Povezane vesti
Bukte strasti usred lokala! Aneli Ahmić i Luka Vujović se prepustili emocijama pred svima (foto)
Alo 21.07.2025
Aneli i Luka uhvaćeni u zanosu. Aneli Ahmić je u Eliti 8 osvojila peto mesto, a sada je svojom novom objavom iznenadila sve svoje pratioce. Naime, Aneli i Luka Vujović su posetili jedan restoran, a potom zabeležili trenutak dok su razmenjivali nežnosti… »
Aneli Ahmić se guši u suzama: Slomila se zbog ćerke, pa progovorila o Luki Vujoviću, njegovom sinu i Asminu Durdžiću: "Pokušao…
Blic 21.07.2025
Aneli Ahmić je sinoć u "Eliti 8" osvojila peto mesto, a sad je progovorila o nizu tema koje intrigiraju javnost. - Jedva čekam da odem kod Nore da je zagrlim. Videla sam je na video pozivu, fali mi... Napustila sam je na toliko vremena... Loše sam zbog… »
Vesti dana »
Putin u Kini: Dogovor o izgradnji velikog gasovoda, injekcija ruskoj privredi
BBC News pre 29 minutajoš 33 povezane
Prvi snimci razornog zemljotresa u Turskoj: Kamere snimile kako se parkirani automobili tresu na ulici, a narod u panici izleće iz zgrada (video)
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih
Protest u Gračanici zbog hapšenja: Privedenim Srbima određeno zadržavanje do 48 sati
Euronews pre 9 minutajoš 22 povezane
Prevrnuo se šleper na auto-putu kod petlje Vrbas, saobraćaj blokiran u smeru ka Novom Sadu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 22 povezane