Povezane vesti
Nije realno da očekujemo „trojku” protiv Zvezde!
Sportski žurnal pre 8 dana
Simo Krunić, trener OFK Beograda, govorio je za naš list. Plavo-beli su položili koplja na premijeri protiv Subotičana, ali vremena za vidanje rana nema previše, jer će već u narednom kolu da stanu na crtu Crvenoj zvezdi. - Posle poraza od Spartaka nije… »
Arnautović: Mihajlović me zamolio da dođem u Zvezdu, ostvario sam zajedničku želju (video)
Sportski žurnal pre 8 dana
Marko je govorio za Zvezda TV. Novi napadač Crvene zvezde Marko Arnautović izjavio je ds je dolaskom u redove crveno-belih ispunio svoju, ali i želju Siniše Mihajlovića. - On me je zamolio jednu stvar, da dođem u Zvezdu. Tako je hteo on, tako je hteo Bog… »
„Miha me je zamolio jednu stvar“ Arnautović: Dolaskom u Zvezdu, ostvario sam zajedničku želju! Tako je hteo Bog (video)
Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović izjavio je da je dolaskom u redove crveno-belih ispunio svoju, ali i želju Siniše Mihajlovića. On me je zamolio jednu stvar, da dođem u Zvezdu. Tako je hteo on, tako je hteo Bog i ja sam ovu želju… »
Da li biste prepoznali bivšeg fudbalera Zvezde? Posetio klub na Gibraltaru, a sad je objavio i nove slike
Telegraf pre 8 dana
Fudbaleri Crvene zvezde slavili su protiv Linkolna u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa 1:0, a gostovanje na Gibraltaru je dobro poslužilo i bivšem fudbaleru ekipe iz Beograda da poseti svoje nekadašnje saigrače. Doduše, nema puno… »
U prodaji ulaznice za revanš meč Zvezde i Linkolna
Sportski žurnal pre 7 dana
Zvezda je u prvom meču slavila rezultatom 1:0 na gostovanju, a revanš se igra u utorak, 29. jula, u Beogradu. Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da su od danas u prodaji ulaznice za revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv… »
Emotivni Arnautović o Mihajloviću i jednom ispunjenom obećanju: „Meni krene suza i sad…“
Nova pre 7 dana
Marko Arnautović je praktično mogao da bira gde će otići po isteku ugovora sa Interom, a odabrao je Crvenu zvezdu - što je zasluga, kako je on sam otkrio, Siniše Mihajlovića. Arnautović i Mihajlović su zajedno bili u ekipi Bolonje, gde je Mihajlović u… »
Arnautović se u suzama prisetio Mihe: "Svaki put kad gledam taj klip..."
Sportske.net pre 7 dana
Najbolji austrijski fudbaler Marko Arnautović stigao je ovog leta kao najveće pojačanje Crvene zvezde, a osim ljubavi prema beogradskom klubu golgeter poreklom sa ovih prostora vezu sa šampionom Srbije neguje i preko Siniše Mihajlovića, koji ga je… »
Počela prodaja karata za linkoln: Zvezda objavila detalje o kupovini ulaznica za revanš na „Rajku Mitiću“
Dnevnik pre 7 dana
Fudbaleri Crvene zvezde će u utorak, 29. jula od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti ekipu Linkolna u okviru revanš meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Tim povodom, Crvena zvezda je obavestila navijače da je prodaja karata za ovu… »
Zvezda pustila karte za revanš sa Linkolnom u prodaju
Nova pre 7 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da su od u prodaji ulaznice za revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv gibraltarskog Linkolna. Zvezda je u prvom meču slavila rezultatom 1:0 na gostovanju, a revanš se igra u utorak, 29. jula… »
"Zveri" stižu u Beograd! Navijač Sarajeva još pamti huligane Leha: To su gladijatori, ulična paravojska, njima su tuče stil…
Kurir pre 7 dana
Fudbaleri Crvene zvezde će se najverovatnije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sastati sa poljskim Lehom. Leh je ubedljivom pobedom od 7:1 nad islandskim Breidablikom već takoreći obezbedio plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, iako… »
Arnautović otkrio detalje dolaska na Marakanu: „Bog je rekao – ako možeš da daš jedan protiv, sad ćeš da daješ za Zvezdu“…
Nova pre 7 dana
Marko Arnautović, najzvučnije pojačanje Crvene zvezde u ovom prelaznom roku, govorio je o detaljima svog dolaska na Marakanu. Arnautović je u intervjuu za klupsku televiziju otkrio kako su tekli pregovori sa svojim novim klubom: „Posle sezone kad sam… »
"Svaki put mi krenu suze, miha mi je kao brat"! Marko Arnautović otkrio kako je došao u Zvezdu (video)
Večernje novosti pre 7 dana
Marko Arnautović najveće je pojačanje Crvene zvezde u 21. veku, sa šampionom Srbije potpisao je ugovor na dve godine, a danas je dao intervju za "Zvezda TV" gde je govorio o brojnim temama. Screenshot / Telegram / Delije Austrijski reprezentativac otkrio… »
Arnautović se slomio zbog Mihe: "Zamolio me jednu stvar..." VIDEO
B92 pre 7 dana
Najnovije pojačanje Crvene zvezde Marko Arnautović dao je prvi intervju od kako je potpisao najveći ugovor u istoriji srpskog fudbala. Donedavni fudbaler Intera je potpisao dvogodišnji ugovor vredan 5.000.000 evra i biće najveće oružje tima Vladana… »
"U redu je, želim to da kažem": Arnautović zaplakao zbog Siniše Mihajlovića, i onoga na šta se zakleo
Mondo pre 7 dana
Marko Arnautović potpisao je u ponedeljak za Crvenu zvezdu i tako je ispunio svoj dečački san, a istovremeno je takođe održao i obećanje koje je dao i Siniši Mihajloviću. Legendarni fudbaler i njegov trener iz Bolonje stalno je pričao Arnautoviću o… »
Arnautović se slomio dok je pričao o mihi - emocije ga preplavile: Bio mi je sve... zamolio me je jednu stvar
Kurir pre 7 dana
Marko Arnautović govorio je za klupsku televiziju, a neizbežno pitanje bilo je vezano za njegovog nekadašnjeg trenera u Bolonji - Sinišu Mihajlovića. - Meni je i sad teško. Bio sam i danas baš sa porodicom, gledali smo taj klip sto puta. Svaki put kad… »
Arnautović o Mihi, Dragoviću, pregovorima sa Terzićem… (VIDEO)
Sport klub pre 7 dana
Marko Arnautović je pre promocije pred novinarima, zakazane za četvrtak na Marakani, govorio za Zvezdinu televizuju. Emotivno je u studiju pričao o legenedi Crvene zvezde i svom nekadašnjem treneru, prerano preminulom Siniši Mihajloviću. „On mi je kao… »
Arnautovića pitali o Mihi, on jedva zadržao suze, pa poručio: "Hteo je da dođem u Zvezdu, bio mi je kao otac"
Telegraf pre 7 dana
Definitivno najzvučniji transfer ovog leta, a i u novijoj istoriji u srpskom fudbalu delo je Crvene zvezde, koja je u svoje redove uspela da dovede iskusnog Marka Arnautovića! Austrijski reprezentativac je već parafirao dvogodišnji ugovor sa… »
Arnautović otkrio kako se dogovorio sa Zvezdom: "Svi znate koliko volim klub, za sat vremena je bilo rešeno"
Telegraf pre 7 dana
Austrijski reprezentativac, Marko Arnautović pre dva dana je postao novi fudbaler Crvene zvezde, sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor. Sada se Arnautović po prvi put obratio javnosti, i to gostujući na klupskoj televiziji, gde je govorio o mnogim… »
Crvena zvezda kupila Andreja Bačanina (18): Čukaričkom 2.000.000 evra, Milojeviću biser srpskog fudbala
Mondo pre 7 dana
Crvena zvezda još nije zvanično predstavila Marka Arnautovića koji je pre nekoliko dana potpisao ugovor, a već se zna naredno pojačanje za Vladana Milojevića. Na stadion "Rajko Mitić" stiže Andrej Bačanin (18), jedan od najtalentovanijih fudbalera… »
Bleda Zvezda na Gibraltaru, ako želi u Ligu šampiona moraće neuporedivo bolje
Nova pre 7 dana
Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su dobar rezultat u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona nakon što su rezultatom 1:0 savladali ekipu Linkoln Red Impsa na Gibraltaru. Ono što smo znali i pre ovog dvomeča, samo se potvrdilo – razlika u kvalitetu je… »
"Šta su oni tamo radili?!" Trener Malmea isprozivao Zvezdu
Kurir pre 7 dana
Crvena zvezda je ovog leta prodala štopera Andreja Đurića u Malme, čiji je trener Henrik Ridsterma nezadovoljan stanjem igrača kog je dobio. On je to izjavio posle prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv RFS koju je Malme dobio u… »
„Ne znam šta su radili sa njim“: Trener isprozivao Zvezdu zbog igrača kojeg su mu doveli
Nova pre 7 dana
Novi švedski izazov za Andreja Đurića nije mogao da počne burnije – mladi štoper Crvene zvezde prešao je ovog leta u Malme za 1.500.000 evra, ali trener šampiona Švedske Henrik Ridsterma već ima prve zamerke na fizičku pripremu srpskog defanzivca. Nakon… »
Zvezda odredila cene ulaznica za Linkoln
Sport klub pre 7 dana
Počela je onlajn prodaja ulaznica za revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda - Linkoln (utorak, 21.00). Cene ulaznica su: sever 600 dinara, istok 1.000, zapad 1.200 i tribina „Siniša Mihajlović“ 2.400. Za sada je moguća… »
Trener Malmea prozvao Zvezdu: "Šta su oni tamo radili?"
B92 pre 7 dana
Crvena zvezda je ovog leta prodala štopera Andreja Đurića u Malme, čiji je trener Henrik Ridsterma nezadovoljan stanjem igrača kog je dobio. Transfer vredan 1.500.000 evra u švedskom šampionu objavljen je na "sva zvona", veruju da su dobili sjajnog… »
Ispovest navijača Sarajeva o tuči Hordi Zla s huliganima Leha, koji idu na Delije: “To su zveri…”
Telegraf pre 7 dana
Fudbaleri Crvene zvezde u utorak uveče saznali su potencijalnog rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, te će ako prođu Linkoln Red Imps, a važe za velike favorite, igrati protiv poljskog Leha iz Poznanja! Leh je u prvom susretu na svom… »
Poznati termini drugog kola Super lige - Partizan pauzira, derbi na "Marakani"!
Sportske.net pre 7 dana
Narednog vikenda mečevima drugog kola nastavlja se Super lige Srbije. Šampion Crvena zvezda sinoć je poboedom od 1:0 protiv Linkolna na Gibraltaru započela kvalifikacije za Ligu šampiona, dok će u četvrtak svoj put ka Ligi konferencija krčiti tri srpska… »
Da li je ovo moguće?! Trener OFK Beograda arhivirao Crvenu zvezdu kao da se meč i ne igra
CRVENA zvezda će u drugom kolu Superlige Srbije ugostiti OFK Beograd, a trener "romantičara" je izjavom šokirao javnost. FOTO: FK Crvena zvezda Klub sa Karaburbe poražen je na otvranju sezone od Spartaka iz Subotice 1:3, a umesto da razmišljaju o drugom… »
Zvezda se protiv OFK Beograda sprema za linkoln: Crveno-beli u subotu igraju važnu utakmicu Superlige!
Kurir pre 7 dana
Fudbaleri Crvene zvezde u subotu, 26. jula od 20.00 časova na stadionu "Rajko Mitić" ugosti'e ekipu OFK Beograda u okviru drugog kola Superlige Srbije. Možda će ovo biti prilika za sve navijače FK Crvena zvezda prvi put vide Marka Arnautovića, najveće… »
Zvezda zove navijače na OFK Beograd: Karte puštene u prodaju, evo koliko koštaju
Mondo pre 7 dana
Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu, 26. jula od 20 časova, igrati derbi meč drugog kola Superlige Srbije protiv OFK Beograda, a ulaznice za tu utakmicu već su puštene u prodaju! Meč na stadionu "Rajko Mitić" mogao bi da podseti na one iz prethodne… »
Crvena zvezda pustila u prodaju karte za meč sa OFK Beogradom: Ovo su cene za duel 2. kola Superlige!
Telegraf pre 7 dana
Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić" ugostiće ekipu OFK Beograda u drugom kolu Superlige Srbije, a ulaznice su već puštene u onlajn prodaju. Kako se navodi na sajtu kluba, na blagajnama stadiona “Rajko Mitić” biće… »
Ceo svet se smeje zvezdinom golu, ali... Evo zašto loše nacrtana VAR linija nije poništila pogodak za pobedu na Gibraltaru
Crvena zvezda je u gostima, sa igračem manje skoro sat vremena, pobedila autsajdera iz Gibraltara, ekipu Linkoln Red Impsa, u prvom melu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a mnogi ljubitelji fudbala danas pričaju o VAR-proveri jedinog gola na… »
On je jedini Srbin koji je dao gol u utorak u LŠ, najbolji je strelac u istoriji kluba, a ne igra za Zvezdu
Telegraf pre 7 dana
U utorak smo na progrmau imali čak trinaest utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a ispratili smo pobedu šampiona Srbije Crvene zvezde na Gibraltaru protiv Linkolna 1:0. Najverovatnije su crveno-beli saznali i ime narednog rivala, pošto je… »
Ovo niko nije primetio: Pogledajte kako se Marko Arnautović naježio kad je video Delije na aerodromu
Telegraf pre 7 dana
Austrijski reprezentativac Marko Arnautović, stigao je u ponedeljak i potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, a kada je doputovao u Beograd na aerodromu su ga sačekale i Delije, što je prvi put u istoriji da su najvatrenije pristalice crveno-belih dočekale… »
Ovako ste ocenili igrače Zvezde poslede pobede nad Linkolnom (1:0): Nekoliko igrača razočaralo navijače
Telegraf pre 7 dana
Fudbaleri Crvene zvezde su slavili protiv Linkolna u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa 1:0 na Gibraltaru. Nije pokazala Zvezda previše dobru igru, ali, je na kraju uspela da dođe do trijumfa. Heroj ovog trijumfa bio je Bruno… »
OFK Beograd se već predao Crvenoj zvezdi pred duel u Super ligi
Sport klub pre 7 dana
Tek je završeno prvo kolo nove sezone u Super ligi, a u redovima OFK Beograda razmišlja se o - trećem! „Romantičari“ su u Staroj Pazovi, koja im je trenutna kuća, izgubili na premijeri nove sezone od Spartaka iz Subotice (1:3), a u redovima beogradskog… »
OFK se ni ne nada podvigu na "Marakani", fokus već na trećem kolu!
Sportske.net pre 7 dana
Fudbaleri OFK Beograda porazom od 3:1 od Spartaka u Staroj Pazovi započeli su novu sezonu u Super ligi Srbije. "Romantičari" će u narednoj rundi u subotu od 20 časova gostovati aktuelnom šampionu Crvenoj zvezdi i imati najteži mogući ispit u sezoni… »
Pljušte emocije, mihin sin video kako Arnautović priča o njegovom ocu: Dušan je odmah reagovao i obratio se novom fudbaleru…
Kurir pre 7 dana
Nakon što je potpisao ugovor i zvanično postao fudbaler srpskog šampiona, Marko Arnautović je stao ispred tribine na stadionu Rajko Mitić koja nosi ime po Mihajloviću, a potom poručio: - Obećao sam Siniši da ću doći u Zvezdu, sada sam tu. Crvena zvezda… »
Vesti dana »

Vrhunskom igrom u istoriju: Ki Klaksvik – Radnički 1923 (20,45, sastavi)
Sportski žurnal pre 1 minutjoš 13 povezanih

Poslednji julski dan donosi porast temperature, ponegde uz slabu kišu
N1 Info pre 26 minutajoš 7 povezanih

RGZ: Pojedine banke i ustanove bez osnova maltretiraju građane da sami pribave list nepokretnosti
Radio 021 pre 22 minutajoš 1 povezana

Vučić o najavljenim Trampovim carinama: "Predali smo Americi naš predlog"
Blic pre 10 satijoš 1 povezana

Građani, trk u menjačnicu Važna promena stupa danas na snagu, oglasila se NBS
Alo pre 1 satjoš 4 povezane