Повезане вести

Сам и намрштен! Иван Маринковић ухваћен после растанка са Миљаном Кулић!

Сам и намрштен! Иван Маринковић ухваћен после растанка са Миљаном Кулић!

Ало 22.07.2025
Папараци су га ухватили у повратку из продавнице. Иван Маринковић заузео је шесто место у ријалитију Елита 8, а по изласку га је сачекала Миљана Кулић, која је све до данас боравила у његовом стану. Иван је усликан испред… »
(Видео): Миљана Кулић напустила стан Ивана Маринковића, а њега смо сад ухватили самог испред зграде: Ево шта ради ван…

(Видео): Миљана Кулић напустила стан Ивана Маринковића, а њега смо сад ухватили самог испред зграде: Ево шта ради ван…

Блиц 22.07.2025
Иван Маринковић заузео је шесто место у Елити 8, а њега је по изласку сачекала Миљана Кулић која је све до данас боравила у његовом стану. Наш папарацо је данас ухватио Ивана испред зграде у којој живи, а он је био сам након… »
На ћеркином пунолетству није био Откривамо шта је Маринковић урадио након изласка из ријалитија, Лена ово мора да зна о оцу!

На ћеркином пунолетству није био Откривамо шта је Маринковић урадио након изласка из ријалитија, Лена ово мора да зна о оцу!

Ало 22.07.2025
Иван Маринковић о ћерки Лени отворено говорио. Ријалити учесник Иван Маринковић заузео је шесто место у финалу ријалити шоу “Елита 8”, након чега је руку под руку са бившом партнерком Миљаном Кулић напустио имање у Шимановцима… »

Вести дана »