Povezane vesti
"Nisam to uradio" Zelenski besan, hitno se oglasio!
Alo 25.07.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. „Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno rekla… »
Zelenski demantovao informacije da je razgovarao sa Ursulom fon der Lajen: "to je laž"
Blic 25.07.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. - Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno rekla… »
Volodimir Zelenski demantovao informacije da je razgovarao sa Ursulom fon der Lajen
Politika 25.07.2025
KIJEV – Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. „Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno… »
Vesti dana »
(Foto) Prajd šetnja u Beogradu: Učesnici krenuli ka Vladi Srbije, policija sprečila incident kod Skupštine
Newsmax Balkans pre 31 minutajoš 38 povezanih
Obustavlja napade: Oglasio se Zelenski posle razgovora sa izaslanicima Amerike, Ukrajina neće napasti Moskvu do ponedeljka
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih
EPUS: Ukidanje emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem je odluka da se Nova S disciplinuje
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih
Veliki protest u Zagrebu: Građani traže uklanjanje opasnog otpada iz Like
NIN pre 4 satijoš 30 povezanih