Povezane vesti

Novi Album izlazi na moj rođendan: Nataša Bekvalac hitovima osvojila publiku u Knjaževcu (foto)

Novi Album izlazi na moj rođendan: Nataša Bekvalac hitovima osvojila publiku u Knjaževcu (foto)

Večernje novosti pre 3 dana
POP zvezda Nataša Bekvalac održala je večeras veliki koncert u Knjaževcu. Foto Novosti U okviru 64. Festivala kulture mladih Srbije u Gurgusovačkoj kuli Nataša je svojim hitovima razgalila publiku na istoku Srbije. Nakon koncerta, pop zvezda je… »
Publika i ja imamo isti ukus: Milena Ćeranić svojom pojavom i muzikom oduševila Knjaževčane (foto)

Publika i ja imamo isti ukus: Milena Ćeranić svojom pojavom i muzikom oduševila Knjaževčane (foto)

Večernje novosti pre 4 dana
MUZIČKA zvezda Milena Ćeranić održala je večeras veliki koncert u Knjaževcu. Foto: Novosti U okviru 64. Festivala kulture mladih Srbije u Gurgusovačkoj kuli Milena je svojim hitovima razgalila publiku na istoku Srbije. Nakon koncerta, pop zvezda je… »
Pripreme kreću polako: Adil Maksutović hitovima uveselio publiku u Knjaževcu - "Ovo je mali deo onoga što sledi (foto)

Pripreme kreću polako: Adil Maksutović hitovima uveselio publiku u Knjaževcu - "Ovo je mali deo onoga što sledi (foto)

Večernje novosti pre 4 dana
LEGENDARNI pevač Adil Maksutović održao je večeras veliki koncert u Knjaževcu. Foto Novosti U okviru 64. Festivala kulture mladih Srbije u Gurgusovačkoj kuli Adil je svojim hitovima razgalio publiku na istoku Srbije. Nakon koncerta, muzička zvezda je… »

Vesti dana »