Повезане вести

Није реално да очекујемо „тројку” против Звезде!

Није реално да очекујемо „тројку” против Звезде!

Спортски журнал 23.07.2025
Симо Крунић, тренер ОФК Београда, говорио је за наш лист. Плаво-бели су положили копља на премијери против Суботичана, али времена за видање рана нема превише, јер ће већ у наредном колу да стану на црту Црвеној звезди. - После… »
Арнаутовић: Михајловић ме замолио да дођем у Звезду, остварио сам заједничку жељу (видео)

Арнаутовић: Михајловић ме замолио да дођем у Звезду, остварио сам заједничку жељу (видео)

Марко је говорио за Звезда ТВ. Нови нападач Црвене звезде Марко Арнаутовић изјавио је дс је доласком у редове црвено-белих испунио своју, али и жељу Синише Михајловића. - Он ме је замолио једну ствар, да дођем у Звезду. Тако је… »
„Миха ме је замолио једну ствар“ Арнаутовић: Доласком у Звезду, остварио сам заједничку жељу! Тако је хтео Бог (видео)

„Миха ме је замолио једну ствар“ Арнаутовић: Доласком у Звезду, остварио сам заједничку жељу! Тако је хтео Бог (видео)

Дневник 23.07.2025
БЕОГРАД: Нови фудбалер Црвене звезде Марко Арнаутовић изјавио је да је доласком у редове црвено-белих испунио своју, али и жељу Синише Михајловића. Он ме је замолио једну ствар, да дођем у Звезду. Тако је хтео он, тако је хтео… »
Да ли бисте препознали бившег фудбалера Звезде? Посетио клуб на Гибралтару, а сад је објавио и нове слике

Да ли бисте препознали бившег фудбалера Звезде? Посетио клуб на Гибралтару, а сад је објавио и нове слике

Телеграф 23.07.2025
Фудбалери Црвене звезде славили су против Линколна у првом мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона са 1:0, а гостовање на Гибралтару је добро послужило и бившем фудбалеру екипе из Београда да посети своје некадашње… »
У продаји улазнице за реванш меч Звезде и Линколна

У продаји улазнице за реванш меч Звезде и Линколна

Звезда је у првом мечу славила резултатом 1:0 на гостовању, а реванш се игра у уторак, 29. јула, у Београду. Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да су од данас у продаји улазнице за реванш меч другог кола квалификација за… »
Емотивни Арнаутовић о Михајловићу и једном испуњеном обећању: „Мени крене суза и сад…“

Емотивни Арнаутовић о Михајловићу и једном испуњеном обећању: „Мени крене суза и сад…“

Нова 23.07.2025
Марко Арнаутовић је практично могао да бира где ће отићи по истеку уговора са Интером, а одабрао је Црвену звезду - што је заслуга, како је он сам открио, Синише Михајловића. Арнаутовић и Михајловић су заједно били у екипи… »
Арнаутовић се у сузама присетио Михе: "Сваки пут кад гледам тај клип..."

Арнаутовић се у сузама присетио Михе: "Сваки пут кад гледам тај клип..."

Спортске.нет 23.07.2025
Најбољи аустријски фудбалер Марко Арнаутовић стигао је овог лета као највеће појачање Црвене звезде, а осим љубави према београдском клубу голгетер пореклом са ових простора везу са шампионом Србије негује и преко Синише… »
Арнаутовић открио детаље доласка на Маракану: „Бог је рекао – ако можеш да даш један против, сад ћеш да дајеш за Звезду“…

Арнаутовић открио детаље доласка на Маракану: „Бог је рекао – ако можеш да даш један против, сад ћеш да дајеш за Звезду“…

Нова 23.07.2025
Марко Арнаутовић, најзвучније појачање Црвене звезде у овом прелазном року, говорио је о детаљима свог доласка на Маракану. Арнаутовић је у интервјуу за клупску телевизију открио како су текли преговори са својим новим клубом… »
Почела продаја карата за линколн: Звезда објавила детаље о куповини улазница за реванш на „Рајку Митићу“

Почела продаја карата за линколн: Звезда објавила детаље о куповини улазница за реванш на „Рајку Митићу“

Дневник 23.07.2025
Фудбалери Црвене звезде ће у уторак, 29. јула од 21 час на стадиону "Рајко Митић" угостити екипу Линколна у оквиру реванш меча другог кола квалификација за Лигу шампиона. Тим поводом, Црвена звезда је обавестила навијаче да је… »
Звезда пустила карте за реванш са Линколном у продају

Звезда пустила карте за реванш са Линколном у продају

Нова 23.07.2025
Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да су од у продаји улазнице за реванш меч другог кола квалификација за Лигу шампиона против гибралтарског Линколна. Звезда је у првом мечу славила резултатом 1:0 на гостовању, а реванш се… »
"Звери" стижу у Београд! Навијач Сарајева још памти хулигане Леха: То су гладијатори, улична паравојска, њима су туче стил…

"Звери" стижу у Београд! Навијач Сарајева још памти хулигане Леха: То су гладијатори, улична паравојска, њима су туче стил…

Курир 23.07.2025
Фудбалери Црвене звезде ће се највероватније у 3. колу квалификација за Лигу шампиона састати са пољским Лехом. Лех је убедљивом победом од 7:1 над исландским Бреидабликом већ такорећи обезбедио пласман у 3. коло квалификација… »
Арнаутовић се сломио због Михе: "Замолио ме једну ствар..." ВИДЕО

Арнаутовић се сломио због Михе: "Замолио ме једну ствар..." ВИДЕО

Б92 23.07.2025
Најновије појачање Црвене звезде Марко Арнаутовић дао је први интервју од како је потписао највећи уговор у историји српског фудбала. Донедавни фудбалер Интера је потписао двогодишњи уговор вредан 5.000.000 евра и биће највеће… »
"Сваки пут ми крену сузе, миха ми је као брат"! Марко Арнаутовић открио како је дошао у Звезду (видео)

"Сваки пут ми крену сузе, миха ми је као брат"! Марко Арнаутовић открио како је дошао у Звезду (видео)

Вечерње новости 23.07.2025
Марко Арнаутовић највеће је појачање Црвене звезде у 21. веку, са шампионом Србије потписао је уговор на две године, а данас је дао интервју за "Звезда ТВ" где је говорио о бројним темама. Сцреенсхот / Телеграм / Делије… »
"У реду је, желим то да кажем": Арнаутовић заплакао због Синише Михајловића, и онога на шта се заклео

"У реду је, желим то да кажем": Арнаутовић заплакао због Синише Михајловића, и онога на шта се заклео

Мондо 23.07.2025
Марко Арнаутовић потписао је у понедељак за Црвену звезду и тако је испунио свој дечачки сан, а истовремено је такође одржао и обећање које је дао и Синиши Михајловићу. Легендарни фудбалер и његов тренер из Болоње стално је… »
Арнаутовић се сломио док је причао о михи - емоције га преплавиле: Био ми је све... замолио ме је једну ствар

Арнаутовић се сломио док је причао о михи - емоције га преплавиле: Био ми је све... замолио ме је једну ствар

Курир 23.07.2025
Марко Арнаутовић говорио је за клупску телевизију, а неизбежно питање било је везано за његовог некадашњег тренера у Болоњи - Синишу Михајловића. - Мени је и сад тешко. Био сам и данас баш са породицом, гледали смо тај клип… »
Арнаутовић о Михи, Драговићу, преговорима са Терзићем… (ВИДЕО)

Арнаутовић о Михи, Драговићу, преговорима са Терзићем… (ВИДЕО)

Спорт клуб 23.07.2025
Марко Арнаутовић је пре промоције пред новинарима, заказане за четвртак на Маракани, говорио за Звездину телевизују. Емотивно је у студију причао о легенеди Црвене звезде и свом некадашњем тренеру, прерано преминулом Синиши… »
Арнаутовић открио како се договорио са Звездом: "Сви знате колико волим клуб, за сат времена је било решено"

Арнаутовић открио како се договорио са Звездом: "Сви знате колико волим клуб, за сат времена је било решено"

Телеграф 23.07.2025
Аустријски репрезентативац, Марко Арнаутовић пре два дана је постао нови фудбалер Црвене звезде, са којом је потписао двогодишњи уговор. Сада се Арнаутовић по први пут обратио јавности, и то гостујући на клупској телевизији, где… »
Арнаутовића питали о Михи, он једва задржао сузе, па поручио: "Хтео је да дођем у Звезду, био ми је као отац"

Арнаутовића питали о Михи, он једва задржао сузе, па поручио: "Хтео је да дођем у Звезду, био ми је као отац"

Телеграф 23.07.2025
Дефинитивно најзвучнији трансфер овог лета, а и у новијој историји у српском фудбалу дело је Црвене звезде, која је у своје редове успела да доведе искусног Марка Арнаутовића! Аустријски репрезентативац је већ парафирао… »
Црвена звезда купила Андреја Бачанина (18): Чукаричком 2.000.000 евра, Милојевићу бисер српског фудбала

Црвена звезда купила Андреја Бачанина (18): Чукаричком 2.000.000 евра, Милојевићу бисер српског фудбала

Мондо 23.07.2025
Црвена звезда још није званично представила Марка Арнаутовића који је пре неколико дана потписао уговор, а већ се зна наредно појачање за Владана Милојевића. На стадион "Рајко Митић" стиже Андреј Бачанин (18), један од… »
Бледа Звезда на Гибралтару, ако жели у Лигу шампиона мораће неупоредиво боље

Бледа Звезда на Гибралтару, ако жели у Лигу шампиона мораће неупоредиво боље

Нова 23.07.2025
Фудбалери Црвене звезде остварили су добар резултат у првом мечу квалификација за Лигу шампиона након што су резултатом 1:0 савладали екипу Линколн Ред Импса на Гибралтару. Оно што смо знали и пре овог двомеча, само се потврдило… »
"Шта су они тамо радили?!" Тренер Малмеа испрозивао Звезду

"Шта су они тамо радили?!" Тренер Малмеа испрозивао Звезду

Курир 23.07.2025
Црвена звезда је овог лета продала штопера Андреја Ђурића у Малме, чији је тренер Хенрик Ридстерма незадовољан стањем играча ког је добио. Он је то изјавио после прве утакмице другог кола квалификација за Лигу шампиона против… »
„Не знам шта су радили са њим“: Тренер испрозивао Звезду због играча којег су му довели

„Не знам шта су радили са њим“: Тренер испрозивао Звезду због играча којег су му довели

Нова 23.07.2025
Нови шведски изазов за Андреја Ђурића није могао да почне бурније – млади штопер Црвене звезде прешао је овог лета у Малме за 1.500.000 евра, али тренер шампиона Шведске Хенрик Ридстерма већ има прве замерке на физичку припрему… »
Звезда одредила цене улазница за Линколн

Звезда одредила цене улазница за Линколн

Спорт клуб 23.07.2025
Почела је онлајн продаја улазница за реванш утакмицу другог кола квалификација за Лигу шампиона Црвена звезда - Линколн (уторак, 21.00). Цене улазница су: север 600 динара, исток 1.000, запад 1.200 и трибина „Синиша Михајловић“… »
Тренер Малмеа прозвао Звезду: "Шта су они тамо радили?"

Тренер Малмеа прозвао Звезду: "Шта су они тамо радили?"

Б92 23.07.2025
Црвена звезда је овог лета продала штопера Андреја Ђурића у Малме, чији је тренер Хенрик Ридстерма незадовољан стањем играча ког је добио. Трансфер вредан 1.500.000 евра у шведском шампиону објављен је на "сва звона", верују… »
Исповест навијача Сарајева о тучи Хорди Зла с хулиганима Леха, који иду на Делије: “То су звери…”

Исповест навијача Сарајева о тучи Хорди Зла с хулиганима Леха, који иду на Делије: “То су звери…”

Телеграф 23.07.2025
Фудбалери Црвене звезде у уторак увече сазнали су потенцијалног ривала у трећем колу квалификација за Лигу шампиона, те ће ако прођу Линколн Ред Импс, а важе за велике фаворите, играти против пољског Леха из Познања! Лех је у… »
Познати термини другог кола Супер лиге - Партизан паузира, дерби на "Маракани"!

Познати термини другог кола Супер лиге - Партизан паузира, дерби на "Маракани"!

Спортске.нет 23.07.2025
Наредног викенда мечевима другог кола наставља се Супер лиге Србије. Шампион Црвена звезда синоћ је побоедом од 1:0 против Линколна на Гибралтару започела квалификације за Лигу шампиона, док ће у четвртак свој пут ка Лиги… »
Да ли је ово могуће?! Тренер ОФК Београда архивирао Црвену звезду као да се меч и не игра

Да ли је ово могуће?! Тренер ОФК Београда архивирао Црвену звезду као да се меч и не игра

ЦРВЕНА звезда ће у другом колу Суперлиге Србије угостити ОФК Београд, а тренер "романтичара" је изјавом шокирао јавност. ФОТО: ФК Црвена звезда Клуб са Карабурбе поражен је на отврању сезоне од Спартака из Суботице 1:3, а уместо… »
Звезда зове навијаче на ОФК Београд: Карте пуштене у продају, ево колико коштају

Звезда зове навијаче на ОФК Београд: Карте пуштене у продају, ево колико коштају

Мондо 23.07.2025
Фудбалери Црвене звезде ће у суботу, 26. јула од 20 часова, играти дерби меч другог кола Суперлиге Србије против ОФК Београда, а улазнице за ту утакмицу већ су пуштене у продају! Меч на стадиону "Рајко Митић" могао би да подсети… »
Звезда се против ОФК Београда спрема за линколн: Црвено-бели у суботу играју важну утакмицу Суперлиге!

Звезда се против ОФК Београда спрема за линколн: Црвено-бели у суботу играју важну утакмицу Суперлиге!

Курир 23.07.2025
Фудбалери Црвене звезде у суботу, 26. јула од 20.00 часова на стадиону "Рајко Митић" угости'е екипу ОФК Београда у оквиру другог кола Суперлиге Србије. Можда ће ово бити прилика за све навијаче ФК Црвена звезда први пут виде… »
Црвена звезда пустила у продају карте за меч са ОФК Београдом: Ово су цене за дуел 2. кола Суперлиге!

Црвена звезда пустила у продају карте за меч са ОФК Београдом: Ово су цене за дуел 2. кола Суперлиге!

Телеграф 23.07.2025
Фудбалери Црвене звезде у суботу од 20 часова на стадиону "Рајко Митић" угостиће екипу ОФК Београда у другом колу Суперлиге Србије, а улазнице су већ пуштене у онлајн продају. Како се наводи на сајту клуба, на благајнама стадиона… »
Цео свет се смеје звездином голу, али... Ево зашто лоше нацртана ВАР линија није поништила погодак за победу на Гибралтару

Цео свет се смеје звездином голу, али... Ево зашто лоше нацртана ВАР линија није поништила погодак за победу на Гибралтару

Црвена звезда је у гостима, са играчем мање скоро сат времена, победила аутсајдера из Гибралтара, екипу Линколн Ред Импса, у првом мелу другог кола квалификација за Лигу шампиона, а многи љубитељи фудбала данас причају о… »
Овако сте оценили играче Звезде последе победе над Линколном (1:0): Неколико играча разочарало навијаче

Овако сте оценили играче Звезде последе победе над Линколном (1:0): Неколико играча разочарало навијаче

Телеграф 23.07.2025
Фудбалери Црвене звезде су славили против Линколна у првој утакмици другог кола квалификација за Лигу шампиона са 1:0 на Гибралтару. Није показала Звезда превише добру игру, али, је на крају успела да дође до тријумфа. Херој овог… »
Он је једини Србин који је дао гол у уторак у ЛШ, најбољи је стрелац у историји клуба, а не игра за Звезду

Он је једини Србин који је дао гол у уторак у ЛШ, најбољи је стрелац у историји клуба, а не игра за Звезду

Телеграф 23.07.2025
У уторак смо на прогрмау имали чак тринаест утакмица другог кола квалификација за Лигу шампиона, а испратили смо победу шампиона Србије Црвене звезде на Гибралтару против Линколна 1:0. Највероватније су црвено-бели сазнали и име… »
Ово нико није приметио: Погледајте како се Марко Арнаутовић најежио кад је видео Делије на аеродрому

Ово нико није приметио: Погледајте како се Марко Арнаутовић најежио кад је видео Делије на аеродрому

Телеграф 23.07.2025
Аустријски репрезентативац Марко Арнаутовић, стигао је у понедељак и потписао уговор са Црвеном звездом, а када је допутовао у Београд на аеродрому су га сачекале и Делије, што је први пут у историји да су најватреније… »
ОФК Београд се већ предао Црвеној звезди пред дуел у Супер лиги

ОФК Београд се већ предао Црвеној звезди пред дуел у Супер лиги

Спорт клуб 23.07.2025
Тек је завршено прво коло нове сезоне у Супер лиги, а у редовима ОФК Београда размишља се о - трећем! „Романтичари“ су у Старој Пазови, која им је тренутна кућа, изгубили на премијери нове сезоне од Спартака из Суботице (1:3), а… »
ОФК се ни не нада подвигу на "Маракани", фокус већ на трећем колу!

ОФК се ни не нада подвигу на "Маракани", фокус већ на трећем колу!

Спортске.нет 23.07.2025
Фудбалери ОФК Београда поразом од 3:1 од Спартака у Старој Пазови започели су нову сезону у Супер лиги Србије. "Романтичари" ће у наредној рунди у суботу од 20 часова гостовати актуелном шампиону Црвеној звезди и имати најтежи… »
Пљуште емоције, михин син видео како Арнаутовић прича о његовом оцу: Душан је одмах реаговао и обратио се новом фудбалеру…

Пљуште емоције, михин син видео како Арнаутовић прича о његовом оцу: Душан је одмах реаговао и обратио се новом фудбалеру…

Курир 23.07.2025
Након што је потписао уговор и званично постао фудбалер српског шампиона, Марко Арнаутовић је стао испред трибине на стадиону Рајко Митић која носи име по Михајловићу, а потом поручио: - Обећао сам Синиши да ћу доћи у Звезду… »

Вести дана »