Povezane vesti
"Nisam to uradio" Zelenski besan, hitno se oglasio!
Alo 25.07.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. „Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno rekla… »
Zelenski demantovao informacije da je razgovarao sa Ursulom fon der Lajen: "to je laž"
Blic 25.07.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. - Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno rekla… »
Volodimir Zelenski demantovao informacije da je razgovarao sa Ursulom fon der Lajen
Politika 25.07.2025
KIJEV – Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. „Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno… »
Vesti dana »
Danas tropski toplo, temperatura do 34 stepena, a evo kakve nas vremenske prilike očekuju narednih dana
Dnevnik pre 2 satajoš 18 povezanih
Projektno sufinansiranje: RTV Vranje i Vranjska plus među milionerima
Vranje news pre 18 minutajoš 7 povezanih
Kontroverzni Amerikanac kritikuje Vembanjamu: "Ne mogu da verujem" VIDEO
B92 pre 43 minutajoš 16 povezanih
Uhapšen osumnjičeni da je oštetio budžet Novog Sada za više od 6 miliona dinara
RTV pre 53 minutajoš 10 povezanih