Povezane vesti
Vojvodina, moja druga kuća : Silvester Takač ( 84) legenda fudbalskog kluba sa "Karađorđa"
Večernje novosti 26.07.2025
SILVESTER Takač (84), legendarni fudbaler Vojvodine, uzdanica prve šampionske generacije Novosađana iz 1966. godine, koji već šest decenija živi u inostranstvu, bio je gost kluba u kom je ponikao. S.B. – Srećan sam što sam ovde, na mestu mog odrastanja… »
Takač poželeo Lalama titulu
Sportski žurnal 26.07.2025
Legendarni napadač i član prve šampionske generacije u poseti Vojvodini. Juče je „gost” Vojvodine bio legendarni Silvester Takač (84), član prve šampionske generacije ekipe iz Srpske Atine, koja je titulu prvaka osvojila davne 1966. Takač je bio jedan od… »
Vesti dana »
Usvojene izmene zakona o proširenju garantne šeme za prvu nekretninu za 300 miliona evra
Euronews pre 41 minutajoš 36 povezanih
Toplotni talas u Srbiji: Temperature do 39 stepeni uz upozorenja na požare i zdravstvene rizike
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 54 povezane
Snažni zemljotresi pogodili Venecuelu: Najmanje 164 osobe stradale, apokaliptične scene na ulicama (FOTO, VIDEO)
Danas pre 6 minutajoš 109 povezanih
Dokle više?! Nova drama oko Irana – Taremi zadržan na aerodromu, iranski savez optužuje američke vlasti!
Hot sport pre 2 satajoš 133 povezane
Bosna i Hercegovina u nokaut fazi Mundijala: 'Neka žurka traje sedam dana'
BBC News pre 41 minutajoš 31 povezana