Povezane vesti
Rubio: Sporazum Izraela i Hamasa bi mogao biti zaključen svakog trenutka
RTV 27.07.2025
VAŠINGTON - Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je da bi pregovori Izraela i palestinske militantne grupe Hamas mogli da budu zaključeni "svakog trenutka". "Mi smo optimistični i nadamo se da ćemo svakog dana imati sporazum o prekidu vatre gde… »
Primirje?
B92 27.07.2025
Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je da bi pregovori Izraela i palestinske militantne grupe Hamas mogli da budu zaključeni "svakog trenutka". "Mi smo optimistični i nadamo se da ćemo svakog dana imati sporazum o prekidu vatre gde će barem… »
Rubio: Sporazum Izraela i Hamasa bi mogao biti zaključen svakog trenutka
Politika 27.07.2025
Rubio je naveo da je dobra vest što su oslobođeni svi američki državljani koje je Hamas držao kao taoce. Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je da bi pregovori Izraela i palestinske militantne grupe Hamas mogli da budu zaključeni "svakog… »
Rubio najavio preokret u pregovorima sa hamasom: Dogovor na pomolu?
Večernje novosti 27.07.2025
AMERIČKI državni sekretar Marko Rubio izjavio je da bi pregovori Izraela i palestinske militantne grupe Hamas mogli da budu zaključeni "svakog trenutka". Foto: AP "Mi smo optimistični i nadamo se da ćemo svakog dana imati sporazum o prekidu vatre gde će… »
Vesti dana »
"Moj sin je bio među ugroženima, 16. marta sam podneo krivičnu prijavu": Advokat Terzić tvrdi da 15. marta nije bilo simulacije i da tužilaštvo zastrašuje građane
Nova pre 2 minutajoš 41 povezana
Direktor Srbijagasa odgovorio u Skupštini na pitanje odakle mu plata od 30.000 evra
Danas pre 2 satajoš 26 povezanih
Svi bi u zubare! Za ovih 5 fakulteta vlada najveće interesovanje na Univerzitetu u Beogradu
Telegraf pre 2 satajoš 33 povezane
RERI: U Srbiji 2025. 104 dana sa više čestica PM2,5 od dozvoljenog
N1 Info pre 5 satijoš 11 povezanih
Skupština završila raspravu, sutra glasanje o svim tačkama dnevnog reda
RTV pre 4 satijoš 26 povezanih