Povezane vesti
Sirijac Izraelcu otkinuo deo uha na plaži u Grčkoj
Politika 26.07.2025
Izraelski turista Stav Ben-Šušan izjavio je za izraelski Kanal 12 da mu je napadač na plaži tokom odmora u Grčkoj otkinuo deo uha i da ga je potom policija uhapsila zbog navodnih rasističkih komentara koje je uputio svom napadaču. Govoreći iz bolnice u… »
Nevolje izraelskog turiste u Grčkoj: Sirijac mu otkinuo deo uha na plaži u Atini
Euronews 26.07.2025
Izraelski turista Stav Ben-Šušan izjavio je za izraelski Kanal 12 da mu je napadač na plaži tokom odmora u Grčkoj otkinuo deo uha i da ga je potom policija uhapsila zbog navodnih rasističkih komentara koje je uputio svom napadaču. Govoreći iz bolnice u… »
"Bio sam sa ženom na plaži... Sat vremena kasnije on se vratio i otkinuo mi je deo uha" Čoveku se odmor u Grčkoj se pretvorio…
Alo 26.07.2025
Vesti dana »

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 13 minutajoš 56 povezanih

KCV: Žena za koju se sumnja da se porodila na ulici stabilnog stanja
Moj Novi Sad pre 2 minutajoš 27 povezanih

Izmenjen režim saobraćaja na deonici od Sremske Mitrovice do Jarka
Radio 021 pre 2 satajoš 45 povezanih

Vremenska prognoza za utorak 21. oktobar 2025: Sutra jutro hladno, tokom dana umereno oblačno
Novi magazin pre 42 minutajoš 28 povezanih