Povezane vesti
(Video)"asmin mi preti, plašim se za svoju sigurnost": Aneli o ocu svoje ćerke: "Prijavio me je policiji da sam ukrala dete"
Blic pre 4 dana
Aneli Ahmić večeras gostuje u emisiji "Amidži šou" zajedno sa cimerima zadrugarima. Aneli je otkrila da njena ljubav sa Lukom cveta, ali i da je dobila pretnje od bivšeg partnera Asmina Durdžića sa kojim ima ćerku Noru. - Ljubav cveta. Luka i ja smo tu u… »
"Asmin mi preti" Aneli Ahmić otkrila šokantne detalje o bivšem: "Plašim se za život, prijavio me je za otmicu deteta"
Alo pre 5 dana
Aneli o ocu svoje ćerke. Aneli Ahmić večeras je gostovala u emisiji "Amidži šou", zajedno sa svojim cimerima iz rijalitija. Tokom razgovora otkrila je da ljubav sa Lukom Vujovićem cveta, ali i da je dobila ozbiljne pretnje od bivšeg partnera Asmina… »
Vesti dana »

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 3 satajoš 36 povezanih

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 3 satajoš 31 povezana

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 2 satajoš 59 povezanih