Povezane vesti
"Čekam te ja, možda ipak dođeš": Najbliži se opraštaju od Ivana koji je ubijen u Podgorici: Kamere snimile ubicu, u žrtvu…
Blic pre 9 dana
"Anđele moj, raju moj. Zvezdo moja sjajna, ostavi sestru samu. Čekam te ja, ipak možda dođeš. Ovo je sve samo ružan san". Ovo su reči sestre Ivana Milačića (33) iz Podgorice, navodnog pripadnika škaljarskog klana, koji je brutalno likvidiran u subotu… »
"Čekam te ja, možda ipak dođeš!" Osvanula oproštajna poruka za ubijenog "škaljarca"!
Kurir pre 9 dana
"Anđele moj, raju moj. Zvezdo moja sjajna, ostavi sestru samu. Čekam te ja, ipak možda dođeš. Ovo je sve samo ružan san". Ovo su reči sestre Ivana Milačića (33) iz Podgorice, navodnog pripadnika škaljarskog klana, koji je brutalno likvidiran u subotu… »
Ubica prišao ivanu milačiću, pa u njega ispalio rafal Bukti rat klanova, škaljarac likvidiran u mafijaškom obračunu u…
Alo pre 9 dana
Napadač otvorio vatru na terasi lokala u stambenoj zgradi u Ulici Svetozara Markovića, a potom pobegao u nepoznatom pravcu. Ivan Milačić (33) ubijen je u nedelju u pucnjavi koja se dogodila oko pet minuta pre ponoći u lokalu „Taormina“ u Podgorici. U… »
Vesti dana »

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
BBC News pre 45 minutajoš 30 povezanih

Uživo kataklizma stigla do kalifornije! Zemljotres jačine 8,8 pogodio Rusiju, udaraju talasi cunamija od 15 metara, ruski grad potopljen, proglašeno vanredno stanje (video)
Blic pre 29 minutajoš 169 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 26 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Danas pre 44 minutajoš 20 povezanih

Dobre vesti za Srbiju i nacionalnu naftnu kompaniju Jadranski naftovod dobio dozvolu da nastavi isporuku nafte NIS-u
Dnevnik pre 1 satjoš 18 povezanih