Povezane vesti
Sudar titanki! Aneli i Ena oči u oči, pale teške reči, na meti Lukin otac i Asmin Durdžić
Alo 24.07.2025
Suočavanje Aneli i Ene. Voditelj Milan Milošević ugostio je bivše učesnice i ljute rivalke iz Elite 8, Aneli Ahmić i Enu Čolić, u emisiji "Narod pita". Ovog puta, njih dve su otvoreno govorile o tome da li su se plašile međusobnog susreta. – Nije mi… »
Aneli i Ena oči u oči: Sudar titana nakon rijalitija "Zadruga 8 Elita": Haos oko plasmana
Blic 23.07.2025
Večera u rijalitiju "Zadruga" oči u oči suočavaju se Aneli Ahmić i Ena Čolić, ljute rivalke iz rijalitija "Zadruga 8 Elita". Aneli i Ena suočile su večeras svoje stavove i nesuglasice. - Nije mi svejedno. Osećam se kao da sam opet u rijalitiju. Uopšte mi… »
Vesti dana »
"Čuli se hici, plašili smo se za život": Aktivista iz Kule tvrdi i da su "SNS napadači imali i značke"
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih
(Uživo) Otkrivene opcije za "konačni udarac": Izrael će narednih 48 sati prirediti pakao, Putin ulazi u igru?! (Video)
Mondo pre 19 minutajoš 79 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom i najavom obilnih padavina
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 40 povezanih
Obradović: Barselonu da zaustavimo timskom igrom; Monekeu sjajna partija u Vitoriji donela MVP titulu
RTV pre 43 minutajoš 36 povezanih