Povezane vesti

Matorin otac na štakama došao na finale Elite 8: Jedva hoda: "Dobro sam Bogu hvala" (Video)

Matorin otac na štakama došao na finale Elite 8: Jedva hoda: "Dobro sam Bogu hvala" (Video)

Blic pre 19 dana
Večeras se održava veliko finale rijalitija "Zadruga 8 Elita", a otac Jovane Tomić Matore došao je na štakama. Naime, Jovani Tomić Matoroj, nedavno je preminula majka, a njen otac večeras je došao da pokaže ćerki da je uz nju i pruži joj veliku podršku… »
"Izbegavao sam da gledam jovanove i enine intimne odnose" Pejin brat smatra da se Čolićeva ne može oprati od uvreda koje je…

"Izbegavao sam da gledam jovanove i enine intimne odnose" Pejin brat smatra da se Čolićeva ne može oprati od uvreda koje je…

Kurir pre 20 dana
Jovan Pejić Peja ima jaku podršku u finalu "Elite 8". u Šimanovce su došli njegova majka Zlata Petrović, otac Zoran Pejić Peja i brat Miki Dudić sa ćerkom Vasilisom. On je zadovoljan Jovanovim učešćem u rijalitiju. - Žao mi je što Jovan nije bio tu kada… »
"To neka ide njoj na dušu, mislim da će se pokajati": Miki Dudić o bratu Jovanu Pejiću i Eni Čolić: "Ja sam to primetio kao…

"To neka ide njoj na dušu, mislim da će se pokajati": Miki Dudić o bratu Jovanu Pejiću i Eni Čolić: "Ja sam to primetio kao…

Blic pre 20 dana
Večeras se održava veliko finale rijalitija "Zadruga 8 Elita", a sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan Pejić nalazi se u finalu. Večeras su Jovana došli da podrže, pored roditelja Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje stigli i… »
"Meni treba potvrda da je unuče naše, nisam ga videla" Munjezova majka o Stefani Grujić i detetu: "ona meni ne treba u kući da…

"Meni treba potvrda da je unuče naše, nisam ga videla" Munjezova majka o Stefani Grujić i detetu: "ona meni ne treba u kući da…

Blic pre 20 dana
Učesnica rijalitija "Elita 8" Stefani Grujić krila je trudnoću od svih, a Danijela Dujkovića Munjeza nije upisala kao oca njenog deteta. Večeras se održava veliko finale " Zadruge 8 Elite", a Munjezova majka, stigla je i odmah na početku progovorila šta… »

Vesti dana »