Povezane vesti

"Konačno neko normalan": Kija čestitala Gastozu na pobedi u rijalitiju u kom su učestvovale i ona i majka - zbunila sve…

"Konačno neko normalan": Kija čestitala Gastozu na pobedi u rijalitiju u kom su učestvovale i ona i majka - zbunila sve…

Blic pre 6 dana
Sinoć je održano veliko finale "Zadruge 8 - Elite" u kom je pobedio Nenad Marinković Gastoz. Pobednica prve "Zadruge" Kristina Kija Kockar podelila je na društvenim mrežama da je njen favorit ove godine bio upravo Gastoz. Kija je tako na pitanje o… »
"Samo sam tebe voleo posle Sonje": Ena Čolić pobesnela zbog Ace Lukasa, pokazala sve SMS poruke koje joj je slao

"Samo sam tebe voleo posle Sonje": Ena Čolić pobesnela zbog Ace Lukasa, pokazala sve SMS poruke koje joj je slao

Mondo pre 7 dana
Bivša rijaliti učesnica Ena Čolić sinoć je tokom žurke koju je organizovao Veliki šef nakon finala Elite govorila o utiscima svog učešća i spomenula budući odnos sa Pejom, ali se dotakla i navodne afere sa Acom Lukasom, o kojoj je folker otvoreno govorio… »
"Plakala je kao kiša" Anđela Đuričić otkrila šta joj je majka rekla nakon finala: "Tata me je iznenadio"

"Plakala je kao kiša" Anđela Đuričić otkrila šta joj je majka rekla nakon finala: "Tata me je iznenadio"

Alo pre 7 dana
Srećna je jer su ove godine roditelji zadovoljni njenim učešćem. Drugoplasirana učesnica Elite 8, Anđela Đuričić, sinoć je tokom žurke koju je organizovao Veliki Šef govorila o utiscima učešća, svojim roditeljima, ali i partneru Nenadu Marinkoviću… »
"Posle sonje sam jedino tebe zavoleo" Ena Čolić besna zbog Lukasa, pokazala nam je i prepisku, pogledajte šta joj je pisao…

"Posle sonje sam jedino tebe zavoleo" Ena Čolić besna zbog Lukasa, pokazala nam je i prepisku, pogledajte šta joj je pisao…

Alo pre 7 dana
Čolićeva je besna zbog njegovih reči, zbog čega je sve transparetno pokazala. Bivša rijaliti učesnica Ena Čolić sinoć je tokom žurke koju je organizovao Veliki šef nakon finala Elite govorila o utiscima svog učešća. Nismo mogli a da je ne pitamo o… »
"Majka je mnogo plakala": Anđela Đuričić otkrila zašto ne ide u Crnu Goru, pa spomenula Gastoza i njegovo vikanje na nju…

"Majka je mnogo plakala": Anđela Đuričić otkrila zašto ne ide u Crnu Goru, pa spomenula Gastoza i njegovo vikanje na nju…

Blic pre 7 dana
Anđela Đuričić je sinoć u finalu "Elite 8" došla do drugog mesta, dok je pobedio njen dečko Nenad Marinković Gastoz. Ona je sad prokomentarisala Gastozov potez od sinoć kad je vikao na nju, pa se osvrnula na rodnu Crnu Goru i roditelje. - Gastoz je… »
"Konačno neko normalan" Kija čestitala na pobedi Gastozu: Bivša rijaliti učesnica priznaje "Stvari koje ne..."

"Konačno neko normalan" Kija čestitala na pobedi Gastozu: Bivša rijaliti učesnica priznaje "Stvari koje ne..."

Telegraf pre 7 dana
Sinoć je održano veliko finale "Zadruge 8 - Elite" u kom je pobedio Nenad Marinković Gastoz. U prvoj sezoni ovog rijalitija, pobedu je odnela Kija Kockar. Ona se sad oglasila putem društvenih mreža te otkrila kako joj je upravo gastoz bio veliki favorit… »

Vesti dana »