Повезане вести

"Што да Не возим 200 на сат кад имам чиме": Андреана Чекић воли добре аутомобиле, а ево колико кошта њен љубимац (фото)

"Што да Не возим 200 на сат кад имам чиме": Андреана Чекић воли добре аутомобиле, а ево колико кошта њен љубимац (фото)

Блиц 23.07.2025
Певачица Андреана Чекић не крије да воли добре аутомобиле и брзу вожњу, а једном приликом је открила да је Мерцедес, ког највише воли платила 140.000 евра. Андреана наиме, вози такође одговорно, те тврди да јој се није десило да… »
Певачица дивља по путевима Шокирала признањем, па проговорила о алкохолу: "Ракија ме тера на..."

Певачица дивља по путевима Шокирала признањем, па проговорила о алкохолу: "Ракија ме тера на..."

Ало 23.07.2025
Како тврди, иако воли брзу вожњу одговоран је возач, а за волан никада није села у алкохолисаном стању. Андреана Чекић никада није крила да су њена велика страст аутомобили, а једном приликом је открила да је ауто марке… »
"Што да Не возим 200 на сат, кад имам чиме" Андреана Чекић воли само бесне машине, а свог мезимца је папрено платила

"Што да Не возим 200 на сат, кад имам чиме" Андреана Чекић воли само бесне машине, а свог мезимца је папрено платила

Курир 23.07.2025
Андреана Чекић никада није крила да су њена пасија аутомобили, а једном приликом је открила да је свог мезимца марке Мерцедес платила чак 140.000 евра. Певачица тврди да је одговоран возач и да никада за волан није села у… »

Вести дана »