Povezane vesti
"Što da Ne vozim 200 na sat kad imam čime": Andreana Čekić voli dobre automobile, a evo koliko košta njen ljubimac (foto)
Blic pre 9 dana
Pevačica Andreana Čekić ne krije da voli dobre automobile i brzu vožnju, a jednom prilikom je otkrila da je Mercedes, kog najviše voli platila 140.000 evra. Andreana naime, vozi takođe odgovorno, te tvrdi da joj se nije desilo da za volan sedne u… »
Pevačica divlja po putevima Šokirala priznanjem, pa progovorila o alkoholu: "Rakija me tera na..."
Alo pre 8 dana
Kako tvrdi, iako voli brzu vožnju odgovoran je vozač, a za volan nikada nije sela u alkoholisanom stanju. Andreana Čekić nikada nije krila da su njena velika strast automobili, a jednom prilikom je otkrila da je auto marke Mercedes platila čak 140.000… »
"Što da Ne vozim 200 na sat, kad imam čime" Andreana Čekić voli samo besne mašine, a svog mezimca je papreno platila
Kurir pre 8 dana
Andreana Čekić nikada nije krila da su njena pasija automobili, a jednom prilikom je otkrila da je svog mezimca marke Mercedes platila čak 140.000 evra. Pevačica tvrdi da je odgovoran vozač i da nikada za volan nije sela u alkoholisanom stanju. Pevačica… »
Vesti dana »

"Blic" saznaje: U toku hapšenja više osoba u istrazi pada nadstrešnice na Železničkoj stanici Novi Sad
Blic pre 36 minutajoš 39 povezanih

Akcija hapšenja TOK-a u vezi sa padom nadstrešnice - privedeno 14 osoba
N1 Info pre 1 minutjoš 60 povezanih

Trampove carine: Kanada na dodatnom udaru, Kini još dve nedelje za postizanje dogovora
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana

Ukrajinske vlasti: Broj poginulih u ruskom napadu na Kijev porastao na 26, novi udari noćas
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih