Povezane vesti
"Nisam to uradio" Zelenski besan, hitno se oglasio!
Alo 25.07.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. „Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno rekla… »
Zelenski demantovao informacije da je razgovarao sa Ursulom fon der Lajen: "to je laž"
Blic 25.07.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. - Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno rekla… »
Volodimir Zelenski demantovao informacije da je razgovarao sa Ursulom fon der Lajen
Politika 25.07.2025
KIJEV – Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. „Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno… »
Vesti dana »
Ja sam za doživotnu kaznu maloletnog ubice: Stručnjak za kriminologiju "Da neko pogodi čuvara sa 11 metara i da nastavi da ubija, to je teroristički napad"
Kurir pre 29 minutajoš 63 povezane
ANEM ALARM: Napad na novinara i predsednika UO ANEM Verana Matića ispred Skupštine Srbije
In medija pre 1 satjoš 39 povezanih
Tiršova: Dvanaestogodišnji dečak iz Mladenovca u stabilnom stanju nakon pada konstrukcije na njega
NIN pre 3 satajoš 3 povezane
Stigla reakcija iz Moskve: Ovo je njihov stav o dogovoru između SAD i Irana
Večernje novosti pre 14 minutajoš 70 povezanih