Povezane vesti
Matorin otac na štakama došao na finale Elite 8: Jedva hoda: "Dobro sam Bogu hvala" (Video)
Blic 20.07.2025
Večeras se održava veliko finale rijalitija "Zadruga 8 Elita", a otac Jovane Tomić Matore došao je na štakama. Naime, Jovani Tomić Matoroj, nedavno je preminula majka, a njen otac večeras je došao da pokaže ćerki da je uz nju i pruži joj veliku podršku… »
"Izbegavao sam da gledam jovanove i enine intimne odnose" Pejin brat smatra da se Čolićeva ne može oprati od uvreda koje je…
Kurir 20.07.2025
Jovan Pejić Peja ima jaku podršku u finalu "Elite 8". u Šimanovce su došli njegova majka Zlata Petrović, otac Zoran Pejić Peja i brat Miki Dudić sa ćerkom Vasilisom. On je zadovoljan Jovanovim učešćem u rijalitiju. - Žao mi je što Jovan nije bio tu kada… »
"To neka ide njoj na dušu, mislim da će se pokajati": Miki Dudić o bratu Jovanu Pejiću i Eni Čolić: "Ja sam to primetio kao…
Blic 19.07.2025
Večeras se održava veliko finale rijalitija "Zadruga 8 Elita", a sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan Pejić nalazi se u finalu. Večeras su Jovana došli da podrže, pored roditelja Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje stigli i… »
"Meni treba potvrda da je unuče naše, nisam ga videla" Munjezova majka o Stefani Grujić i detetu: "ona meni ne treba u kući da…
Blic 19.07.2025
Učesnica rijalitija "Elita 8" Stefani Grujić krila je trudnoću od svih, a Danijela Dujkovića Munjeza nije upisala kao oca njenog deteta. Večeras se održava veliko finale " Zadruge 8 Elite", a Munjezova majka, stigla je i odmah na početku progovorila šta… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 43 povezane
Marta Kos zbog Mladića odložila planiranu posetu Srbiji, Vučić poručio da je odluka evropske komesarke "očekivana"
Newsmax Balkans pre 37 minutajoš 41 povezana
“Kampus pamti”: U subotu skup povodom godišnjice nasilja nad studentima i građanima, okupljanje ispred Banovine
Moj Novi Sad pre 2 minutajoš 19 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 satajoš 6 povezanih
Anica Lazić pokazala burme nakon venčanja sa Ristovskim: U prvom planu verenički prsten sa velikim kamenom
Telegraf pre 52 minutajoš 19 povezanih