Povezane vesti
Sudar titanki! Aneli i Ena oči u oči, pale teške reči, na meti Lukin otac i Asmin Durdžić
Alo 24.07.2025
Suočavanje Aneli i Ene. Voditelj Milan Milošević ugostio je bivše učesnice i ljute rivalke iz Elite 8, Aneli Ahmić i Enu Čolić, u emisiji "Narod pita". Ovog puta, njih dve su otvoreno govorile o tome da li su se plašile međusobnog susreta. – Nije mi… »
Aneli i Ena oči u oči: Sudar titana nakon rijalitija "Zadruga 8 Elita": Haos oko plasmana
Blic 23.07.2025
Večera u rijalitiju "Zadruga" oči u oči suočavaju se Aneli Ahmić i Ena Čolić, ljute rivalke iz rijalitija "Zadruga 8 Elita". Aneli i Ena suočile su večeras svoje stavove i nesuglasice. - Nije mi svejedno. Osećam se kao da sam opet u rijalitiju. Uopšte mi… »
Vesti dana »

"Izdavaćemo hitna upozorenja: Unapred!" RHMZ se ponovo oglasio: Nebo u Beogradu sivo, počela je snažna grmljavina
Blic pre 23 minutajoš 60 povezanih

(Uznemirujuće): Ovo je trenutak kada je Trampov saradnik upucan u vrat: Krv šiklja na sve strane, ljudi beže u panici (video)
Blic pre 58 minutajoš 127 povezanih

Škaljarac uhapšen u Parizu, sumnjiči se za ubistvo pripadnika Kavačkog klana
Radio 021 pre 48 minutajoš 22 povezane

Potpuna obustava saobraćaja u centru Beograda: Uklanjaju se vozila, izmenjene trase gradskog prevoza
B92 pre 59 minutajoš 19 povezanih