Povezane vesti
Kad sam izašao iz kuće, kao da sam ušao u vrelu rernu: U centru Čačka izmereno neverovatnih 54 stepena, sve gori - napolju…
RINA 26.07.2025
Kad sam izašao iz kuće, kao da sam ušao u vrelu rernu: U centru Čačka izmereno neverovatnih 54 stepena, sve gori - napolju jedva da se sretne po neki prolaznik (FOTO) Čačak - Toplotni talas koji je pogodio čitavu Srbiju, kao da je danas pred najavljeno… »
Kad sam izašao iz kuće, kao da sam ušao u vrelu rernu: U centru Čačka izmereno neverovatnih 54 stepena, sve gori - napolju…
RINA 26.07.2025
Kad sam izašao iz kuće, kao da sam ušao u vrelu rernu: U centru Čačka izmereno neverovatnih 54 stepena, sve gori - napolju jedva da se sretne po neki prolaznik (FOTO) Čačak - Toplotni talas koji je pogodio čitavu Srbiju, kao da je danas pred najavljeno… »
Šok! U ovom gradu u Srbiji izmereno čak 54 stepena! Gori zemlja, građani šokirani: "Kad sam izašao napolje iz kuće, kao da sam…
Kurir 26.07.2025
ČAČAK - Toplotni talas koji je pogodio čitavu Srbiju, danas je pred najavljeno nevreme eksplodirao u Čačku. Tokom popodnevnih sati na jednom od merača u strogom centru grada izmereno je neverovatnih 54 stepeni. - Kad sam izašao napolje iz kuće kao da sam… »
U centru ovog grada u Srbiji izmereno neverovatnih 54 stepena, sve gori "Kad sam izašao iz kuće, kao da sam ušao u vrelu…
Alo 26.07.2025
Toplotni talas koji je pogodio čitavu Srbiju, kao je danas pred najavljeno nevreme eksplodirao u Čačku. Tokom popodnevnih sati na jednom od merača u strogom centru grada izmereno je neverovatna 54 stepeni. - Kad sam izašao napolje iz kuće kao da sam ušao… »
Gori Čačak: U centru izmerena 54 stepena
B92 26.07.2025
Toplotni talas koji je pogodio čitavu Srbiju, kao da je danas pred najavljeno nevreme eksplodirao u Čačku. Tokom popodnevnih sati na jednom od merača u strogom centru grada izmereno je neverovatna 54 stepena. "Kad sam izašao napolje iz kuće kao da sam… »
U centru Čačka izmerena neverovatna 54 stepena : "Kao da sam izašao u rernu, ulice potpuno puste!"
Telegraf 26.07.2025
Toplotni talas koji je pogodio čitavu Srbiju, pred najavljeno nevreme kao da je eksplodirao u Čačku. Tokom popodnevnih sati na jednom od merača u strogom centru grada izmerena su neverovatna 54 stepena celzijusa. - Kad sam izašao napolje iz kuće kao da… »
Vesti dana »

Danas je Mala Gospojina u kalendaru je obeležena crvenim slovom; Ovom prazniku se posebno raduju mladi koji pohode svetinje
Dnevnik pre 42 minutajoš 12 povezanih

Jutro prohladno, tokom dana veoma toplo, temperatura do 33 stepena
RTV pre 57 minutajoš 10 povezanih

Strašan sudar kod Beogradskog sajma: Teže povređeno 5 mladih, vatrogasci morali da seku lim, hitno prevezeni na reanimaciju
Kurir pre 47 minutajoš 14 povezanih

Blumberg: EU razmatra da zatvori "Družbu" za Mađarsku i Slovačku: Zelenski s Trampom u UN
RTS pre 1 satjoš 4 povezane

Angelina Topić napada medalju na SP, Ukrajinke i Australijanke prete, ali ovu Crnogorku pamtimo po dobrom
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih