Povezane vesti
"Sklonili su me jer sam nekome smetala" Pričalo se da je bila pretnja Lepoj Breni, konačno odlučila da progovori!
Alo pre 3 dana
Decenijama je ćutala! Jedna od zvezda koja je osamdesetih i devedesetih godina bila popularna je Gordana Adamov, poznatija kao Lepa Lana. Muzika ju je odvela u Amerku gde je radila kratko, a punih pedest godina je u skladnom braku sa suprugom s kojim… »
"Nekome sam smetala i sklonili su me" Životna priča pevačice koju su stvorili da bi uništili Lepu Brenu
Kurir pre 3 dana
Jedna od zvezda koja je osamdesetih i devedestih godina sijala je Gordana Adamov, poznatija kao Lepa Lana. Muzika je odvela u Amerku gde je kratko radila, a punih pedest godina je u skladnom braku sa suprugom sa kojim živi u Kikindi. U intervjuu za Kurir… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Uzdržite se od putovanja u Hrvatsku": Hitno se oglasilo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije: Preporuka važi za ovaj period
Blic pre 26 minutajoš 1 povezana

Rada Manojlović u haljini koja otkriva sve! Gosti u šoku, izrezi na sve strane, prekratka, providna, vrtoglave štikle! (foto)
Alo pre 51 minutajoš 2 povezane