Povezane vesti
Rubio: Sporazum Izraela i Hamasa bi mogao biti zaključen svakog trenutka
RTV 27.07.2025
VAŠINGTON - Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je da bi pregovori Izraela i palestinske militantne grupe Hamas mogli da budu zaključeni "svakog trenutka". "Mi smo optimistični i nadamo se da ćemo svakog dana imati sporazum o prekidu vatre gde… »
Primirje?
B92 27.07.2025
Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je da bi pregovori Izraela i palestinske militantne grupe Hamas mogli da budu zaključeni "svakog trenutka". "Mi smo optimistični i nadamo se da ćemo svakog dana imati sporazum o prekidu vatre gde će barem… »
Rubio: Sporazum Izraela i Hamasa bi mogao biti zaključen svakog trenutka
Politika 27.07.2025
Rubio je naveo da je dobra vest što su oslobođeni svi američki državljani koje je Hamas držao kao taoce. Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je da bi pregovori Izraela i palestinske militantne grupe Hamas mogli da budu zaključeni "svakog… »
Rubio najavio preokret u pregovorima sa hamasom: Dogovor na pomolu?
Večernje novosti 27.07.2025
AMERIČKI državni sekretar Marko Rubio izjavio je da bi pregovori Izraela i palestinske militantne grupe Hamas mogli da budu zaključeni "svakog trenutka". Foto: AP "Mi smo optimistični i nadamo se da ćemo svakog dana imati sporazum o prekidu vatre gde će… »
Vesti dana »
(Video) "Amerika je izvela snažan i smrtonosan udar" Tramp se hitno oglasio nakon napada, pa poručio: "Srećan Božić svima, uključujući i mrtve teroriste"
Blic pre 22 minutajoš 32 povezane
Skrivena poruka Nikole Jokića: Ispod džempera se krije odgovor, "ohladio" je američku firmu
Mondo pre 1 satjoš 48 povezanih
U nedelju uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata u centru grada, MUP objavio šta građeni treba da urade
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih