Povezane vesti
"Nisam to uradio" Zelenski besan, hitno se oglasio!
Alo 25.07.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. „Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno rekla… »
Zelenski demantovao informacije da je razgovarao sa Ursulom fon der Lajen: "to je laž"
Blic 25.07.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. - Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno rekla… »
Volodimir Zelenski demantovao informacije da je razgovarao sa Ursulom fon der Lajen
Politika 25.07.2025
KIJEV – Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. „Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno… »
Vesti dana »
Američki napadi, pozivi na osvetu i ministar iz Srbije: Sahrana iranskog ajatolaha Alija Hamneija
BBC News pre 40 minutajoš 31 povezana
Pogođeno područje nuklearke u Iranu! Stručnjaci upozoravali na veliku nesreću Amerika bombarduje luku u Ormuskom moreuzu, Jordan oborio 8 raketa (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 46 povezanih
"Kakav skandal, sram vas bre bilo" Skupština Srbije: Brnabić dala opomenu poslaniku "Mi, glas iz naroda" zbog vređanja žena (video)
Blic pre 24 minutajoš 22 povezane
Ponovni okršaj SAD i Irana zbog Ormuskog moreuza: Da li je mir na Bliskom istoku na vidiku?
Euronews pre 59 minutajoš 22 povezane