Повезане вести

Кад сам изашао из куће, као да сам ушао у врелу рерну: У центру Чачка измерено невероватних 54 степена, све гори - напољу…

Кад сам изашао из куће, као да сам ушао у врелу рерну: У центру Чачка измерено невероватних 54 степена, све гори - напољу…

РИНА 26.07.2025
Кад сам изашао из куће, као да сам ушао у врелу рерну: У центру Чачка измерено невероватних 54 степена, све гори - напољу једва да се сретне по неки пролазник (ФОТО) Чачак - Топлотни талас који је погодио читаву Србију, као да… »

РИНА 26.07.2025
Кад сам изашао из куће, као да сам ушао у врелу рерну: У центру Чачка измерено невероватних 54 степена, све гори - напољу једва да се сретне по неки пролазник (ФОТО) Чачак - Топлотни талас који је погодио читаву Србију, као да… »
Шок! У овом граду у Србији измерено чак 54 степена! Гори земља, грађани шокирани: "Кад сам изашао напоље из куће, као да сам…

Шок! У овом граду у Србији измерено чак 54 степена! Гори земља, грађани шокирани: "Кад сам изашао напоље из куће, као да сам…

Курир 26.07.2025
ЧАЧАК - Топлотни талас који је погодио читаву Србију, данас је пред најављено невреме експлодирао у Чачку. Током поподневних сати на једном од мерача у строгом центру града измерено је невероватних 54 степени. - Кад сам изашао… »
У центру овог града у Србији измерено невероватних 54 степена, све гори "Кад сам изашао из куће, као да сам ушао у врелу…

У центру овог града у Србији измерено невероватних 54 степена, све гори "Кад сам изашао из куће, као да сам ушао у врелу…

Ало 26.07.2025
Топлотни талас који је погодио читаву Србију, као је данас пред најављено невреме експлодирао у Чачку. Током поподневних сати на једном од мерача у строгом центру града измерено је невероватна 54 степени. - Кад сам изашао… »
Гори Чачак: У центру измерена 54 степена

Гори Чачак: У центру измерена 54 степена

Б92 26.07.2025
Топлотни талас који је погодио читаву Србију, као да је данас пред најављено невреме експлодирао у Чачку. Током поподневних сати на једном од мерача у строгом центру града измерено је невероватна 54 степена. "Кад сам изашао… »
У центру Чачка измерена невероватна 54 степена : "Као да сам изашао у рерну, улице потпуно пусте!"

У центру Чачка измерена невероватна 54 степена : "Као да сам изашао у рерну, улице потпуно пусте!"

Телеграф 26.07.2025
Топлотни талас који је погодио читаву Србију, пред најављено невреме као да је експлодирао у Чачку. Током поподневних сати на једном од мерача у строгом центру града измерена су невероватна 54 степена целзијуса. - Кад сам изашао… »

Вести дана »