Повезане вести
Рубио: Споразум Израела и Хамаса би могао бити закључен сваког тренутка
РТВ 27.07.2025
ВАШИНГТОН - Амерички државни секретар Марко Рубио изјавио је да би преговори Израела и палестинске милитантне групе Хамас могли да буду закључени "сваког тренутка". "Ми смо оптимистични и надамо се да ћемо сваког дана имати… »
Примирје?
Б92 27.07.2025
Амерички државни секретар Марко Рубио изјавио је да би преговори Израела и палестинске милитантне групе Хамас могли да буду закључени "сваког тренутка". "Ми смо оптимистични и надамо се да ћемо сваког дана имати споразум о… »
Рубио: Споразум Израела и Хамаса би могао бити закључен сваког тренутка
Политика 27.07.2025
Рубио је навео да је добра вест што су ослобођени сви амерички држављани које је Хамас држао као таоце. Амерички државни секретар Марко Рубио изјавио је да би преговори Израела и палестинске милитантне групе Хамас могли да буду… »
Рубио најавио преокрет у преговорима са хамасом: Договор на помолу?
Вечерње новости 27.07.2025
АМЕРИЧКИ државни секретар Марко Рубио изјавио је да би преговори Израела и палестинске милитантне групе Хамас могли да буду закључени "сваког тренутка". Фото: АП "Ми смо оптимистични и надамо се да ћемо сваког дана имати… »
Вести дана »
Бирократија ЕУ прави дневну штету економијама Западног Балкана од 100 милиона евра
Бета пре 1 минутјош 49 повезаних
'Жене су отпорније од мушкараца, њима затварају кров да не пате по врућини': Сабаленка
BBC News пре 56 минутајош 29 повезаних
“Светосавци” обележавају дан школе, програм од 17 сати у Дому културе
Бујановачке пре 1 сатјош 19 повезаних
РХМЗ издао хитно упозорење: Опрез, водостај Дунава низак, киша и снег широм Србије
Еуроневс пре 2 сатајош 23 повезане
Фајненшел тајмс: Безбедносне гаранције САД за Украјину условљене уступањем Донбаса
Бета пре 1 сатјош 21 повезана