Povezane vesti
Glumac hitno Operisan Oglasio se iz bolnice, evo u kakvom je stanju!
Alo 22.07.2025
Kratko se oglasio i otkrio u kakvom je stanju. Glumac Đorđe Stojković operisan je u KBC "Dr Dragiša Mišović", gde se trenutno i oporavlja. Nedugo zatim kratko se oglasio i otkrio u kakvom stanju se sada nalazi. - Operisan sam. Trenutno sam u nekom… »
Operisan glumac Đorđe Stojković: Oglasio se iz bolnice, evo u kakvom je stanju "Doktori kažu..."
Telegraf 22.07.2025
Glumac Đorđe Stojković operisan je u KBC "Dr Dragiša Mišović", gde se trenutno i oporavlja. On se oglasio za Blic te otkrio u kakvo je stanju. Glumac je objasnio da je operacija dobro prošla i da sledi oporavak. - Operisao sam. Trenutno sam u nekom… »
Vesti dana »
NIS podneo novi zahtev Ministarstvu finansija SAD za izdavanje posebne dozvole za rad
RTS pre 3 minutajoš 20 povezanih
(Foto, video) zavejan: Auto-put Miloš Veliki Sneg napravio kolaps širom Srbije, vozila stoje: Ovaj grad se potpuno zabeleo, počelo i sankanje
Blic pre 3 minutajoš 16 povezanih
Tajni plan Amerike i Rusije za Ukrajinu! Ljudi od poverenja Trampa i Putina spremili 28 tačaka, Bela kuća već objašnjava "koristi" Evropi i Kijevu (foto)
Kurir pre 7 minutajoš 14 povezanih
Luka Dončić ušao u MVP trku! Brutalna partija Slovenca i jasna poruka za Jokića i ekipu!
Kurir pre 57 minutajoš 14 povezanih