Povezane vesti
"Sada smo prepušteni sami sebi" Aneli Ahmić progovorila o Luki, pa otkrila u kakvom je odnosu sa njegovom majkom
Alo 20.07.2025
Aneli Ahmić o odnosu sa Lukom posle učešća u Eliti. Aneli Ahmić i Luka Vujović progovorili su o svom plasmanu u "Zadruzi 8", a tom prilikom je ona istakla da je razočarana. - Što se tiče mene, ja sam prezadovoljan, iskreno sjajno mi je što sam ušao u… »
"Sada smo prepušteni sami sebi": Aneli Ahmić i Luka progovorili nakon završetka "Elite 8": "Njegova majka hoće da joj rodim…
Blic 20.07.2025
Aneli Ahmić i Luka Vujović progovorili su o svom plasmanu u "Zadruzi 8", a tom prilikom je ona istakla da je razočarana. - Što se tiče mene, ja sam prezadovoljan, iskreno sjajno mi je što sam ušao u superfinale, ali sam razočaran zbog Aneli - rekao je… »
Vesti dana »
Vrhovni vođa Irana je u komi i ne može da vlada zemljom: Londonski Tajms otkrio detalje o zdravstvenom stanju Modžtabe Hamneija
Nedeljnik pre 39 minutajoš 28 povezanih
Evropske berze: Trampov ultimatum Iranu gura naftu preko 111 dolara
Politika pre 54 minutajoš 24 povezane
(Foto) Vučić nastavlja konsultacije sa još tri stranke, u toku sastanak sa Socijalističkom partijom Srbije
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 20 povezanih
Jokić umalo da postane tragičar Denvera! Imao je šut za pobedu, promašio je, a onda...
Kurir pre 49 minutajoš 57 povezanih
Umereno oblačno jutro, popodne razvedravanje – temperatura do 22 stepena
Glas Zaječara pre 1 satjoš 22 povezane