Povezane vesti
"Nisam to uradio" Zelenski besan, hitno se oglasio!
Alo pre 28 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. „Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno rekla… »
Zelenski demantovao informacije da je razgovarao sa Ursulom fon der Lajen: "to je laž"
Blic pre 28 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. - Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno rekla… »
Volodimir Zelenski demantovao informacije da je razgovarao sa Ursulom fon der Lajen
Politika pre 28 dana
KIJEV – Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. „Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno… »
Vesti dana »

Podnete još dve krivične prijave zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Sputnik pre 34 minutajoš 13 povezanih

Ako ste se zaputili na ovaj granični prelaz, sačekaće vas pakao! Pogledajte slike, čeka se minimum četiri sata: Putevi Srbije uputili upozorenje vozačima (foto)
Blic pre 44 minutajoš 12 povezanih

Austrijska državna televizija: Vučić taktizira nasiljem i dijalogom, a EU ćuti
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Braća Menendez, osuđena za ubistvo roditelja 1989. godine, ostaju u zatvoru
BBC News pre 9 minutajoš 8 povezanih