Povezane vesti

Rubio: Sporazum Izraela i Hamasa bi mogao biti zaključen svakog trenutka

RTV pre 2 dana
VAŠINGTON - Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je da bi pregovori Izraela i palestinske militantne grupe Hamas mogli da budu zaključeni "svakog trenutka". "Mi smo optimistični i nadamo se da ćemo svakog dana imati sporazum o prekidu vatre gde… »
Primirje?

Primirje?

B92 pre 2 dana
Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je da bi pregovori Izraela i palestinske militantne grupe Hamas mogli da budu zaključeni "svakog trenutka". "Mi smo optimistični i nadamo se da ćemo svakog dana imati sporazum o prekidu vatre gde će barem… »

Politika pre 2 dana
Rubio je naveo da je dobra vest što su oslobođeni svi američki državljani koje je Hamas držao kao taoce. Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je da bi pregovori Izraela i palestinske militantne grupe Hamas mogli da budu zaključeni "svakog… »
Rubio najavio preokret u pregovorima sa hamasom: Dogovor na pomolu?

Rubio najavio preokret u pregovorima sa hamasom: Dogovor na pomolu?

Večernje novosti pre 2 dana
AMERIČKI državni sekretar Marko Rubio izjavio je da bi pregovori Izraela i palestinske militantne grupe Hamas mogli da budu zaključeni "svakog trenutka". Foto: AP "Mi smo optimistični i nadamo se da ćemo svakog dana imati sporazum o prekidu vatre gde će… »

Vesti dana »