Povezane vesti

Jelena Ilić progovorila o goci tržan i leni: Otkrila šta je videla dok je bila u braku sa Ivanom: "To se dva puta dogodilo"…

Jelena Ilić progovorila o goci tržan i leni: Otkrila šta je videla dok je bila u braku sa Ivanom: "To se dva puta dogodilo"…

Blic pre 9 dana
Jelena Ilić došla je na finale Elite 8 i oplela po bivšem mužu, Ivanu Marinkoviću. - Odlično sam, ja sam bez stresova. Ivan mi i dalje visi na vratu, ne znam šta je sa tim čovekom priča o meni i kada nisam takmičar. To je očekivano od njega, da me ne… »
"Ivan da mi se zahvali jer ima stan u kojem živi" Jelena Ilić i dalje besna na bivšeg muža: Ne znam šta je s tim čovekom!

"Ivan da mi se zahvali jer ima stan u kojem živi" Jelena Ilić i dalje besna na bivšeg muža: Ne znam šta je s tim čovekom!

Kurir pre 10 dana
Jelena Ilić došla je na finale "Elite 8" i oplela po bivšem mužu Ivanu Marinkoviću. - Odlično sam, ja sam bez stresova. Ivan mi i dalje visi na vratu, ne znam šta je sa tim čovekom. Priča o meni i kada nisam takmičar. To je očekivano od njega, da me ne… »
“Ivan nema osećaj za dete, krivi gocu za sve” Jelena otkrila nepoznate detalje Marinkovićevog odnosa sa ćerkom

“Ivan nema osećaj za dete, krivi gocu za sve” Jelena otkrila nepoznate detalje Marinkovićevog odnosa sa ćerkom

Alo pre 10 dana
Jelena Ilić pred kraj Elite 8 progovorila o Ivanu Marinkoviću. Bivša zadrugarka, Jelena Ilić, pojavila se na finalu "Elite 8" i oplela po bivšem mužu Ivanu Marinkoviću. - Odlično sam, ja sam bez stresova. Ivan mi i dalje visi na vratu, ne znam šta je sa… »
Jelena Ilić progovorila o Goci Tržan i Leni, otkrila kakav odnos ima Ivan sa ćerkom: "Zaplakao je zbog..."

Jelena Ilić progovorila o Goci Tržan i Leni, otkrila kakav odnos ima Ivan sa ćerkom: "Zaplakao je zbog..."

Telegraf pre 10 dana
Bivša zadrugarka, Jelena Ilić, pojavila se na finalu "Elite 8" i oplela po bivšem mužu Ivanu Marinkoviću. - Odlično sam, ja sam bez stresova. Ivan mi i dalje visi na vratu, ne znam šta je sa tim čovekom, priča o meni i kada nisam takmičar. To je… »

Vesti dana »