Повезане вести
"Што да Не возим 200 на сат кад имам чиме": Андреана Чекић воли добре аутомобиле, а ево колико кошта њен љубимац (фото)
Блиц 23.07.2025
Певачица Андреана Чекић не крије да воли добре аутомобиле и брзу вожњу, а једном приликом је открила да је Мерцедес, ког највише воли платила 140.000 евра. Андреана наиме, вози такође одговорно, те тврди да јој се није десило да… »
Певачица дивља по путевима Шокирала признањем, па проговорила о алкохолу: "Ракија ме тера на..."
Ало 23.07.2025
Како тврди, иако воли брзу вожњу одговоран је возач, а за волан никада није села у алкохолисаном стању. Андреана Чекић никада није крила да су њена велика страст аутомобили, а једном приликом је открила да је ауто марке… »
"Што да Не возим 200 на сат, кад имам чиме" Андреана Чекић воли само бесне машине, а свог мезимца је папрено платила
Курир 23.07.2025
Андреана Чекић никада није крила да су њена пасија аутомобили, а једном приликом је открила да је свог мезимца марке Мерцедес платила чак 140.000 евра. Певачица тврди да је одговоран возач и да никада за волан није села у… »
Вести дана »
Произвођачи млека и данас блокирали Ибарску магистралу, Гламочић за сутра најавио велики састанак са пољопривредницима
РТВ пре 22 минутајош 34 повезане
Шеф губи стрпљење! Вероватноћа за удар на Иран 90 одсто! Званичници Пентагона обавестили Белу кућу да би напад могао да се деси у суботу!
Курир пре 43 минутајош 28 повезаних
Шире се блокаде пољопривредника након неуспелих преговора са министром Гламочићем
Инсајдер пре 1 сатјош 19 повезаних