Povezane vesti

Sam i namršten! Ivan Marinković uhvaćen posle rastanka sa Miljanom Kulić!

Sam i namršten! Ivan Marinković uhvaćen posle rastanka sa Miljanom Kulić!

Alo pre 8 dana
Paparaci su ga uhvatili u povratku iz prodavnice. Ivan Marinković zauzeo je šesto mesto u rijalitiju Elita 8, a po izlasku ga je sačekala Miljana Kulić, koja je sve do danas boravila u njegovom stanu. Ivan je uslikan ispred zgrade u kojoj živi, a bio je… »
(Video): Miljana Kulić napustila stan Ivana Marinkovića, a njega smo sad uhvatili samog ispred zgrade: Evo šta radi van…

(Video): Miljana Kulić napustila stan Ivana Marinkovića, a njega smo sad uhvatili samog ispred zgrade: Evo šta radi van…

Blic pre 8 dana
Ivan Marinković zauzeo je šesto mesto u Eliti 8, a njega je po izlasku sačekala Miljana Kulić koja je sve do danas boravila u njegovom stanu. Naš paparaco je danas uhvatio Ivana ispred zgrade u kojoj živi, a on je bio sam nakon što je Miljanu ispratio za… »
Na ćerkinom punoletstvu nije bio Otkrivamo šta je Marinković uradio nakon izlaska iz rijalitija, Lena ovo mora da zna o ocu!

Na ćerkinom punoletstvu nije bio Otkrivamo šta je Marinković uradio nakon izlaska iz rijalitija, Lena ovo mora da zna o ocu!

Alo pre 8 dana
Ivan Marinković o ćerki Leni otvoreno govorio. Rijaliti učesnik Ivan Marinković zauzeo je šesto mesto u finalu rijaliti šou “Elita 8”, nakon čega je ruku pod ruku sa bivšom partnerkom Miljanom Kulić napustio imanje u Šimanovcima. Međutim, par je ubrzo… »

Vesti dana »