Povezane vesti

Ko je davao više, tošić ili karić? Karleuša prvi put otkrila šta su joj bivši muževi ostavili u amanet, jedan je bio mnogo…

Ko je davao više, tošić ili karić? Karleuša prvi put otkrila šta su joj bivši muževi ostavili u amanet, jedan je bio mnogo…

Alo pre 2 dana
Bivši muževi Jelene Karleuše poznati su javnosti. Pevačica Jelena Karleuša nikada nije krila da iza sebe ima dva braka. Sa Duškom Tošićem razišla se nakon 16 godina braka, dok je brak sa Bojanom Karićem trajao svega dva meseca. - Svaki muškarac sa kojim… »
Jelena Karleuša se verila pa dečka blokirala na mrežama: Mesecima ćutala o svemu, sad otkrila detalje odnosa

Jelena Karleuša se verila pa dečka blokirala na mrežama: Mesecima ćutala o svemu, sad otkrila detalje odnosa

Mondo pre 2 dana
Pevačica Jelena Karleuša prvi put je otvoreno govorila o svom ljubavnom životu, otkrivši dosad nepoznate detalje o sopstvenoj veridbi, navodnim Duškovim aferama, kao i o prevari koja je obeležila njihov brak. - Svaki muškarac sa kojim sam spavala me je… »
Jelena Karleuša se verila! Pevačica otkrila ko je u pitanju, nema više šta da krije

Jelena Karleuša se verila! Pevačica otkrila ko je u pitanju, nema više šta da krije

Alo pre 2 dana
Jelena Karleuša se verila. Pevačica Jelena Karleuša progovorila je o svom ljubavnom životu, te otkrila do sada nepoznate detalje o veridbi, Duškovim navodnim ljubavnicama, ali i o prevari u braku. - Svaki muškarac sa kojim sam spavala me je verio. Imam… »

Vesti dana »