Povezane vesti
Jelena Ilić progovorila o goci tržan i leni: Otkrila šta je videla dok je bila u braku sa Ivanom: "To se dva puta dogodilo"…
Blic pre 9 dana
Jelena Ilić došla je na finale Elite 8 i oplela po bivšem mužu, Ivanu Marinkoviću. - Odlično sam, ja sam bez stresova. Ivan mi i dalje visi na vratu, ne znam šta je sa tim čovekom priča o meni i kada nisam takmičar. To je očekivano od njega, da me ne… »
"Ivan da mi se zahvali jer ima stan u kojem živi" Jelena Ilić i dalje besna na bivšeg muža: Ne znam šta je s tim čovekom!
Kurir pre 10 dana
Jelena Ilić došla je na finale "Elite 8" i oplela po bivšem mužu Ivanu Marinkoviću. - Odlično sam, ja sam bez stresova. Ivan mi i dalje visi na vratu, ne znam šta je sa tim čovekom. Priča o meni i kada nisam takmičar. To je očekivano od njega, da me ne… »
“Ivan nema osećaj za dete, krivi gocu za sve” Jelena otkrila nepoznate detalje Marinkovićevog odnosa sa ćerkom
Alo pre 10 dana
Jelena Ilić pred kraj Elite 8 progovorila o Ivanu Marinkoviću. Bivša zadrugarka, Jelena Ilić, pojavila se na finalu "Elite 8" i oplela po bivšem mužu Ivanu Marinkoviću. - Odlično sam, ja sam bez stresova. Ivan mi i dalje visi na vratu, ne znam šta je sa… »
Jelena Ilić progovorila o Goci Tržan i Leni, otkrila kakav odnos ima Ivan sa ćerkom: "Zaplakao je zbog..."
Telegraf pre 10 dana
Bivša zadrugarka, Jelena Ilić, pojavila se na finalu "Elite 8" i oplela po bivšem mužu Ivanu Marinkoviću. - Odlično sam, ja sam bez stresova. Ivan mi i dalje visi na vratu, ne znam šta je sa tim čovekom, priča o meni i kada nisam takmičar. To je… »
Vesti dana »

Protesti podrške novopazarskim studentima širom Srbije: Policija koristila biber sprej protiv demonstranata u Novom Sadu, sukobi Žandarmerije i građana u Kraljevu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Netanjahu osudio Starmerovu nameru da Britanija prizna državu Palestinu: "Sutra će biti pretnja njima"
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Milojević otvorio karte: Sve o Nemanji Radonjiću i Arnautoviću - trener Zvezde bez dlake na jeziku!
Kurir pre 3 satajoš 6 povezanih

Mup se oglasio o tuči sa delijama ispred marakane: U napadu povređeno više policajaca
Kurir pre 3 satajoš 3 povezane