Povezane vesti
"Nisam to uradio" Zelenski besan, hitno se oglasio!
Alo 25.07.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. „Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno rekla… »
Zelenski demantovao informacije da je razgovarao sa Ursulom fon der Lajen: "to je laž"
Blic 25.07.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. - Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno rekla… »
Volodimir Zelenski demantovao informacije da je razgovarao sa Ursulom fon der Lajen
Politika 25.07.2025
KIJEV – Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski demantovao je da je ovih dana razgovarao sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen. „Nisam komunicirao sa Ursulom fon der Lajen poslednjih dana. Sve što je o tome pisano, sve što mi je navodno… »
Vesti dana »
Saslušan osumnjičeni za paljenje automobila Baki Prasetu: "Predloženo da mu se odredi pritvor", oglasilo se tužilaštvo
Blic pre 12 minutajoš 25 povezanih
Iz dvora u sobicu sa krevetom i WC šoljom: Bivši princ Endru se suočava sa najvećom noćnom morom: Može da bude osuđen na doživotnu robiju!
Blic pre 17 minutajoš 34 povezane
Poljoprivrednici nastavljaju proteste: Šire se blokade puteva, ovo je najnoviji spisak
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju 19. i 20. februar 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i zahlađenje sa snegom
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 31 povezana
Skupština Vojvodine usvojila odluke o objedinjavanju viših škola u 2 akademije
Nedeljnik pre 1 satjoš 24 povezane