Povezane vesti
"Nagovarao sam je da se venčamo" Dino Merlin publici priznao jedno: Evo za čime žali "Pekla me je savest..."
Telegraf 23.07.2025
Pevač i velika muzička zvezda u regionu Dino Merlin, decenijama je u srećnom braku sa suprugom Amelom Dervišhalidović. Njih dvoje su ušli u bračnu zajednicu veoma mladi, a pevač nikada nije krio ni to koliko je bio zaljubljen u svoju suprugu, a ni to… »
"Pekla me je savest" Dino Merlin otkrio bolnu istinu o braku: "Nagovarao sam je da se..." (video)
Alo 23.07.2025
Pevač slomio publiku ispovešću o supruzi. Pevač i muzička zvezda Dino Merlin decenijama je u srećnom braku sa suprugom Amelom Dervišhalidović. Njih dvoje su ušli u bračnu zajednicu veoma mladi, a pevač nikada nije krio koliko je bio zaljubljen u svoju… »
Vesti dana »

Osoba u crnom nestaje sa krova zgrade posle smrti Čarlija Kirka: Pogledajte snimak, da li je ovo ubica?
Mondo pre 0 minutajoš 57 povezanih

Vremenska prognoza za petak, 11. septembar 2025: Danas u Srbiji oblačno, nestabilno i sa kišom
Radio sto plus pre 1 satjoš 23 povezane

13 Zagonetnih reči: Supruga Čarlija Kirka bila je u publici kad je upucan, a svi pričaju o njenoj objavi par sati pre atentata: Ovo je napisala na mrežama
Blic pre 52 minutajoš 26 povezanih

Omić: U šoku sam, ako Dončić nije zaštićen, onda šta da kažem
Sportski žurnal pre 1 satjoš 15 povezanih