe… »
Prva dama Srbije slikala se sa popularnim gansima u kežual izdanju uživala na koncertu, pogledajte kako se provela: Ostvarila…
Kurir 19.07.2025
Prva dama Srbije, supruga predsednika Aleksandra Vučića, Tamara, objavila je fotografije sa članovima popularnog američkog benda Guns N' Roses, koji je sinoć održao koncert u Beogradu. Ona se fotografisala sa pevačem Akselom Rouzom i gitaristom benda… »
Vesti dana »
(Foto, video) "Verujem u principijelnost EU" Vučić iz Pekinga o kritikama da je poseta Kini "red fleg" za Brisel: "Kako bi mogli meni da zamere ono što su sebi dozvolili?"
Blic pre 21 minutajoš 19 povezanih
Amerika gađala Iran, prvi put od početka primirja pre više od mesec dana
BBC News pre 1 satjoš 15 povezanih
Dominacija kakva nije viđena u NBA i čak 262 poena razlike - Niksi mleli sve pred sobom
Nova pre 55 minutajoš 17 povezanih
SUNČANO I TOPLO ŠIROM SRBIJE: Temperature do 32 stepena, kratkotrajna kiša moguća samo ponegde
Glas juga pre 35 minutajoš 7 povezanih
Kim Džong Un ponovo zvecka oružjem: Severna Koreja ispalila projektil, raste strah od nove eskalacije
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih