Povezane vesti
Glumac hitno Operisan Oglasio se iz bolnice, evo u kakvom je stanju!
Alo 22.07.2025
Kratko se oglasio i otkrio u kakvom je stanju. Glumac Đorđe Stojković operisan je u KBC "Dr Dragiša Mišović", gde se trenutno i oporavlja. Nedugo zatim kratko se oglasio i otkrio u kakvom stanju se sada nalazi. - Operisan sam. Trenutno sam u nekom… »
Operisan glumac Đorđe Stojković: Oglasio se iz bolnice, evo u kakvom je stanju "Doktori kažu..."
Telegraf 22.07.2025
Glumac Đorđe Stojković operisan je u KBC "Dr Dragiša Mišović", gde se trenutno i oporavlja. On se oglasio za Blic te otkrio u kakvo je stanju. Glumac je objasnio da je operacija dobro prošla i da sledi oporavak. - Operisao sam. Trenutno sam u nekom… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Najmanje 12 osoba poginulo, 33 povređene u ruskom napadu balističkim raketama na Kijev; Putin: Ukrajinski napadi bez kritičnih posledica
RTV pre 1 satjoš 31 povezana
"Požari pod kontrolom, najteže u Deliblatskoj peščari": Ministar Glamočić govorio o aktuelnoj situaciji
Euronews pre 5 minutajoš 27 povezanih
Srbija, Zvezda i Partizan igraju istovremeno: Koji sportski događaj ćete gledati?
Mondo pre 20 minutajoš 29 povezanih
Policija pojačala kontrolu turističkih autobusa: Jedna stvar je posebno pod lupom MUP-a
NIN pre 5 minutajoš 18 povezanih
RHMZ upozorio na jak toplotni talas do 24. avgusta, temperatura i do 42 stepena
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih