Повезане вести
Маторин отац на штакама дошао на финале Елите 8: Једва хода: "Добро сам Богу хвала" (Видео)
Блиц 20.07.2025
Вечерас се одржава велико финале ријалитија "Задруга 8 Елита", а отац Јоване Томић Маторе дошао је на штакама. Наиме, Јовани Томић Маторој, недавно је преминула мајка, а њен отац вечерас је дошао да покаже ћерки да је уз њу и… »
"Избегавао сам да гледам јованове и енине интимне односе" Пејин брат сматра да се Чолићева не може опрати од увреда које је…
Курир 20.07.2025
Јован Пејић Пеја има јаку подршку у финалу "Елите 8". у Шимановце су дошли његова мајка Злата Петровић, отац Зоран Пејић Пеја и брат Мики Дудић са ћерком Василисом. Он је задовољан Јовановим учешћем у ријалитију. - Жао ми је… »
"То нека иде њој на душу, мислим да ће се покајати": Мики Дудић о брату Јовану Пејићу и Ени Чолић: "Ја сам то приметио као…
Блиц 19.07.2025
Вечерас се одржава велико финале ријалитија "Задруга 8 Елита", а син певачице Злате Петровић и водитеља Зорана Пејића Пеје, Јован Пејић налази се у финалу. Вечерас су Јована дошли да подрже, поред родитеља Злате Петровић и… »
"Мени треба потврда да је унуче наше, нисам га видела" Муњезова мајка о Стефани Грујић и детету: "она мени не треба у кући да…
Блиц 19.07.2025
Учесница ријалитија "Елита 8" Стефани Грујић крила је трудноћу од свих, а Данијела Дујковића Муњеза није уписала као оца њеног детета. Вечерас се одржава велико финале " Задруге 8 Елите", а Муњезова мајка, стигла је и одмах на… »
Вести дана »
Милатовић доделио постхумно Орден Црногорске велике звезде, митрополиту Амфилохију: Оставио је неизбрисив траг
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана