Povezane vesti
Banjalučani se pojačali, Borac doveo bivšeg igrača Partizana
Sport klub pre 26 dana
U Borčev tabor stigao je Nikola Terzić koji je prošao omladinsku školu Čukaričkog, a tokom karijere nosio je dres Partizana, IMT-a, Bandirmaspora, Hapoel Um el Fama i Panseraikosa. Nikola Terzić se već priključio Borcu u trenažnom procesu, a prilikom… »
Bivši igrač Partizana u Banjaluci
B92 pre 27 dana
Nikola Terzić je novo pojačanje Borca iz Banjaluke, objavio je klub. Krilni fudbaler stiže kao slobodan igrač, posle razlaza sa grčkim Panseraikosom. Terzić je stavio paraf na dvogodišnji ugovor i očekuje da bude pojačanje u ekipi koju je preuzeo Vinko… »
Zvanično: Nekadašnji fudbaler Partizana pojačao Borac iz Banjaluke
Večernje novosti pre 27 dana
Bivši igrač Partizana, Nikola Terzić, novo je pojačanje Borca iz Banjaluke. FOTO: FK Partizan/ Sandić foto Stigao je kao slobodan igrač i parafirao ugovor na dve godine. - Drago mi je što smo postigli dogovor i spreman sam da se dokažem u dresu Borca… »
Vesti dana »

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 5 satijoš 26 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i zahtevi za prekid vatre
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 47 povezanih

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 4 satijoš 31 povezana