Povezane vesti
Vojvodina, moja druga kuća : Silvester Takač ( 84) legenda fudbalskog kluba sa "Karađorđa"
Večernje novosti 26.07.2025
SILVESTER Takač (84), legendarni fudbaler Vojvodine, uzdanica prve šampionske generacije Novosađana iz 1966. godine, koji već šest decenija živi u inostranstvu, bio je gost kluba u kom je ponikao. S.B. – Srećan sam što sam ovde, na mestu mog odrastanja… »
Takač poželeo Lalama titulu
Sportski žurnal 26.07.2025
Legendarni napadač i član prve šampionske generacije u poseti Vojvodini. Juče je „gost” Vojvodine bio legendarni Silvester Takač (84), član prve šampionske generacije ekipe iz Srpske Atine, koja je titulu prvaka osvojila davne 1966. Takač je bio jedan od… »
Vesti dana »
Stručnjak za bezbednost iz Crne Gore o putnicima aviona koji su vraćeni iz Tivta: Ne verujem da je neko mislio da to tek tako može proći ispod radara (VIDEO)
Insajder pre 23 minutajoš 47 povezanih
“Region više nije na margini evropske politike”: Lideri EU i Zapadnog Balkana u Tivtu, ključna tema – proširenje Unije
NIN pre 38 minutajoš 26 povezanih
Stanković sa roditeljima učenika "Jovine" gimnazije: U fokusu interes i dobrobit đaka
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana
GSP se oglasio o udesu i drami kod Brankovog mosta: Vozaču pozlilo za volanom, izgubio kontrolu nad vozilom
Telegraf pre 4 satijoš 31 povezana