Povezane vesti
"Spasio sam ga od policije": Kompozitor izneo zapanjujuće tvrdnje o Miroslavu Iliću: "Kad popije ne zna šta radi"
Blic 26.07.2025
Kompozitor i tvorac nekih od najvećih hitova na srpskoj sceni, Dragan Aleksandrić, otkrio je tajne estrade i to kako se ko ponaša van scene. On je sa najvećim zvezdama imao priliku da provodi sate i sate u kafanama, gde ih je najbolje i upoznao. - Bilo… »
"Ne zna šta je radio, samo se ukrsti" Kompozitor otkrio nepoznat detalje iz života Miroslava Ilića, u sve umešana i policija…
Alo 26.07.2025
Pevač u mladosti nije bio tako smeran. Kompozitor i tvorac nekih od najvećih hitova na srpskoj sceni Dragan Aleksandrić otkrio je tajne estrade i to kako se ko ponaša van scene. Dragan je sa najvećim zvezdama imao priliku da provodi sate i sate u… »
"Spasio sam ga od policije" Čuveni kompozitor izneo tajne Miroslava Ilića: Godinama ne pričaju, a mladost proveli zajedno: Ja…
Kurir 26.07.2025
Kompozitor i tvorac nekih od najvećih hitova na srpskoj sceni, Dragan Aleksandrić, otkrio je tajne estrade i to kako se ko ponaša van scene. On je sa najvećim zvezdama imao priliku da provodi sate i sate u kafanama, gde ih je najbolje i upoznao. - Bilo… »
Vesti dana »
Mučio odbranu Denvera, pogađao iz svih pozicija, delio magične asistencije... Nikola Topić dobio šansu, pa pokazao kakav je igrač! (video)
Kurir pre 20 minutajoš 12 povezanih
Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posvećen sahrani Isusa Hrista
RTV pre 7 satijoš 8 povezanih