Povezane vesti
Vojvodina, moja druga kuća : Silvester Takač ( 84) legenda fudbalskog kluba sa "Karađorđa"
Večernje novosti pre 26 dana
SILVESTER Takač (84), legendarni fudbaler Vojvodine, uzdanica prve šampionske generacije Novosađana iz 1966. godine, koji već šest decenija živi u inostranstvu, bio je gost kluba u kom je ponikao. S.B. – Srećan sam što sam ovde, na mestu mog odrastanja… »
Takač poželeo Lalama titulu
Sportski žurnal pre 26 dana
Legendarni napadač i član prve šampionske generacije u poseti Vojvodini. Juče je „gost” Vojvodine bio legendarni Silvester Takač (84), član prve šampionske generacije ekipe iz Srpske Atine, koja je titulu prvaka osvojila davne 1966. Takač je bio jedan od… »
Vesti dana »

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim nepogodama i hitnim upozorenjima
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 34 povezane

Lažna dojava o bombi: Pretres u Narodnoj skupštini završen, poslanici se vraćaju u klupe (video, foto)
Blic pre 15 minutajoš 23 povezane

"Upadate u putinovu zamku" Šefica diplomatije EU upozorila zapadne lidere da ne pritiskaju Ukrajinu da preda teritorije Rusiji (foto)
Kurir pre 5 minutajoš 27 povezanih

Peđa Mitrović pisao Nenadu Stefanoviću: "Politički motivisano neravnopravno postupanje"
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih

Izraelski ministar: Gaza bi mogla da bude uništena, vrata pakla će se otvoriti nad glavama Hamasa
Beta pre 2 satajoš 24 povezane